Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי הלך לשטיפת רכבים בתל אביב אליה בה הוא שוטף באופן די קבוע. בפעם האחרונה שהלך לשם, גילה להפתעתו שכל הפלסטיקה בלוח שעונים (מאזדה 6 חדשה) עכור. [מצרף תמונות]

IMG_9874.JPGIMG_9876.jpg

מעבר לזה שהוא ינסה לשבור להם את הראש, חשבתי שאולי יש דרך לתקן את הנעשה.

אני מעריך שריססו חומר כדי לנקות/לחדש דשבורד והשתמשו בו גם על הפלסטיק השקוף מה שיצר תופעות לוואי.

הוא טען שאם מגרדים עם הציפורן אז הכתם קצת יורד, אבל מעבר עם מיקרופייבר+מים/APC לא הועיל בכלום - כאשר הנוזל מתייבש הכתמים חוזרים.

רעיונות? (חוץ מלבצע שיוף ולכה כמו חידוש פנסים או לפתוח את כל הדאשבורד כדי להחליף פלסטיק?)

פורסם

תוצאה של מנהרות מוות למינהן שמשתמשים בסקאיי בשקל וחצי...

כנראה שזה פשוט סקאי שהתייבש על הפלסטיק, לפני פוליש(כמו שאלכס הציעה ועשה לרכב שלו) הייתי מנסה לעבור עם צמר גפן שספוג מעט באלכוהול.

לא עזר תרכוש PLASTX ותבצע עבודה עדינה

פורסם

אלכוהול על פלסטיק זה ממש לא מומלץ. יכול לגרום לכוויות.

לא חייב להשתמש בPLASTX, כל קומפאונד איכותי יכול לעשות את אותה עבודה בידיוק.

לשים מעט על מגבת מיקרופייבר (עדיף פד מספוג אך לא חובה) ולשפשף חזק ואז לנגב שאריות עם מגבת נקייה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קמפאונד? יש מצב שיש לי חומר כזה חלק מחומרי ניקוי רגילים בבית?

אני גם אחרי קניית רכב שפיצצו אותו בסקאי, עושה רושם גם את הלוח מכוונים. סובל מהבעיה בדיוק כפי שתוארה כאן למעלה.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תודה לכולם על ההמלצה, יצא כמו חדש!

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...