Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני צריך לחדש את הביטוח שלי והגעתי לשתי הצעות זולות (יחסית,זולות עלק) .

לרכב מהדגם שלי יש 4 כריות אוויר , abs , ובקרת יציבות ESP ! חד משמעית רשום ברשיון רכב הכל כשר ותקין .

אממה קיבלתי שיחה מחברת ביטוח החובה שלי (פניקס) שהנציג אמר לי שאין ESP בדגם שלי אחריי וויכוח שלי ושלו הלכתי לצלם את רשיון הרכב ורשום שחור על גבי לבן יש בקרת יציבות נשלח אליהם , וענו לי שבסדר והם צריכים לבדוק אתזה לעומק (?!) והם יצטרכו לעדכן את המחשבים שלהם (כן כן שמעתם נכון הפניקס עוד יעדכנו את המחשבים שלהם בגללי ) ושבנתיים המחיר הוא מחיר למבוטח ללא בקרת יציבות ואת ההפרש שהוא בסביבות ה200שקל ישלחו לי בצק

משום מה נראה לי שזה לא יהיה כל כך מהר..יש לכם עצות לגבי מה אוכל לעשות במקרה והם פשוט יעמידו אותי ככה במקום

העניין בגדול הוא לא דווקא הסכום וההפרש אבל האבסורד המטורף שיש לך את המערכת ברכב והם מתווכחים איתך וגונבים 200 שקל פשוט ככה ! אז מה השלב הבא ? יציינו לך תביעת ביטוח שלא הייתה ? יחשיבו אותך עוד בתור דו גלגלי ?!

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

בקש את ההבטחה בכתב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבקש את המייל של אותו גורם - שלח לו את סיכום הדברים ביניכם כולל צילום רישיון הרכב ותציין הבטחתו לגבי ההחזר - כך הכל יהיה

רשום ולא יהיה רק בגדר דיבורים באוויר - תבקש שיאשר במייל חוזר כי קיבל את המייל וכי הוא מאשר שאכן כך סוכם.

תדאג גם להקליט את שיחות הטלפון איתם, אם אתה עדיין לא עושה את זה.

ההפרש בסכומים (לאור קיום או העדר ESP) הגיוני בסה"כ.

אני מבוטח כבר כמה שנים בהפניקס (חובה + ג', דרך וובי).

לרכב שלך יש מספר תתי דגמים כניראה, חלק מהם ללא ESP ותת הדגם שלך לא קיים אצלם במערכת או שהנציג

לא מזין כראוי.

כל עוד הכל מוקלט ומגובה בכתב, לא הייתי דואג יותר מדי במקומך, בטח ובטח כאשר מדובר בסכום כזה.

פורסם

תודה על התשובות !

כל השיחות שלי גם ככה מוקלטות אז זה נתפס..

שוב חשוב לי לציין שזה לא בהכרח רק הכסף זה האטימות והוויכוח שלהם איתך שהם עוד יכולים לנהל כשהם גם רואים רשיון רכב מול העיניים .

פורסם (נערך)

עדכון שאולי יעניין אותכם..(לא נותן לי לערוך לא יודע למה )

התקשרתי לחברת ביטוח ושאלתי כמה זמן יקח לי לקבל את ההחזר (סה"כ 220 שקל ! ) ענתה לי נציגה ואמרה 3-4 חודשים לרוב (בערך או עד , לא זוכר לפה או לפה זה נשמע מצחיק) 3 חודשים וגם זה אם יתברר שאני צודק (להחזר של 220 שקל )

באותו הרגע אמרתי לה תודה רבה ושתבטל את העברה עכשיו אני לא מוכן לשום העברה

ענתה לי ברוגע ואמרה לי שבסדר גמור היא מבטלת

כעבור משהו כמו 20 דקות מתקשרת אליי נציגה אחרת ואומרת לי שכנראה הייתה טעות של הנציג או של המחשבים שלהם והמחיר הוא המחיר

אמרתי לה תודה ולהתראות

ב-ד-י-ח-ה

ובנתיים הצלחתי למצוא הצעה זולה יותר לא משמעותית בכלל אבל מתוך עקרון אני כבר לא יעשה אצלם את הביטוח

עריכה אחרונה על ידי young97

פורסם

בכל חידוש טלפוני של הביטוח יש לגבות את הנאמר על ידי הסוכן בהודעה בכתב בדוא"ל.

ההחלטה לא להמשיך עם הפניקס בגלל העיקרון היא אמוציונלית ולכן אין מה לייעץ לך בעניין המגעים עם חברה זו.

פורסם
בכל חידוש טלפוני של הביטוח יש לגבות את הנאמר על ידי הסוכן בהודעה בכתב בדוא"ל.

ההחלטה לא להמשיך עם הפניקס בגלל העיקרון היא אמוציונלית ולכן אין מה לייעץ לך בעניין המגעים עם חברה זו.

תשמע..גם אמוציונלית וגם לא

אם הפקידה מדברת איתי על החזר של 220 שקל ואתה בכלל שומע תמילה "3 חודשים" זה כבר פוסל אותם בעוד נושא

מה יקרה אם יהיה משהו רציני ? מתי אז הם יחזירו את הכסף ?

וזה שהם התקשרו אליי 20 דקות אחריי שאמרתי לבטל את העברה ושאני לא עושה תביטוח אצלם , ואמרו לי "שהייתה טעות והם מתנצלים , המחיר הוא יעודכן למחיר שאמרו מלכתחילה " 20 דקות לפני זה פקידה דיברה איתי על 3 חודשים וגם זה אם יתברר שאני בכלל צודק !

מבחינתי התנהלות בדיחה .

אבל העניין כבר סגור..תודה על התגובה

פורסם

עזוב אותך , אתה סתם מתלהם , חברת הביטוח עובדת לפי קוד דגם , קוד דגם שקבע לוי יצחק.

במכוניות מדגמי GETZ, יש קוד דגם לGLI GL GLF GLS דור ראשון ושני , ויש קוד נפרד לGLS עם המנוע החזק יותר, מעבר לזה, כמובן גם פה לפי הגרסה ראשונה או שניה, סה"כ 4 קודי דגם לכמות כפולה של תתי דגם,

הבחור מבחינתו רואה דגם , ובמחשב עצמו נותן לו עוד אופציות להוספת אביזרים נוספים (סאנרוף, חישוקים, SRS וכו', תיבה ידנית וכו) , ליד כל אחד מהם , מצויין האחוז הורדה או העלאה בהתאם למחירון.

הם לא יעדכנו שום מחשב שלהם משום שזה לא אצלהם , אתה מבטח את הרכב לפי קוד דגם כללי לגטס , וחלילה בעת תאונה השמאי יעשה את החישוב לפי הרכב עצמו והרשיון רכב שלו (אחרי הכל במקרה טוטאלוס הוא מקבל את הכל ולעתים קרובות גם יוריד אותו מהכביש) ,

לגבי עניין השלושה חודשים נשמע לי תמוה אבל לא מתפלא, שמעתי על מקרים.

לגבי התת דגם , אתה בוחש במקום לא רלוונטי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

זו ממש לא התלהמות. כל מה שאתה כותב אולי נכון אבל זה ממש לא צריך לעניין את הלקוח. הלקוח מחזיק עובדתית ברכב עם ESP ולכן צריך לקבל הצעת מחיר שמשקפת את העובדה הזאת. כל מה שמעבר לזה צריך להיות מטופל ע״י חברת הביטוח.

אני חושב שההחלטה שנעשתה היא חכמה ולא (או גם לא) אמוציונאלית. תארו לכם איזה יחס יקבל פות״ש כשינסה להפעיל את הפוליסה שלו ולקבל פיצויים מחברת הביטוח. בהנתן ההתנהלות שלה עד כה, אין טעם לחכות ולגלות.

פורסם (נערך)
זו ממש לא התלהמות. כל מה שאתה כותב אולי נכון אבל זה ממש לא צריך לעניין את הלקוח. הלקוח מחזיק עובדתית ברכב עם ESP ולכן צריך לקבל הצעת מחיר שמשקפת את העובדה הזאת. כל מה שמעבר לזה צריך להיות מטופל ע״י חברת הביטוח.

אני חושב שההחלטה שנעשתה היא חכמה ולא (או גם לא) אמוציונאלית. תארו לכם איזה יחס יקבל פות״ש כשינסה להפעיל את הפוליסה שלו ולקבל פיצויים מחברת הביטוח. בהנתן ההתנהלות שלה עד כה, אין טעם לחכות ולגלות.

+1 אני לא מבין מה אתה משבח את חברת הביטוח אפי...

יש לי ESP אין מקום להתווכח איתי בטח שלא אחריי צילום רשיון רכב . נקודה פשוט ככה

והם כן צריכים לעדכן. יש הפרשי מחיר הרי ? כסף זה סתם נייר ? אצלי זה 220 לך תדע כמה זה ברכב X וכמה זה ברכב Y

פקידה דיברה איתי על 3 חודשים ושהם יבדקו אתזה לעומק ,הם התקשרו אליי 20 דקות אחריי שאמרתי שלא יעשו שום העברה . להגיד לי שהייתה טעות והמחיר הוא המחיר עלמה אתה מדבר בכלל תגיד לי..

זה נראה לך כמו התנהגות של חברת ביטוח ? אצל הפרסי בשוק אני מקבל התנהלות כזאת

אתה סתם מסבך את הסיפור בדיחה הם יצאו ככה או ככה

אבל ממש אין לי מה\עצבים להתעסק בזה יותר..

עריכה אחרונה על ידי young97

• תוכן חדש...