Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברות הביטוח אינן מוכנות לבטח את הרכב שאבי רשום עליו, כי עבר את מספר התביעות המותר. אבי החליט להפסיק לנהוג ומסר הרכב לביתי.

האם אוכל לרכוש ביטוח לרכב של אבא והביטוח יהיה על שמי, גם אם איני בעלי הרכב? או לחילופין, הבת שלי תעשה את הביטוח על שמה ואינה הבעלים?

פורסם

בעיקרון אפשרי

רק תדאגו שאבא שלך לא יעלה על ההגה, כי אם חס וחלילה תקרה תאונה הביטוח לא יכסה.

קיימת גם אפשרות לבטח בפול ( יקר ) ככל שמדובר בביטוח רכב חובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה לא הבנתי, אם הביטוח הוא על שם X , למה האבא לא יוכל לנהוג בתנאי שיש לו רישיון נהיגה בתוקף והביטוח מכסה "כל נהג"?

פורסם

תקרא את השורה הראשונה אצל פות"ש.

אני לא מתחכם עם חברות הביטוח

גם ככה הם לא מבית הלל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קראתי, האבא כנראה מסורב ביטוח, זה לא אומר שהוא אינו יכול לנהוג על רכב מבוטח, זה פשוט אומר שאם הוא יעשה תאונה [והוא נמצא ברמת סיכון גבוה] כאשר יש ביטוח על שם מישהו אחר הוא ילכלך להם את הרקורד הנקי שלהם וזה על אחריות בעל הפוליסה להחליט אם הוא מאפשר לאדם עם עבר כזה לנהוג ברכב או לא.

אני לא חושב שחברת ביטוח יכולה להתנער ברגע שיש ביטוח ואותו אדם שנהג רשאי לנהוג.

פורסם
קראתי, האבא כנראה מסורב ביטוח,

מה שאני ואתה חושבים,זה לא מעניין

מעניין מה יקרה אם חברת הביטוח תחליט לא לשלם?

וזכור הרכב על שם האבא מסורב הביטוח.

אישית אני המלצתי את מה שהמלצתי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
קראתי, האבא כנראה מסורב ביטוח, זה לא אומר שהוא אינו יכול לנהוג על רכב מבוטח, זה פשוט אומר שאם הוא יעשה תאונה [והוא נמצא ברמת סיכון גבוה] כאשר יש ביטוח על שם מישהו אחר הוא ילכלך להם את הרקורד הנקי שלהם וזה על אחריות בעל הפוליסה להחליט אם הוא מאפשר לאדם עם עבר כזה לנהוג ברכב או לא.

הרכב רשום ע״ש האבא + היה מבוטח בעבר על שמו + כרגע מבוטח ע״ש בנו. אם חו״ח האבא מבצע תאונה ברכב המדובר חברת הביטוח תטען מיד שהוא נוהג ברכב באופן קבוע ולכן מפר את תנאי הפוליסה. מכאן זה כבר ללכת לבית משפט ולקוות לטוב (שלא בטוח יגיע). חבל להסתבך.

פורסם

במקרה שהאבא עושה תאונה ברכב (והביטוח על שם אדם אחר) - חברת הביטוח תטען כי מסרתם הצהרה כוזבת.

במקרים כאלה, חברת הביטוח לא נותנת כיסוי ביטוחי ויש לה גיבוי מבתי משפט (ובצדק).

אם האבא רוצה לנהוג ברכב, שיעשה ביטוח חובה בפול

פורסם

אם מדובר בביטוח חובה אז כתבתי וגם גיא ביטוח בפול , חייב לבטח כל בעל רשיון נהיגה.

לגבי ביטוח צד ג' / מקיף חברת הביטוח אינה חייבת לבטח כל אחד.

ואם היא לא רצתה לבטח, במקרה של תאונת רכוש היא תשלח אתכם לחפש את מזלכם בבית המשפט, שם מירב הסיכויים שלא תקבלו את מבוקשכם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
במקרה שהאבא עושה תאונה ברכב (והביטוח על שם אדם אחר) - חברת הביטוח תטען כי מסרתם הצהרה כוזבת.

במקרים כאלה, חברת הביטוח לא נותנת כיסוי ביטוחי ויש לה גיבוי מבתי משפט (ובצדק).

אם האבא רוצה לנהוג ברכב, שיעשה ביטוח חובה בפול

אני לא מצליח לרדת לסוף דעתכם, מה הבדל בין המקרה הזה לבין ילד עם עבר ביטוחי בעייתי שעושה ביטוח על שם ההורים? זה בדיוק אותו דבר.

כשאתה מבטח רכב בביטוח מקיף אתה לא מצהיר על נהגים, רק על גיל הנהג הצעיר ואם היו תביעות גוף\רכוש לבעל הפוליסה בשנים האחרונות.

אם לצורך העניין 3 שנים אחרונות כל שנה עשיתי תאונה ותבעתי את הביטוח וכרגע אני מסורב ביטוח, זה אומר שאני לא יכול לנהוג על רכב עם ביטוח בתוקף כאשר אני עומד בקריטריונים של הפוליסה?

פורסם

רועי

איך אתה מבין את המשמעות של המושג מסורב ביטוח?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מבין שאותו אדם לא יכול לרכוש פוליסה על שמו אך לא נמנע ממנו לנהוג על רכב אחר עם ביטוח בתוקף.

אם בעל הפוליסה מוכן לתת לאדם כזה לנהוג ולקחת סיכון שהוא יהרוס לו את העבר הביטוחי שלו - זכותו המלאה והוא זה שישא באחריות.

זה ההיגיון שלי וככה הוא אומר לי - בלי שום קשר אני אבדוק את זה עם הסוכן ביטוח שלי כדי לוודא.

פורסם

1. ישה - חברת הביטוח רשאית לסרב אדם, גם בביטוח חובה. בשביל זה יש ביטוח פול (למסורבי ביטוח חובה).

2. מסורב ביטוח שנוהג ברכב של מישהו אחר - אפשר להתווכח אם זה נהג חד-פעמי (נוהג ברכב באופן חד פעמי).

מסורב ביטוח שנוהג ברכב שרשום על שמו - אינני רואה כיצד תוכל להוכיח כי זהו מקרה חד פעמי.

במידה וחברת הביטוח מצליחה להוכיח כי זהו לא מקרה חד-פעמי שאותו אדם נוהג ברכב - יש עילה לסרב לתת כיסוי ביטוחי בעילה של מסירת מידע כוזב בעת כריתת הביטוח (ובתי משפט לא יעזרו במקרה כזה).

רק שתבינו - חברת הביטוח רשאית לסנן את האנשים/רכבים שהיא נותנת להם כיסוי ביטוחי.

מי שמסורב ע"י חברות הביטוח - יכול/ אמור לעשות ביטוח דרך הפול (= ביטוח חובה בלבד. לגבי ביטוח רכוש - סיכון שלו).

פורסם

גיא

הסבריך כלפי מיותרים חי את הנושא הזה כבר 30-40 שנה

השאלה הופנתה לרועי

האם אתה סבור שהנזק היחיד שייגרם לאחד שהוא מסורב ביטוח ועושה ביטוח על שם בנו וממשיךצלנסוע על רכבו יהיה רק פגיעה ברקורד הביטוחי של הבן.

אם כן הצחקתני.

במקרה של נזק לרכוש שלו או לצד ג' חברת הביטוח תסרב לשלם ובצדק.

היא לא חברה פילנטרופית , היא באה להרוויח, והסירוב לא לבטח, מבוסס על כך שאותו מבוטח גורם לה להפסדים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...