Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שראיתי את הפרק, נזכרתי למה אני מתגעגע כ"כ לפשטות של פיפט גיר, וחבל מאוד שגם פייב (הערוץ הבריטי) וגם דיסקוברי קברו את התוכנית.

השלישיה כהרגלם מצחיקים ועושים אחלה שואו, בהחלט נראה שהשקיעו כמות אדירה של כסף, אבל המכוניות... עוד סופר קאר ועוד הייפר קאר, עשו טובה שהכניסו קטע עם M2 בשביל העם.

עוד לפני שעברו ל TGT, גם בעונות האחרונות של טופ גיר רוב המכוניות היו סופר קארס, מקווה שישלבו קצת מכוניות לעם בהמשך הדרך.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמות הכסף שנשפכה על הקטע בפתיחה הייתה מזעזעת. גם אם חצי מהמכוניות שם הם בהשאלה זה נראה לי יקר בטירוף.

נראה כאילו הנהג החדש שלהם החליק לא מעט על המסלול, הרבה יותר ממה שסטיגים קודמים היו מחליקים, זה בגלל המסלול השונה או שהוא נהג פחות טוב? מה אתם חושבים?

לפי הפרסומים זה אותו סטיג

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מקווה שישלבו קצת מכוניות לעם בהמשך הדרך.

זה קצת מפספס את העיניין לדעתי...אלא אם זה משהו

אחד הטובים !

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

משום-מה לא ביטלתי את הפריים, אז צפיתי בראשון.

בדיוק אותה תוכנית, אחת לאחת, אינפנטילית ומלוטשת בו-זמנית.

הצצה זריזה בכתוביות הסיום הבהירה שמדובר בדיוק באותו מפיק (שפרש יחד עם קלארקסון)

ומכאן אפשר להסיק שמדובר בעצם באותה אנשים מוכשרים להפליא בהפקה. כיף גדול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק כמו בTG גם כאן יהיו פרקים מעניינים יותר ופרקים מעניינים פחות,

הראשון הציב את הסטנדרט די גבוה, השני לא הצליח להגיע לשם.

אני לא ממהר לבטל את הפריים שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן... משעשע, גרנדיוזי בלה בלה בלה

הבנאם פוטר בגלל אלימות כלפי מפיק ב BBC

מפתיע שאמזון לקחו אותו תחת חסותה, כאילו להתעלם ממעשיו במקום להוקיע אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פרק של שעה ראיתי ב-20 דקות, מקווה שהשלישי יהיה טוב :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...