Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של קלולס לאחר תאונה ראשונה, ברכב הראשון, שהאשה עשתה. :)

האשה עשתה תאונה קטנה עם האוטו (לפחות חלקית באשמתה) - שרטה רכב שנסע בנתיב השכן, כשניסתה לעבור נתיב לפני משאית תקועה על הכביש. לצערי אין תיעוד מפורט, כי האשה הייתה בשוק ורק צילמה עם הטלפון את הנזק על הרכב שלנו והרכב השני.

אצלנו (הרכב שבתמונה) יש את השריטות ואת החור על הפגוש שגם קצת יצא ממקומו, ופנס ערפל שנכנס פנימה. לאוטו השני יש רק שריטות די עמוקות על ג'נט מגנזיום. לא ידוע אם יש פגיעה פנימית נסתרת כלשהי.

השאלות:

1. כמה יעלה תיקון הפגוש שלנו (בערך מה סדרי הגודל של העלויות)?

2. האם להפעיל ביטוח? יש לנו ביטוח מקיף. הג'נט של הרכב השני עולה באזור ה-2000+ ש"ח ממה שהבנתי.

3. מה עוד מומלץ לעשות ומה סדר הפעולות? אין לי ניסיון עם תאונות וביטוחים, לכן שואל כאן. כפי שהבנתי, להתייעץ עם הביטוח אין טעם כי הם לא בצד שלי אלא בצד של עצמם :) אולי בכלל כדאי למכור את הרכב במצב הנוכחי ולקנות אחר (הרכב שנת 2011)?

4. מה קורה אם אני לא רוצה להפעיל ביטוח והצד השני - כן. האם נרשם לי אירוע ביטוחי שישפיע על הפרמיה בעתיד?

תודה לעוזרים.

Desktop 2016-12-05 15.58.22.jpg

פורסם

תלוי בגובה ההשתתפות העצמית שלך.

לך למוסך קבל הצעת מחיר שתדע את הנזק שלך פחות או יותר

כך תדע את הנזק הכללי ותוכל להחליט יותר טוב.

הרכב הנפגע בהנחה שרק הג'נט נפגע , תביא לו ג'נט חדש, לא מעניין אותו במקרה כזה להפעיל ביטוח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תלוי בגובה ההשתתפות העצמית שלך.

לך למוסך קבל הצעת מחיר שתדע את הנזק שלך פחות או יותר

כך תדע את הנזק הכללי ותוכל להחליט יותר טוב.

הרכב הנפגע בהנחה שרק הג'נט נפגע , תביא לו ג'נט חדש, לא מעניין אותו במקרה כזה להפעיל ביטוח

תודה, כמובן אגיע למוסך להערכה.

מאיזה סכום של הנזק הכולל (הרכב שלי + הרכב השני) כדאי להפעיל את הביטוח? אם אני מבין נכון, מפעילים את הביטוח כל עוד הנזק הכולל גבוה יותר מההשתתפות העצמית + הצפי לעליה בפרמיה בשלוש השנים הבאות. זה חישוב נכון?

פורסם

לא בהכרח

כי אם תגיש מספר תביעות , חברות הביטוח לא ירצו לבטח אותך, לכן צריך להכניס גם את השיקול הזה לתמונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...