Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ביונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס 2008 אוטומט.

לפני כמה ימים הייתי במוסך בגלל בעיות בבלמי הרכב. החליפו לי רפידות ודיסקיות, פעמון וגומיה, לפעמון וגומיה פנימית. לאחר יומיים נתקעתי עם הרכב בדרך לעבודה. החלו להישמע רעשים בתיבת ההילוכים ודפיקות, והרכב לא נסע.

דוממתי ישר מנוע והתקשרתי למוסך. לאחר מכן הגיע עובד מהמוסך וסידר את הרכב זמנית כדי שאוכל לנסוע למוסך, כי במוסך רק אפשר לסדר את הבעיה כמו שצריך. במוסך טענו שהקפיץ שמתלבש על הציריה פגום והם החליפו לי אותו בטענה שזה יפתור את הבעיה. והיום שוב פעם זה קרה נתקעתי עם הרכב.

אני כבר ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות. המוסך פשוט גרם לנזק בזה שהוא החליף לי פעמון וגומיות שלא נדבר על זה שזה גם מסוכן.

האם מישהו יודע מהם הסיבות שזה ככה קורה?

פורסם

שמת לב במיקרה איך שלפו את הפעמון אחוצה? האם ניתקו את כל הצירייה מהגיר? האם רק את הפעמון על ידי דפיקות עליו? לפי התיאור שלך יש מצב שמחזיר שמן של הצירייה מהצד של הגיר פשוט השתחרר או נפגע בעבודה על הצירייה ובחילוץ שלה או של הפעמון עצמו וכל שמן הגיר החל לצאת ברגע שהנעת ויצאת מהמוסך וברגע שכבר לא היה שמן בתיבה לא היה מה שיעביר תנועה בגיר ומשם לגלגלים. אני מקווה שהגיר עצמו לא ניזוק אבל מה שכן האחריות כולה על המוסך שביצע את התיקון, תחזור אליו ודרוש שהכל יסודר כמו שצריך. ממתינים לעידכונים!

פורסם

תודה על התשובה.

לא כל כך שמתי לב במה נגעו. אני לא כל כך מבין במכונאות. דיברתי עם המוסכניק והוא אומר שהוא יבוא מחר לתקן את זה כי אי אפשר להזיז את האוטו.

פורסם
מצוין. במידה והוא מוסיף שמן גיר צלם לנו איזה שמן הוא שם כי חשוב מאוד לשים שמן שעומד בתקן ועוד יותר חשוב שיהיה מקורי של יונדאי!

לילה טוב החליפו לי היום את הציריה מקווה שהבעיה תיפתר.

פורסם

תניע את הרכב ותעביר ל d ותראה שלא נוזל שמן גיר מאותו צד של הציריה כי כניראה שהבעיה היא במחזיר שמן הגיר ולא בציריה עצמה. האם הציריה הייתה על חשבון המוסך?

פורסם
תניע את הרכב ותעביר ל d ותראה שלא נוזל שמן גיר מאותו צד של הציריה כי כניראה שהבעיה היא במחזיר שמן הגיר ולא בציריה עצמה. האם הציריה הייתה על חשבון המוסך?

בוקר טוב.

אכן הציריה על חשבונם. שכחתי לציין שבמקביל להחלפת הציריה הם טענו שהרצועות נשחקו ושיש להחליפם,ואני נתתי את אישורי שהם יחליפו. לצערי היום בבוקר החלו רעשים מהבלמים, רעשים בעת סיבוב ההגה, ושריקות מהמנוע,ובנוסף רעש של דפיקות. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, השקעתי כסף, והם רק גרמו לי נזק לרכב. נסעתי באוטובוס לעבודה. ממש עבדו עליי וטיפלו ברשלנות ברכב.

פורסם

ניראה שיש לך עסק עם חובבנים מהמעלה הראשונה. פשוט גועל נפש. אני מניח שאם תחזור אליהם יטפלו בך וייתנו שירות והכל טוב ויפה כך שבעניין הזה הם ייצאו בסדר אבל בפאן המיקצועי אם אתה רוצה להמשיך לנסוע ברכב שלך כניראה שתצטרך לנשוך שפתיים, לוותר על ההשקעה ששמת שם במוסך ולעבור למישהו מקצועי אחר. אני מקווה מאוד מאוד שלא ניגרם נזק לגיר בעיקבות כל מה שקרה! מאיפה אתה בארץ שנדע לאן להפנות אותך....?

פורסם
ניראה שיש לך עסק עם חובבנים מהמעלה הראשונה. פשוט גועל נפש. אני מניח שאם תחזור אליהם יטפלו בך וייתנו שירות והכל טוב ויפה כך שבעניין הזה הם ייצאו בסדר אבל בפאן המיקצועי אם אתה רוצה להמשיך לנסוע ברכב שלך כניראה שתצטרך לנשוך שפתיים, לוותר על ההשקעה ששמת שם במוסך ולעבור למישהו מקצועי אחר. אני מקווה מאוד מאוד שלא ניגרם נזק לגיר בעיקבות כל מה שקרה! מאיפה אתה בארץ שנדע לאן להפנות אותך....?

בת ים.

• תוכן חדש...