Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרעידות נפסקו גם כן

נראה לי שעליה פה על היי-טק חדשני ...

"פיוז כנגד רעידות" - זה יכול לתפוס חזק ..

דבר איתי אם יש צורך במשקיעים .. ננפיק אותך בבורסה ונעשה בוחטות.

פורסם

לבחור היקר שטוען שלו עלו לו על הבעיה בפורום .

אז קודם כול תקרא את התגובה השניה שלי ותבין שדברתי בפרוש על הבעיה שהייתה לך אבל זה שאתה התעצלתה ולא בדקתה איפה אין מגע טוב שלחתה את הרכב למוסך .

דבר נוסף בקשר לפיוז אם הפיוז היה שרוף אז בכלל לא היו נדלקים האורות או מרצדים .

וספר לנו מה היה הבעיה ברעידות או שגם על זה לא ענו לך.

פורסם

לאסי - אכן הבחור קצת היה לחוץ... לא נורא, כנראה הפיוז היה רופף במגעו והרעידות גרמו לבעיות במגע... החלפת פיוז/בית הפיוז (לא יודע מה בדיוק החליפו) כנראה פתרה לו את הבעיה... הרעידות כנראה היו רק דמיוניות אם הם נפתרו מעצמם, אולי האורות המהבהבים גרמו לתחושה של רעידות או העצימו תחושה קטנה כזו שקיימת... בכל מקרה אני מקווה שגם הוא יודע שהחלפת פיוז בטוח לא פתרה שום בעיית רעידות... הוא אמר שהבעיה הזו נפתרה...

...Carpe Diem

פורסם

אני לא מדמיין.. הנה תשאל את החייזר שלידי

אלו היו רעידות מנוע, האורות אכן הבהבו

אני צריך לבדוק את מה החליפו ואני יחזור עם תשובה

פורסם

אולי הבחור התכוון לכך שרכב מקרטע ואז חשב שזה רועד שזה קצת נשמע יותר טוב

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

כשאומרים רעידות ברכב, הנחת העבודה היא רעידה מכנית מחלק סובב, לא מאוזן וכדומה.

אם בדרך כלשהיא היה מגע לא תקין שגרם למנוע לקרטע כלומר (נניח) להחנק, להתעורר חזרה וחוזר חלילה וכתוצאה מכך חשת ברעידה, היית צריך להסביר זאת בשאלה. בעית חוסר איזון למשל בגל הנע (כן, גם ברכב עם הנעה קדמית במקרים מסוימים) או בגלגל אחורי לא יתבטאו ברעידה של ההגה. לא יתכן שרעידה במנוע עקב השתנקות שלו לא תתבטא בהעדר תאוצה או בבלימה רגעית.

עובדה שכמה אנשים נכשלו בהבנת התקלה שתארת. אולי בכל זאת תסכים שגם לדרך בה שאלת את השאלה יש חלק בכך?

מודה ועוזב ירוחם, אז אנא.

יוסי

• תוכן חדש...