Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בנשירת שיער בגיל 22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי חבר שכבר משתגע מנשירת שיער שיש לו בגיל 22, הוא טוען שהמצב עד כדי כך גרוע שהוא מעביר יד על הראש נשארות לו שיערות על היד.

יש מישהו שהיה בבעיה הזו? יודע כיצד לעזור?

פורסם

לדעתי ולפי התיאור שלך, זו לא בעיה של נשירת שיער טבעית (התקרחות) אלא בעיה שנובעת מחוסר וויטמינים/תזונה נכונה או חרדה. (דאגות מתח וכד')

מעבר לזה לפני שפונים לפורומים בשאלות - צריך לעשות דבר פשוט,בדיקות דם.

הוא עשה?

פורסם (נערך)

זה יכול להיות גם תורשתי. בגיל 16 היה לנו תלמיד מקריח,

וגם בצבא היה בחור בן 19 לשניהם לא היו בעיות רפואיות אלא

תורשתי. אבא שלי גם בגיל 26 היה מאד דליל לעומת או להבדיל

מהאחים שלו.

גם לי בגיל 22 היתה נשירת שיער חזקה בשל שיער ארוך מאד שהיה,

זה עבר אחרי שהסתפרתי קצר.

יש כיום אפשרות להתייעץ עם רופא משפחה או עור במידה וזה מסיבה

רפואית,אחרת אין מה לעשות גם אם יגידו.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יש המון גורמים אפשריים לבעיה.

יתכן תרופות (אם הוא לוקח), תזונה, בעיות הורמונליות, גנטיקה (לפי התיאור, לא נראה שזה הכיוון), השפעה של חומרים כימים למיניהם, מחלות ועוד.

ההמלצה האינטרנטית הכי טובה שאפשר לתת, כבר ניתנה - לגשת לרופא משפחה. כמה שיותר מהר (אבל לא להילחץ)

פורסם

בלי פאניקה, הכי חשוב. פשוט בהזדמנות שיתקשר לרופא המשפחה, יתאר לו את הבעיה ויקבל הפניה לבדיקות רלוונטיות.

היום הכל אלקטרוני אין צורך להגיע למרפאה אפילו [לפחות בכללית].

יש מיליון ואחת סיבות לדברים האלו [לי יש חבר עם מפרצים כבר מגיל 16 או משהו]. קורה.

אגב, שאלה. מדובר בנשירה או התקרחות? השיער שנושר צומח חזרה או שנוצרים מפרצים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי מישהו עושה לו genocide עם שימוש בDEW?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

שיגלח את מה שנשאר, ייראה יותר טוב.

אם הוא יכול לגדל זקן, עוד יותר טוב, יאמץ לעצמו את מראה הייזנברג (סוחר סמים מהסדרה, לא פיזיקאי גרמני)

e4bfb3f1f9fff89cbdceebe35e2510c2.jpg

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...