Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון / מאזדה 3 / קורולה / 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נראה דיי מעניין,סוג של ספורטאג' נמוכה יותר.

בגירה הגיע נחמד של 1:16 לנהיגה רגוע ומנהלתית יותר יתכן שאפשר יהיה לסחוט ממנו אולי משהו שיהיה 1:18-19.

לרכב בגודל ומשקל שכזה נראה נתון טוב

עדיין לא הבנתי את האחריות :|

פורסם

אציין כבעלים של הלאון הידנית המדוברת, 1.4Tsi בגרסת 125 כ"ס החדשה: אתמול תדלקתי לאחר כשבועיים של נסיעה, בהם עשיתי 870 ק"מ על הטנק, 60/40 לטובת בין עירוני.

ללא ספק, הרכב הכי חסכוני שהיה לי, במיוחד בהתחשב שאני גר באיזור הררי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, כן נצרת עלית מעצבנת עם העליות שלה, מכיר מקרוב חחח, כן אני מדבר על הגירסא שזו עם ה125 סוסים, הנהיגה שלך רגוע או פה ושם אתה לוחץ גז?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ידידי,

צא מהתסביך של

DSG7,לדעתי זה רכב שיכול להתאים לך מאד.

הגיר אמין וחסכוני,ועבר כבר את שלב ההתבגרות,בשנים הראשונות

היו מעט בעיות איתו,והמתחרים חגגו,

אני אישית נוסע כשנתיים על ראפיד DSG7 שנת 2015

ומרוצה מאד, גם אני גר באיזור הררי (לא בכרמל) נ. ע.

אמנם היא למכירה אבל מסיבות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תסביך או לא, התיבה הרובוטית עשתה לעצמה שם לא להיט, בכל אופן הנטייה שלי לכיוון הידני היא גם מטעמי חיסכון וגם להרגשה...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...