Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מוותר אבל אחותי מתעקשת.. מנסה לעשות את זה כמה שפחות לחוץ ועם הכי הרבה תועלת. כנראה אוותר על la ואטוס לווגאס.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

לגבי המגדלים, דווקא רוקפלר מומלץ יותר מהאמפייר סטייט- תור משמעותית קצר יותר, כמעט אותו הגובה, ומהרוקפלר רואים את האמפייר סטייט ואת סנטרל פארק בעוד שמאמפייר סטייט הסנטרל פארק חסום על ידי בניינים אחרים.

פורסם

מומלץ לשקול גם את תצפית מגדל הone world החדש, צמוד לאיפה שהתאומים עמדו פעם (עכשיו יש שם אנדרטאות). ללא ספק עדיף על האמפייר סטייט, אבל לרוקפלר לא יכולה להשוות כי לא הייתי...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

למה אתה חושב שיש מה לעשות בלוס אנג'לס?

זאת גם טיסה ארוכה אז זה יום פחות בטיול הקצר שלך.

מי שטס לניו יורק ורוצה לצאת מניו יורק למשהו יותר מהנה טס למיאמי אבל אתה טס באמצע החורף.

בניו יורק יקפאו לך הביצים, בפלורידה יהיה סתם מעפן.

מקסימום שאפשר לעשות בזמן קצר:

ניו יורק, נסיעה במכונית לוושינגטון, עצירה באטלנטיק סיטי בדרך חזרה, טיסה למיאמי.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לגבי המגדלים, דווקא רוקפלר מומלץ יותר מהאמפייר סטייט- תור משמעותית קצר יותר, כמעט אותו הגובה, ומהרוקפלר רואים את האמפייר סטייט ואת סנטרל פארק בעוד שמאמפייר סטייט הסנטרל פארק חסום על ידי בניינים אחרים.

מוזר, החוויה שלי הייתה הפוכה- גם תור קצר משמעותית באמפייר, וגם הדבר שהכי הרשים ברוקפלר הוא באמת שרואים ממנו את האמפייר :-P

בכל שאר הדברים האמפייר הרשים אותי יותר (הגובה, הנוף, אפילו הלובי)

פורסם

המוזיאון של גראונד זירו זו חוויה מצמררת. ההקלטות של אנשים שמתקשרים ל911 לא נעים לשמיעה. האנדרטה מהממת. עבור העם האמריקאי זה היה אירוע מכונן.

בקיצור רק בניו יורק לא חסר מה לעשות וכדאי לוותר על המערב לדעתי. נתנו לך פה המלצות מעולות לוושינגטון, מיאמי וכדומה. אני מבין את הרצון לל.א ולהצטלם לפייסוש וקים קארדשיאן ושופינג, אבל אל תשכח שתהיו שם במרץ. כדאי לתכנן אטרקציות למקומום מקורים שיהיו גיבוי למקרה שיום שבו תרצו לטייל יהיה גשום ומבאס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...