Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לראשונה אני קונה רכב שבאמת ארצה שיראה טוב חיצונית.

אני בור מוחלט בכל מה שקשור לתחום (עד היום רכבים היו נשטפים במכונות בתחנות דלק :roll:).

קראתי בפורום ואני מרגיש שיש פשוט יותר מדי אופציות ואיבדתי את הכיוון למה אני באמת רוצה\צריך.

אני חולה ניקיון ואוהב את הדברים שלי מבריקים בכל רגע נתון.

הדרישות שלי מסתכמות ב:

• שהצבע ישמר לאורך זמן, גם בשמש
  • שהרכב יהיה נוצץ מבחוץ, ונקי
  • שהרכב יהיה נוצץ מבפנים (דאשבורד, הגה, ידית הילוכים וכו')
  • שהחישוקים יהיו מבריקים

העניין שאני לא רוצה לעבוד קשה מדי ולהתחיל להבריק אותו כל יום, למיטב הבנתי יש חומרים שעוזרים לשמור על זה - ושם איבדתי את עצמי מעודף אופציות.

דבר נוסף הוא שבמסכי מגע יש משהו שנקרא Oleophobic coating שזו בעצם שכבה שדוחה נוזלים ולכלוכים לאורך זמן (זו השכבה ששמים על הפלאפונים כדי שלא ישארו טביעות אצבע) - האם יש משהו דומה לפח של הרכב, שבעצם ידחה לכלוך, גשם וכו'?

ולסיום - כמה כל הפינוק הזה אמור לעלות פחות או יותר? מדובר על רכב שמעולם לא עשו לו טיפול שכזה וייתכן וצריך לעשות יישורי קו כאלו ואחרים.

נ.ב.

אשמח להמלצות לאנשי מקצוע איכותיים (רחובות עד תל אביב)

פורסם

אתה יכול לשים את הרכב אצל דילייטור שיעשה פוליש ויכין את הפח בצורה מעולה עד מושלמת ויצפה את הרכב בציפוי כלשהו.

עבודה כזאת תעלה לך לא מעט כסף, בנוסף גם היא אינה נצחית ועדיין תצתרך לתחזק אותה בהתאם(שטיפה ידנית בשני דליים) הקפדה על שימוש בכפפה נורמלית וכו'.

פורסם
אור, המדריך שלך נראה שהכל שם עבודה עצמית. קראתי שלפני כמה חודשים שמת את הרכב שלך אצל מישהו מומחה, מה היה הערך המוסף בעצם (בהשוואה לביצוע עצמי)?

במדריך שלי מדובר על תחזוקה שוטפת (ליטרלי ;)), מה שאתה מדבר עליו זה טיפול דיטיילינג וזה שונה.

יש גם תיעוד של הטיפול(ים) שעשיתי, תוכל לקרוא שם על מה מדובר באופן די מפורט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...