Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך אתם לא משתעממים מהם,

הם איבדו את זה איפשהו בסביבות 2007-8 ובהמשך היו להם מספר פרקים מעולים,אבל לרב סיים אולד שיט.

כמה אפשר לשמוע את אותן בדיחות מאולצות,אותן סצסנות של "אמבישס באט ראביש" שהן אפילו יותר מאולצות מהבדיחות האובר ממוחזרות שלהם.

אגב זה לא אשמתם,לפחות לא בקטע המקצועי,גם אם לי היו מציעים 10מיליון דולר לעונה הייתי ממחזר את זה שוב ושוב שוב,אבל אין מה לעשות אי אפשר פשוט אי אפשר לעשות סדרה עם 20 עונות ולשמור על רעיוניות חדשנית,מקורית ומרעננת.

זה קצת כמו ללכת לסטנד אפ של מאור ציון ולשמוע אותו מדבר על ערסים חנונים והרס"ר בצבא (לא היינו שם כבר בשנת 95?)

כנ"ל טופ גיר הדבר היחידי שהוא דינמי בעולם שלהם אלו המכוניות שאכן משתנות משנה לשנה ועוברות אבולוציה שניתן להתייחס אליה כל פעם בצורות גישה שונות ודרכן לפתוח תוכן מעניין אינטילגנטי והומוריסטי גם יחד. (עושים את זה מעולה MOTOR TREND עם גוני ליברמן וגייסון כמיסה)

אך טופ גיר אינה תוכנית על עולם הרכב,היא תוכנית בידור עם אותן בדיחות מאוסות ורדודות שכבר ראינו מיליון פעם.

לדעתי היה הייתה צריכה לרדת מהמסכים איפשהו ב2010 אבל כנראה שעם רייטניג לא מתווכחים.

Porsche 944 turbo

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה פרק של תכנית בידור לגברים, עם דגש על מכוניות.

האדג'יו למיתרים היה צפוי אבל עדיין מצחיק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא מבין איך אתם לא משתעממים מהם,

הם איבדו את זה איפשהו בסביבות 2007-8 ובהמשך היו להם מספר פרקים מעולים,אבל לרב סיים אולד שיט.

כמה אפשר לשמוע את אותן בדיחות מאולצות,אותן סצסנות של "אמבישס באט ראביש" שהן אפילו יותר מאולצות מהבדיחות האובר ממוחזרות שלהם.

אגב זה לא אשמתם,לפחות לא בקטע המקצועי,גם אם לי היו מציעים 10מיליון דולר לעונה הייתי ממחזר את זה שוב ושוב שוב,אבל אין מה לעשות אי אפשר פשוט אי אפשר לעשות סדרה עם 20 עונות ולשמור על רעיוניות חדשנית,מקורית ומרעננת.

זה קצת כמו ללכת לסטנד אפ של מאור ציון ולשמוע אותו מדבר על ערסים חנונים והרס"ר בצבא (לא היינו שם כבר בשנת 95?)

כנ"ל טופ גיר הדבר היחידי שהוא דינמי בעולם שלהם אלו המכוניות שאכן משתנות משנה לשנה ועוברות אבולוציה שניתן להתייחס אליה כל פעם בצורות גישה שונות ודרכן לפתוח תוכן מעניין אינטילגנטי והומוריסטי גם יחד. (עושים את זה מעולה MOTOR TREND עם גוני ליברמן וגייסון כמיסה)

אך טופ גיר אינה תוכנית על עולם הרכב,היא תוכנית בידור עם אותן בדיחות מאוסות ורדודות שכבר ראינו מיליון פעם.

לדעתי היה הייתה צריכה לרדת מהמסכים איפשהו ב2010 אבל כנראה שעם רייטניג לא מתווכחים.

כול אחד וטעמו,בפועל יש להם רייטיניג וזה אומר שאנשים חיכו להם ואוהבים אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי כאן ראה את הסרט של טום קרוז שעליו הפרק היה מבוסס?

אהבתם את הסרט?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אחלה סרט

Haters gonna hate

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כלום לא השתנה. אותן בדיחות פיפי-קקי אינפנטיליות. אותן קלישאות כלפי הרכבים. אותם מבחנים לא רלוונטים כשברור שאחת המכוניות לא עומדת בהם. אותן בדיחות ריצ'ארד-נמוך-ג'יימס-איטי-ג'רמי-אוראנגוטאנג.

אלוהים, התגעגתי אליהם.

הטוב ביותר במיטבו -רוצים עוד ועוד:-D

קובי

:-)

פורסם (נערך)

חשבתי שישנו את הפורמט קצת, כי גם לי נמאס.

אני בטוח שהצעירים האמריקאים שרק נחשפו לפורמט, מוצאים אותו די מעניין. בשבילהם התוכנית מעניינת ואקטואלית בדיוק כמו שהיא הייתה בשבילנו אי שם ב 2002.

חוץ מזה, בתור ילד צמא לתוכניות מהסוג הזה, אתה פחות רגיש לשעמום ולחזרה על תכנים.

לא מחליפים הרכב מנצח, עובדה שהרייטינג באתר imdb מרקיע.

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

העניין הוא שהם הרכב מנצח וכל אחד מביא דמות מעניינת שכל אחד מכיר ומתחבר אלייה, הם מזכירים לי את "חברים" זה הרכב שלא משנה מה הייתה נותן להם לעשות זה היה נראה מעניין (או לפחות יותר מעניין מכל תוכנית מוטורית אחרת).

פורסם
כן... משעשע, גרנדיוזי בלה בלה בלה

הבנאם פוטר בגלל אלימות כלפי מפיק ב BBC

מפתיע שאמזון לקחו אותו תחת חסותה, כאילו להתעלם ממעשיו במקום להוקיע אותם.

למה מפתיע? השלישייה הזאת שווה כסף, והרבה ממנו, ואמאזון זאת חברה שרוצה כסף, והרבה ממנו.

סה"כ די מסתדר.

נראה לך שאיזהשהיא חברה הייתה מוותרת על הכסף שהחבר'ה האלה יכולים להכניס לה?

שיקול כלכלי נטו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חוץ מהעובדה שאמאזון זאת חברה שלא ממש ראתה רווח מאז שנוסדה.

http://www.ibtimes.com/amazon-nearly-20-years-business-it-still-doesnt-make-money-investors-dont-seem-care-1513368

הם מבזבזים את כל מה שהם מכניסים, ועכשיו שהם התחילו להתחרות בנטפליקס (שגם להם יש מודל עסקי לא מי יודע מה מובן), זה עוד משהו שעלול לגרור אותם למטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשמע, קטונתי מלדעת את התוכניות של אמאזון ואת השיקולים שמאחורי המהלך, אבל כמו שכתבתי מקודם, כנראה שזה נובע מכסף.

אולי הם חושבים שהמהלך עם השלישייה הזאת יוביל אותם לרווחים?

בכל אופן, זה בטוח לא רע שהם לצידם, השם אמאזון שגור בפי עוד יותר אנשים עכשיו, לך תדע כמה רכשו מנוי בגללם, כמה אנשים קנו באתרים שלהם בבלאק פריידיי/סייבר מאנדיי/פאקינג סאנדיי בגללם ועוד.

קיצור, אני מניח שאתה מבין לאן אני חותר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בכל אופן, זה בטוח לא רע שהם לצידם, השם אמאזון שגור בפי עוד יותר אנשים עכשיו, לך תדע כמה רכשו מנוי בגללם, כמה אנשים קנו באתרים שלהם בבלאק פריידיי/סייבר מאנדיי/פאקינג סאנדיי בגללם ועוד.

אני!! כל מה שאני יכול לרכוש אלצם מבלי לשלם יתר על המידה על משלוח וכד' ארכוש מהם כל דבר, אין על אמאזון לטעמי, וזאת חוויה מופלאה למי שגר בארה"ב (זמינות, מחירים זולים, שירות מעולה, אחריות, הכל מהכל באתר אחד).

פורסם

התוכנית החדשה מדהימה, אני נהנה מכל פרק ופרק (השניים שהיו חח)

ממש שינוי של 180 מהעונה האחרונה של טופגיר ללא השלישיה המדוברת.. שם הייתי יושב כל הפרק וחושב מה לעזאזל אני רואה

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...