Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טס בפעם הראשונה בחיי לארה"ב,הפעם זה עם אחותי כי זה לאירוע משפחתי. כבר הזמנתי כרטיסי טיסה מה 21 למרץ עד ל 3 באפריל. בעקרון האירוע הוא בניו יורק ב 30 למרץ. רוצה לראות קצת ווגאס קצת la וכל מה שתמליצו. מפלי הניאגרה לא מדברים אליי למשל. חשבתי לטוס מניו יורק לווגאס ומשם לשכור רכב ולנהוג ל la. מה דעתכם?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך שבוע בערך לטיול בין ווגאס ללוס אנג'לס, קצת לחוץ, במיוחד אם אתה מתכנן לעבור דרך סן פרנסיסקו \ הייוויי1 (לטעמי חובה).

כמה ווגאס חשובה לך?

אני הייתי (ובעצם בערך עשיתי) טס לסאן פרנסיסקו ומשם יורד בהייוויי1 ללוס אנג'לס (אני עשיתי מסלול הפוך וקצת יותר ארוך ודילגתי על לוס אנג'לס שלמען האמת לא כל כך מדברת אלי ממה שהתרשמתי)

פורסם

אני חושב בדיוק ההיפך. אם לא היית בווגאס, זו ההזדמנות. במיוחד אם אתה בקטע של פוקר (אבל לא רק). אני אישית הייתי טס לווגאס ומשלב נגיד עם טיול של יומיים-שלושה (תלוי בקצב שלך) לגראנד קניון.

לוס אנג׳לס - לדעתי - בזבוז של זמן (מבחינה תיירותית, כמובן).

פורסם

ניו יורק אפשר להיות גם שבועיים ולא להספיק הכל. אז תקדיש אליה כמה שבא לך. מה מעניין אותך?

אם מבינים אנגלית, אפילו בינוני, הצגה בברודווי זה חובה. אני מצטער שהלכתי רק לאחת.

טיימס סקוור בלילה אפשר להסתובב ללא סוף.

כנל הסנטרל פארק ביום. בכיף יכול להוריד יומיים\שלושה. אם אתה מוסיף את המטרופוליטן ואת הnatural history זה עוד יומיים כמעט.

LEVAIN עוגיות מושלמות [תודה SRONIS].

גרינוויץ' וילג' מלא פאבים טובים של ג'אז ושיט. נחמד.

WEED תמצא בטיימס סקוור ללא בושהה מהחבר'ה הג'מייקנים במחירים שווי נפש.

זה מה שעולה לי בשלוף.

הייתי רק בניו יורק אז לא יכול להמליץ מעבר.

חבר קרוב נמצא המון בארה"ב ומאוד אהב את וגאס אבל לטענתו שבוע זה אוברקיל.

מאוד מחבב את סן פרנסיסקו מקום מהמם בעיניו. ממליץ לא לוותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חושב בדיוק ההיפך. אם לא היית בווגאס, זו ההזדמנות. במיוחד אם אתה בקטע של פוקר (אבל לא רק). אני אישית הייתי טס לווגאס ומשלב נגיד עם טיול של יומיים-שלושה (תלוי בקצב שלך) לגראנד קניון.

לוס אנג׳לס - לדעתי - בזבוז של זמן (מבחינה תיירותית, כמובן).

זהו גם אני חשבתי לעצמי מה יש לי לעשות בלוס אנגלס.. חוץ משדרת הכוכבים שגם ככה אני לא מתלהב מזה אין שם יותר מדי דברים לראות. סאן פרנציסקו נשקלת ברצינות.

ניקו לצערי או מזלי אני לא יכול לסבול מחזות זמר מכל סוג,מעדיף עינויים. דברים שמעניינים אותי בכללי זה היסטוריה, רכבים, אוכל ושופינג לאחות.

שוקל לתת גיחה גם לוושינגטון.

פורסם

יש לך בקושי שבועיים ואתה בכל מקרה תהיה בניו יורק, הייתי נשאר באזור ניו יורק ולא טס לחוף השני. אם באמת תרגיש שמיצית את ניו יורק (בכלל לא בטוח) וושינגטון זה רעיון טוב, כמה מוזאונים מהטובים בעולם וכולם בחינם.

פורסם
טס בפעם הראשונה בחיי לארה"ב,הפעם זה עם אחותי כי זה לאירוע משפחתי. כבר הזמנתי כרטיסי טיסה מה 21 למרץ עד ל 3 באפריל. בעקרון האירוע הוא בניו יורק ב 30 למרץ. רוצה לראות קצת ווגאס קצת la וכל מה שתמליצו. מפלי הניאגרה לא מדברים אליי למשל. חשבתי לטוס מניו יורק לווגאס ומשם לשכור רכב ולנהוג ל la. מה דעתכם?

כמה זמן יש לך "מחוץ" לניו יורק (שגם בה אפשר להעביר כשבועיים בכיף)?

אם מדובר בכשבוע, אז אני בהחלט הייתי מוותר על לוס אנג'לס וטס לוגאס ל-4-5 ימים.

אם אתה בקטע של מסיבות, קצת הימורים/פוקר (אתה לא חייב להיות פיל אייבי כדי להנות שם) והרבה אטרקציות "עירוניות" (מזרקות של עשרות מטרים, מתקני אקסטרים, מלונות יפים ומעוצבים וכדומה), אז וגאס זה בהחלט המקום בשבילך.

אם יש לך עוד כמה ימים, ואתה גם בקטע של טבע ונופים מטמטמים, אז קח רכב מוגאס ותעשה את המסלול של פארק ציון -> ברייס קניון -> פייג' (אריזונה) -> גרנד קניון. אתה יכול לדחוס הכל בכ-7 ימים, ואז לחזור למשל בטיסה מפיניקס לניו יורק (במקום לנהוג חזרה לוגאס). זה ללא ספק אחד הטיולים הטובים שעשיתי, והוא מומלץ בחום אם אתה מחפש קצת יותר מטיולים עירוניים.

תוסיף גם כמה עשרות דולרים לפורד מוסטנג (או קמרו עם גג נפתח), ואז זה בכלל יהפוך לחוויה בלתי נשכחת.

לגבי וושינגטון - לדעתי מספיק לעשות לשם טיול יום מצ'ינה טאון (האוטובוס יוצא מוקדם בבוקר, נסיעה של כ-4 שעות, וחוזר מאוחר בערב), לטייל קצת בגבעת הקפיטול, ליד הבית הלבן וכדומה. יותר מזה נראה לי מיותר.

מצד שני, לוותר על טיול של יומיים לניאגרה נראה לי פספוס (רק כשאתה מגיע לשם אתה קולט את העוצמה של המפלים, במיוחד אם אתה עושה את הטיול עם הספינה אל "מתחת" למפלים).

פורסם

ניקו לצערי או מזלי אני לא יכול לסבול מחזות זמר מכל סוג,מעדיף עינויים. דברים שמעניינים אותי בכללי זה היסטוריה, רכבים, אוכל ושופינג לאחות.

שוקל לתת גיחה גם לוושינגטון.

אם אתה אוהב היסטוריה אז מזל טוב, שרפת יום של על american museum of natural history. אתה נותן שם כמה כסף שבא לך בגדול (אפילו דולר 1, כי זה הכל תרומה למדע כביכול) ונכנס. אני קניתי כרטיס ב32$ שאפשר לי כניסה לכל האטרקציות המיוחדות. היה שווה עבורי. ממליץ בחום. כדאי להיכנס לאתר לפני ולבדוק מה יש באותו יום.

במטרופוליטן, שממש קרוב, אתה נותן כמה שבא לך, ומקבל כניסה לשני מוזיאונים שלהם, ששניהם בעיר. אני הלכתי רק לגדול, זה שליד הסנטרל פארק והוא היה מצוין. שם לא היו תצוגות מיוחדות אז נתתי את המחיר המומלץ שלהם - 12$ דולר לכרטיס. גם, כמעט יום שלם.

אני אהבתי את המט פחות מאשר את הנטורל מוזיאום, כי אני איש יותר מדעי [בעלי חיים, דינוזאורים [מדהימים!], אסטרונומיה, בוטניקה וכו']. במטרופוליטן זה יותר אומנות, מבנים, ספינות, נשקים [תצוגה מהממת] ותרבות].

שופינג, יש המון בכל מקום בארה"ב. אני קניתי בגדים מכל הסוגים, אבל צריך לדעת לאן ללכת. להיכנס לחנות פוסיל בטיימס סקוור ולצפות למחירים זולים לשעונים - לא יהיה. מצד שני יש מקומות בהם המחירים כן טובים, אז גם שם כדאי לבדוק המלצות ולהשוות מעט מחירים [ולהיעזר בהיגיון כללי]. אם אני בחופשה אני לא טורח לעשות סקרי שוק מעמיקים מדי לגבי בגדים שאין אופציה לרכוש בארץ. משתמש בהיגיון בריא. יש חנויות עממיות כאלו שיש בן אחלה סיילים. קניתי לי-וייס, ראלף לורן, טומי וכו בסביבות ה25$ לפריט. יש גם סתם בגדים לא ממותגים בפחות. רבאק קניתי מכונת קיצוץ זקן וגילוח של רמינגטון ב20$ דולר במקום 400 שקלים בארץ.

לגבי תאטרון, אני אתך - לא סובל אותו. יחד עם זאת ברודוואי זה עולם אחר לחלוטין מכל מה שהכרת. אם מבינים, לא סביר להתאכזב,

מר חבר הצטרף להמלצה על וושינגטון.

לדעתי. אבל אם לא בא לך, אז לא. אפשר סתם לטייל בטיימס סקוור בלילה ומהמם שם [כל עוד לא גשום ומבאס]. זה לא שחסר שם מה

לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

יש קצת בעיה בתוכניות שלך, בגלל שהאירוע בניו יורק תקוע לך באמצע.

גם לא כתבת לאן ומאיפה הזמנת כרטיסי טיסה.

אם אתה נוחת וחוזר מניו יורק, זה אומר שיש לך פחות משבוע בחוף המערבי (שזה הצד השני של היבשת) בניכוי טיסות, ואתה תהיה קרוב ללמות מעייפות רק מהנסיעות ולא תספיק שום דבר ששווה את הכסף שהוצאת על הטירוף הזה.

לדעתי, תקדיש את הטיול הפעם למנהטן ולצד המזרחי. את החוף המערבי תשאיר לפעם הבאה (לטיול נחמד שם צריך מינימום שבועיים נטו).

בניו יורק עצמה + ברוקלין/ג'רזי אפשר בכיף לבלות שבוע ולא למצות.

רוצה לצאת? סע לבוסטון ל-3 ימים, באוטובוס או רכבת או רכב ממנהטן.

או קח טיול בניאגרה כולל מעבר לקנדה (החלק הקנדי שלו מרשים בהרבה מהאמריקאי).

יש מספיק מה לעשות בניו יורק והמזרח, בעיקר בביקור ראשון בארה"ב, בעיקר במגבלות זמן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

^ מוסיף לזה - SIX FLAGS של ניו ג'רזי גם שורף לך לפחות חצי יום

והטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך אחרי טיול של חודש באוקטובר-

תפסת מרובה לא תפסת, ואמריקה זה וואחאד מרובה, האם-אמא של המרובה.

אל תנסה לבלוע הכל בבת אחת, המרחקים שם עצומים והנסיעות ארוכות ואפילו דברים בסיסיים כמו להגיע מג׳רזי לטיימס סקוור יכול לקחת לך שעה וחצי בכיף.

אני הייתי 8 ימים בניו יורק ולא הספקתי חצי מהדברים שתכננתי.

אגב, ממליץ לך לקנות סיטי פאס, נותן לך כניסה לכמה מוזיאונים + קרוז חביב מסביב לעיר (אני נהניתי מאוד אפילו שמדובר בפעילות תיירותית נדושה) + כניסה למגדלים (אמפייר סטייט מומלץ, על הרוקפלר אפשר לוותר אבל לפחות תסתובב שם למטה, יש קתדרלה עצומה ויפה ממול)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי אינטרנט - אני נסעתי עם סים של אוראנג' + חבילה של חודש + סים של H2O לגיבוי (גם עם חבילה של חודש, נראה לי 2 או 3 ג'יגה גלישה, לא זוכר)

שווה לך לקנות מהארץ, אם יש לך כתובת שם לשלוח אותו אז עדיף (האתר הרשמי שולח רק בתוך ארה"ב, אחרת תקנה באיביי)

H2O זו רשת שמשמשת בעיקר מהגרים, הייתרון שלה (וגם הסיבה שהמהגרים משתמשים בה והמקומיים פחות) הוא שיש שיחות חינם למספר מדינות, בינהן ישראל. הגלישה שלהם היא דרך תשתית של AT&T אם אני לא טועה.

השיחות לארץ הן VOIP לפי דעתי, לא שיא האיכות, אבל זה בחינם אז מה לי כי אלין.

לגבי קליטה \ גלישה סלולרית- באופן כללי בכל אמריקה- מאוד מאכזבת, היית מצפה שבאומה הכי מתקדמת לא תקבל כזה שירות עלוב,

בתוך ניו יורק- בגלל הכמות האסטרונומית של אנשים שנמצאים שם במרכז הQUALITY OF SERVICE די נמוך, ונתקלתי הרבה פעמים במצבים שהייתה לי קליטה מלאה אבל האינטרנט ממש זחל או לא היה קיים בכלל.

מצד שני מחוץ לניו יורק, בגלל המרחבים העצומים, שוב פעם יש בעיות כיסוי ולא נדיר לטייל שם במקומות בלי קליטה בכלל (במיוחד אם אתה נוסע מחוץ לערים הגדולות).

פורסם (נערך)

אני טסתי עם SIM AT&T שחבר הביא לי כי בדיוק חזר מארה"ב. אז היה לי שבוע מכוסה. סים כזה עולה שם סביבות 40$.

לדעתי עדיף לעשות חבילה של גולן טלקום הכל כלול גם בחו"ל. היא עולה 100 ש"ח לחודש, אבל אם אתה מנצל חצי חודש אתה משלם רק חצי מהתעריף. 50 שקלים. יש לך 6GB אינטרנט של AT&T וגם שיחות לארץ ומהארץ ללא הגבלה.

50 שקלים עלות SIM בנוסף ל-50ש"ח עלות חבילה לשבועיים וקיבלת הכל ב-25$. לא סביר למצוא מחיר כזה בארה"ב.

תשמור את הסים אחרי שתבטל חבילה, ואז כל פעם שתטוס לחול תוכל לעשות את החבילה המשתלמת הזו בלי לשלם על סים חדש.

גוגל מאפס מכיל המון המלצות והוא מאוד מדויק בניווט. אני אהבתי מאוד. כל דיינר ומסעדה שמדורגים גבוה יהיו בסדר גמור. אל תצפה לכך שכל דיינר יהיה איכותי כמו מסעדות בישראל כי הוא לא, אבל יש שם דברים טובים החל מאוכל מושחת ועד מסעדות עם כוכבי מישלן [וחלקן אפילו במחיר שפוי, כמו בולו, שעליה המליץ לי BARRY שהגיב פה בשרשור, תודה].

אני עליתי במשקל שם כי אכלתי המון אוכל אמריקאי סטראוטיפי והיה שווה את זה לגמרי, אבל גם הלכתי הרבה: מרחקים עצומים אבל נחמד ללכת. אם אתה לא לחוץ בזמן ותר על מונית וטייל. במיוחד בימים הראשונים. ככה בטעות מוצאים חנויות מגניבות. יש נוף יפה [שוב, תלוי תקופה]. תזונה ישראלית רגילה הורידה אותי חזרה תוך שבועיים-שלושה.

אם אתה בקטע של משחקי מחשב יש את חנות נינטנדו שחובה לבקר.

אם אתה בקטע של סדרות יש חנות HBO שכדאי לבקר.

אם אתה בקטע של קומיקס אז יש חנויות מטריפות שם.

ובקיצור אתה מבין את הפואנטה - יש שם הכל. רק תריץ חיפוש בגוגל ותמצא כל אטרקציה שתרצה.

בסיבה של ניו יורק אין הרבה אטרקציות מוטוריות [שאתה יכול לנהוג הכוונה]. כן יש סוכניות רכב, מסלול נסקאר וכו'.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

מבחינת מזון ניראה לי שאני הולך לעלות שם כמה קג חופשי.. המסעדה שהיא מאסט מבחינתי זה פיטר לוגר. שאלו פה לגבי טיסות, אני טס KLM עם עצירה באמסטרדם, נוחת בניו יורק וחוזר משם גם.

• תוכן חדש...