Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוע השקה ב27.11, לפי דעתי האוטו נראה מדהים ועם מחיר אטרקטיבי בהחלט יכול להתברג טוב בקטגוריה

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

האוטו הזה נראה באמת יופי, במציאות עוד טוב מאשר בתמונות, מזכיר קצת את הקו של ריינג' רובר במיוחד בחלק הקדמי ובפנים הוא בכלל מטמטם למראה ואפילו לתחושה, באמת משהו מיוחד. רק חושב מה היה קורה אם נניח במקום אריה על הגריל היה לו איזה סמל של קאיה או יונדאי או טויוטה, איך הקופות הרושמות היו מתקלקלות מרוב עומס.

פורסם

חייב להתייעץ אתכם

הזמנתי ספורטאז חדשה שמתי 2000 דמי קדימה, אני יכול לבטל עוד.

השאלה אם כדאי ללכת על הפיגו בלי לתת לה להתגלגל כאן בשוק קצת

פורסם

פשוט לא רואה איך מישהו יכול לענות לך על זה.

לך תראה אותה שבוע הבא, קח לנסיעת מבחן ולך על מה שאהבת יותר.

לטעמי (מכיר את הספורטז׳, וישבתי ב3008) מדובר בעולם אחר מבחינת עיצוב וסטייל בפיז׳ו ללא תחרות בכלל, אבל זה עניין של טעם.

פורסם

ביום ראשון הקרוב היא מגיעה לאולמות תצוגה

יפה מבחוץ צפופה מבפנים.... הפיקאסו 5 מושבים עדיפה עליה בכל פרמטר של מרווח, נוחות ותמורה

עברה מתיחת פנים לא מזמן

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
חייב להתייעץ אתכם

הזמנתי ספורטאז חדשה שמתי 2000 דמי קדימה, אני יכול לבטל עוד.

השאלה אם כדאי ללכת על הפיגו בלי לתת לה להתגלגל כאן בשוק קצת

נראה שתצטרך להמתין קצת או שתיגש לאולמות התצוגה בשבוע הבא.

בכל אופן, גם אם תישאר עם הספורטא'ז זאת תהיה החלטה מעולה. אני תמיד בעד רכבים שמציעים תמורה טובה למחיר שלהם ושמים דגש חשוב על בטיחות.

פורסם

מאזדה 3 שנת 2011 עלתה בזמנו באזור ה 127 אלף, היום אם אתה מוכר אותה ב 45 תגיד תודה.

איבדה באזור ה80 אלף שח, לא רחוקה מה 3008.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...