Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרגע נחתה! -Miata RF

leston46
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרסאת Launch Edition. יפה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זו גרסה מוגבלת ביצור ל-1000 יחידות רק בשוק האמריקאי. במקביל נמכרת גם הגרסה הרגילה שהיא עם קבינה שחורה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מעניין אם עכשיו לצד הפיאט/אבארט 124 ספיידר תופיע גרסת ה-124 ספורט (מרכב סגור כמו שהיה בשעתו ...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זו אכן הגרסאת השקה שמגיעה עם שעון מיוחד ועוד כמה שמעטס ממאזדה. הגרסא הזאת היא מעט יותר יקרה משאר הגרסאות ועדיין נשארו יחידות זמינות. אני אישית מחכה לClub עם הBrembo package וגלגלי הBBS אנחנו אמורים לקבל אחת בחודש חודשיים הקרובים. אני אעלה תמונה לפה כדי להראות לכם איך זה נראה. בנתיים זו תמונה של המיאטה הרגילה בגירסא המדוברת image.jpeg

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...