Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה שווה לחכות חח, וממש אהבתי את העקיצות לגבי התוכנית הישנה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקטע של השוואת הזמנים בין P1 918 וLaferrari, ה 918 מוצלמת שהיא מסיימת את המסלול במקום אחר מהאחרות.

סה"כ התוכנית מעניינת, והרבה יותר איכותית מה Top gear החדש.

פורסם
More of the same עם תקציב הרבה יותר גדול. לא השתכנעתי.

זאת הפואנטה של התכנית - להמשיך איפה שטופ גיר של קלארקסון נעצרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי אתמול, צחקתי לא מעט, נהניתי מהשטויות הרגילות של השלישייה הזאת, והעקיצות על התוכנית הקודמת היו נחמדות לדעתי.

פרק ראשון וישר התחילו עם מבחן על השילוש הקדוש. יודעים איך למשוך צופים.

המזל של BBC זה שGT זמינה רק באמאזון-פריים ולא בשידורי טלוויזיה רגילים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תוכנית מצוינת, נהניתי מכל רגע :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

אפילו אתר האינטרנט של BBC מפרגן.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38012655

עריכה:

ג'אלופניק כבר הספיקו למצוא את המיקום של המסלול שלהם.

http://www.autoblog.com/2016/11/18/the-grand-tours-test-location-revealed-read-this/

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הוא לא הזדקן, הוא פשוט צריך להוריד את הזקן הטיפשי הזה שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהניתי מאוד וטוב לראות אותם בחזרה. אני חייב להודות שלצד קטעים משובחים, היו להם כמה קטעים קצת צולעים, אבל בשורה התחתונה, פתיחה יפה מאוד.

אני מאמין שהתוכנית הזו תצליח ותתפתח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

(זהירות, ספוילרים)

כמעט כל הפרק הראשון עוסק בשילוש הקדוש (P1+918+LaFerrari) שלא יצא לנו לראות בTG הקודם,

לא ממש ספוילר כי כולם ידעו פחות או יותר שזה מה שהם יעשו בתוכנית..

פרק משובח,האמונד באמת צריך להעיף את הזקן המעפן הזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמות הכסף שנשפכה על הקטע בפתיחה הייתה מזעזעת. גם אם חצי מהמכוניות שם הם בהשאלה זה נראה לי יקר בטירוף.

נראה כאילו הנהג החדש שלהם החליק לא מעט על המסלול, הרבה יותר ממה שסטיגים קודמים היו מחליקים, זה בגלל המסלול השונה או שהוא נהג פחות טוב? מה אתם חושבים?

• תוכן חדש...