Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לפתיחת חשבון פריים חדש , יש גם אופציה של פריים סטודנט שמאפשר חצי שנה חינם של פריים.

לא קשה להשיג חשבון כזה.

ואני די בטוח שמנהלי הפורום לא בעד פרסום תוכן פירטי בצורה פומבית בפורום שלהם.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרק 4 צפייה ישירה:

http://www.watchseriesgo.to/link/vidto.me/7658834

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מעבר לפתיחת חשבון פריים חדש , יש גם אופציה של פריים סטודנט שמאפשר חצי שנה חינם של פריים.

לא קשה להשיג חשבון כזה.

ואני די בטוח שמנהלי הפורום לא בעד פרסום תוכן פירטי בצורה פומבית בפורום שלהם.

מי ישמע קישור לפייראטבאי זה הדבר הכי לא חוקי שיש בפורום הזה [emoji1]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל כך לא מתחבר לקונספט החדש הזה,מתגעגע אליהם בטופ גיר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הפרק ה-4 היה נחמד, לא רע.

שיפור ביחס לשאר הפרקים (פרט לראשון), אין ספק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לגמרי. הראשון היה טופ גיר. השאר משעממים . אכזבה

RIP TOP GEAR

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

עם כל הכבוד לגראנד טור, התכנית הזאת לא שווה מספיק כדי לשלם עליה.

זה לא נרקוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החמישי טוב יותר מהראשון, לדעתי

צפיתי פעמיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה-5 לדעתי היה יותר גרוע מהרביעי שהיה יותר גרוע מהראשון :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שהחמישי היה מעולה, מצחיק במיוחד ועם רכבים מעניים (המאזדה האלפא והדבר השלישי) איך אפשר לא לאהוב את הסדרה הזאת.. רק תלונות יש לאנשים פה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הפרק הזה היה יותר טוב מהקודמים, יש בהם משהו שפשוט עובד, אותי הם מצחיקים

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לא התחברתי ל THE GRAND TOUR, יש בכל תוכנית חלק מעניין עם איזה רכב אקזוטי שלוקחים אותו למסלול ושאר הפרק הוא פינת הפטפוטים שלהם וכתבה מטופשת על תחרות בין רכב שעשוי מבוץ לרכב שעשוי מפרחים, אותי אישית די משעמם. כן ניסיתי לצפות ב TOP GEAR והרבה יותר אהבתי, חוץ מפינת פטפוט אחתת יש הרבה יותר אקשן, עריכה מעולה ורכבים מעניינים. לבינתיים זונח את TGT וממשיך עם TOP GEAR.

פורסם

זה נחמד מעניין וטוב לראות אותם על המסך זה בטוח, זה ממש copy & paste של טופ גיר אבל עדיין בסגנון קצת שונה, לא ראיתי הרבה תוכניות רכבים אבל היחידים שעניינו אותי היו טופ גיר, מוסך גאס מאנקי ו-wheelers dealers (שניהם מערוץ דיסקוברי).

• תוכן חדש...