Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכנעת אותי. ממילא אני מוציא יותר מדי כסף על שטויות בחודשים האחרונים (אם לפחות זה היה על רכב...). בכל זאת אקנה כנראה אחת מה-55 אינץ' שלמעלה. השדרוג בגודל הוא הכי משמעותי כאן. אני רק מקווה שתכנים באיכות נמוכה יותר עדיין ייראו טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יכול להמליץ לך על דגם 850 סדרה C של 2015 סוני. לא 4K, אבל משובחת. אני לא משוכנע שעדיין נותרו מכשירים כאלו במלאי. הדגם שהחליף אותה סדרה D דגם 7000 הרבה פחות טוב (אבל 4K)

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שכנעת אותי. ממילא אני מוציא יותר מדי כסף על שטויות בחודשים האחרונים (אם לפחות זה היה על רכב...). בכל זאת אקנה כנראה אחת מה-55 אינץ' שלמעלה. השדרוג בגודל הוא הכי משמעותי כאן. אני רק מקווה שתכנים באיכות נמוכה יותר עדיין ייראו טוב.

בטוח שייראו פחות טוב. אתה מותח אותה כמות (בלתי מספקת) של פיקסלים, על מסך יותר גדול. השאלה היא כמה זה יפריע לך, שזה כבר עניין אישי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במרחק 3 מטר? SD טוב יראה סבבה.

אפילו יותר טוב מhd מקומפרס גרוע.

מניסיון.

לגבי הסוני 850 - זה מה שהיה לי.

אחלה טלוויזיה - מעולה לגיימינג אגב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נשארתי עם שתי אופציות:

פיליפס 55PUS6101

LG 55UH605V

את האחרונה ראיתי בחנות, לצערי את הראשונה עדיין לא.

הפריע לי שהתמונה לא הייתה חדה במיוחד ביחס לטלוויזיות אחרות בחנות. אני תוהה אם ככה זה או שיש פה עניין של כיול.

למישהו יש המלצה בין השתיים? נאמר לי שפאנל ה-IPS ב-LG טוב משמעותית אבל במבחן התוצאה היא לא הרשימה אותי במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

IPS זה פאנל שטוב משמעותית ל2 דברים:

1. צבעים הרבה יותר מדויקים.

2. זוויות צפייה יותר טובות.

מצד שני יש לו חסרון אחד משמעותי וזה זמן תגובה איטי יותר לעומת TN.

That said - פאנל TN זה דיי זבל :)

לא הסכמנו אבל שאתה לא משדרג?

באמת שהייתי נשאר עם 40״ במקומך כרגע.

המסכי 4K בצניחה - מסכים זולים פה ירדו ל700-800 דולר ל65״ (ויזיו וזה...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כבר הבטחתי את ה-40 אינץ' לאמא של חברה שלי, וחוצמזה בא לי לטפס בגודל. אני רוצה משהו שיהיו דומה באיכות למסך הנוכחי, פשוט גדול יותר. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...