Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א DUC

כבר שנים רק תיק מיכל.

לא פוגע בתנוחת הישיבה ולא מכביד על הגוף.

ישי

תיק גב קצת מפריע אבל לא מגביל בתנועה, תיק מיכל מפריע לתנועת גוף קדימה/אחורה.

פורסם

אז ככה:

נעליים - Dolomite Goretex, שירתו אותי נאמנות גם בטרקים בניו זילנד, עוד לא נכנעו לרגלית ההילוכים גם אחרי שלוש שנים (תיקון, היה כתוב חודשים משום מה).

אדים - Fog City Pro ייעודי לArai, הזמנה מ-TrickTape. (ותודה מיוחדת לאופנועית ייבואני Arai ו-Fog City שלא השכילו מעולם להביא מונעי אדים ייעודיים לקסדות אלו למרות שהם הייבואנים)

מעיל + מכנסיים: אם ברור שיירד גשם - חליפת Roadcrafter של AeroStitch שני חלקים. אם מזג האוויר לא החליט ודי חם, לוקח רק את המעיל ומשלים עם מכנסי חליפת גשם של-Sportex לפי הצורך (זרוקות אצלי בארגז/מתחת למושב).

כפפות: Orina מצ'וקמקות עם נזילה ידועה באצבע אחת שאני מתעצל להחליף... היו כפפות גרועות מההתחלה ועכשיו הן גם לא ממש עמידות בפני גשם...

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

גם לי יש המלצה חמה על הנעליים - DOLOMITE GORTEX, מעט יקרות אבל אני רוכב איתן יום יום כבר שלוש שנים והן עמידות לחלוטין למים (אפילו לאחר 50 דקות בגשם שוטף) ואכן מחזיקות מעמד מעולה בשחיקה של רגלית ההילוכים.

חליפה - אני כרגע רוכב עם חליפת שני חלקים של לרט. החלק העליון בסדר אבל המכנסיים בסה"כ גרועות למדי:

1. אין להם הידוק ברגליים (אני הוספתי סקוטצים)

2. גם כאשר הם הדוקים מחלחלים מים דרך הרוכסנים למטה והמכנס נרטב.

3. לאחר בערך שנה בשימוש הם כבר לא מסוגלים להחזיק יותר מ-30 דקות גשם לפני שמתחילים להירטב אזורים רגישים בגוף.

מתחת לחליפה מעיל עור דיינזה למיגון.

כפפות לרט בסה"כ בסדר.

בעיית האדים לא קיימת כמעט היות והקסדה מאד מאווררת (ARAI RX7RR4) ואני לא רוכב כמעט בשטח עירוני.

פורסם

לא רק אתה.

הכבישים נקיים, היום יפה, למה לא לרכב?

אצלי אין אדים.

AGV X-VENT ו AGV XR2.

פשוט אין אדים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...