Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפרק ה-6 היה מעולה!

אם במקום לבלבל את המוח יותר מידי, היו מכניסים עוד מבחן/השוואת רכבים קטנה,

זה היה משדרג את הפרק לדעתי.

הפרארי מהממת :x-mas:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פרק - 6 אכן מצוין. מעניין שפורד קיבלו חתיכת חשיפה.

אגב, המקום שבו גיימס מצולם עם האנגר של פרארי מאחוריו נמצא במוזיאון היחסית חדש שלהם במודנה ולא במרנאלו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
רק אני חושב שהפרק השישי היה הכי פחות טוב?

זה כי יש שם מוסטנג

@shmelov

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמע אלי,

עם כל חוסר האהבה שלי למוסטנג, היא עשתה זמנים די זהים ל-M3 E92 בכמה מסלולים בעולם.

יש כאן התקדמות :oops:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עם כל התיעוב שלי לפורד, אני חושב שזה הפרק הכי טוב עד עכשיו.

נראה שהם חזרו לעצמם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סוף סוף! פרקים טובים! שני הפרקים בנמיביה היו עשויים היטב, יפים וכיף קלאסי.

מישהו יודע אם יש באגי כזה או משהו בסגנון בארץ?

פורסם

השניים האחרונים היו מצויינים, אבל קצת מבאס לדעת שלא יהיו יותר ספיישלים בעונה הזאת (בדרך כלל היה רק ספיישל אחד לעונה)

ממש רציתי לראות עוד משהו בסגנון של "נתנו לנו 2000 פאונד לקנות גרוטאה ולקחת אותה מקצה אחד של מדינה אפריקאית כלשהי לקצה השני"

זה תמיד כיף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
סוף סוף! פרקים טובים! שני הפרקים בנמיביה היו עשויים היטב, יפים וכיף קלאסי.

מישהו יודע אם יש באגי כזה או משהו בסגנון בארץ?

יש אחד צהוב שמסתובב בירושלים כבר שנים.

לא התלהבתי מהעונה הזו בכלל. למרות שהיה טוב לראות אותם שוב, אבל הרמה קצת ירדה לדעתי. כנראה ההתערבות של החברה האמריקאית משפיעה.

מקווה שבעונה הבאה (אני מניח שהעונה נגמרה לא?) נראה שיפור משמעותי.

אבל זו דעתי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אהבתי את הפרק, ראיתם את המידרון שקלארקסון כמעט נפל לתוכו? עומקו שם כמה מאות מטרים ובחיי אך אפשר להבחין בזה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש אחד צהוב שמסתובב בירושלים כבר שנים.

לא התלהבתי מהעונה הזו בכלל. למרות שהיה טוב לראות אותם שוב, אבל הרמה קצת ירדה לדעתי. כנראה ההתערבות של החברה האמריקאית משפיעה.

מקווה שבעונה הבאה (אני מניח שהעונה נגמרה לא?) נראה שיפור משמעותי.

אבל זו דעתי.

בדיוק קראתי על זה שאין שום התערבות של אמזון. השלישייה הקימו חברת הפקה משלהם ביחד עם אחד המפיקים המקוריים ואמזון פשוט קנו את הזכויות לתוכנית וזה משלם להם את המשכורת.

האמונד אמר באופן מפורש שנתנו להם חופש יצירתי מלא בעשייה של התוכנית.

אהבתי את הפרק, ראיתם את המידרון שקלארקסון כמעט נפל לתוכו? עומקו שם כמה מאות מטרים ובחיי אך אפשר להבחין בזה?

מצד אחד התגובה שלו הייתה מאוד אותנטית, מצד שני אין מצב שהקטע הזה לא היה מתוסרט.

פורסם

כישורי המשחק שלהם די טובים לכן הכל נראה אותנטי, אבל לא יתנו להם לעבור מטר מבלי לוודא שזה בטוח, תשימו לב בפרק הראשון של הספיישל (מה שהספקתי לראות) כל הנסיעה שלהם לפחות בלילה ולא רק הייתה בעקבות רכב הצילום שלהם, גם כל שאר הקטעים עם המדרונים התלולים הם ערוכים בקפידה, אבל זה כיף לראות את התגובות שלהם כי הם מעניינות ומצחיקות, זה ידוע שזה מתוסרט אבל זה בסדר, הם נהדרים גם ככה, לפחות עד כה הספיישל הכי מעניין כי זה פשוט מכניס אותך לסיפור מוטורי ארוך עם החבורה ולא צריך מעבר לזה, מאוד הזכיר לי את הספיישל שלהם באסיה עם המשאיות הדרדלה, היה תענוג לראות את זה.

• תוכן חדש...