Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב בקטגוריית הסופר מיני בתקציב בין 70 ל 80 אלף (אין צורך במימון)

רוצה אוטו חדש יחסית - שנתון 2015 או חדש לגמרי

יעוד הרכב:

נסיעות קצרות בעיר, לפעמים נסיעות לצפון/דרום בסופ"שים פעם בחודש (במהלך השבוע שימוש קטן מאוד ברכב וכתוצאה ק"מ קטן ושריפת כמות דלק קטנה סה"כ)

לתקופה של 5+ שנים, מתאים ליחיד/זוג

דגשים:

-נוכות, עיצוב (אני אוהב את איך שאיביזה, פולו ופאביה נראות), עלות תחזוקה נמוכה/סבירה כמה שאפשר

-חסחוני בדלק פחות חשוב כי אני לא נוסע כזה הרבה

-אוטומט/ידני - תמליצו, או לפי הדגם של הרכב - לא אכפת לי

-עלות חלקים נמוכה/סבירה

בבקשה, כשאתם ממליצים על אוטו תרשמו במפורש מה הדגם ומאיזה שנה

נ.ב.

אם תמליצו על רכב חדש, לקנות מיבואן (מבצעי סוף שנה וכד) או 0 קמ או אחר?

תודה מראש

פורסם

בתוספת קטנה אתה יכול לקנות איביזה 1 ליטר חדשה. אני מעריך שסביב 85K על הכביש אחרי אגרת רישוי, צבע ומיגון.

פורסם

שלום אנדריי,

אמנם לא 'סופר מיני' אבל מקריאת הדרישות אני רואה שאתה פתוח למחשבה על דברים אחרים,

יש לי שתי מכוניות שכל אחת מהן יכולה להתאים לך:

לנצ'יה דלתא מודל 2012 מנוע 1800 שתשאיר לך עודף גדול בארנק

פיג'ו RCZ מודל 2012

ואם שתיהן לא מתאימות, אתה מוזמן אלי לקבל הצעה על 208 אוטומטית 0 ק"מ במחיר אטרקטיבי,

בכל מקרה בהצלחה,

אמיר

פורסם

האיביזה הידנית אחלה אופציה,זריזה,נוחה איכות חומרים שופרה אחרי מתיחת הפנים האחרונה.

יש גם את הדאציה סטוופרי,לדעתי יש לו נוכחות בגלל שהוא גבוה,סוג של קרוס אובר,מנוע 0.9 טורבו ומרגיש די נמרץ,גם נוח מאחור מרווח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב,

נשמח מאוד לארח אותך בדאצ'יה - סנדרו וסנדרו סטפווי יתאימו מאוד לצרכיך ובמחיר מאוד משתלם!

גם מנועים חסכוניים בדלק, גם מחירי תחזוקה נמוכים.

צוות דאצ'יה

פורסם

במחיר הזה ועם עודף 10,000 בכיס אתה מתחדש בשברולט ספארק 0 ק"מ אוטומטית - יש בהרבה סניפים של אוויס /UMI.

רכב עם מנוע 1,400 100 כ"ס ותיבת הילוכים רציפה -נראה לי שתספק אותך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק חבל שספארק מליסינג מגיעה ברמת גימור LT לא מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק חבל שספארק מליסינג מגיעה ברמת גימור LT לא מאובזרת.

בתוספת של 2500 ש"ח בחברה הוא מקבל פרטית LTZ הכי מפואר למעט גג נפתח .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
בתוספת קטנה אתה יכול לקנות איביזה 1 ליטר חדשה. אני מעריך שסביב 85K על הכביש אחרי אגרת רישוי, צבע ומיגון.

מדובר ברכב עם ביטוח יקר (גניב למדי) האם לדעתך בשקלול הכללי (חלקים, ביטוח, דלק, אמינות, נוחות וכד) הרכב מתאים לי?

עריכה אחרונה על ידי Andrey_g
פורסם

מה לגבי סקודה פאביה החדשה

בהתחלה הייתי די סגור לגביה אבל לאחר קריאת ההסטוריה בפורום ראיתי שהיא לא מופיע ברשימת המומלצות כמעט

מה הסיבה? (אני מדבר על הדור השלישי החדש)

השמח להסבר מקיף כי ממש אהבתי אותה

פורסם

גם הפביה לא מאוד זולה לביטוח.

לגבי האיביזה, ציינת שאתה אוהב את העצוב והיא כמעט בתקציב שלך כחדשה.

מחיר הביטוח מורכב מהמון משתנים, בניהם מקום מגורים, גיל, עבר וכו'. אני ביטחתי במחיר סביר יחסית עם נהג חדש וצעיר ככה שסקר שוק נכון יחסוך לך לא מעט כסף.

פורסם
גם הפביה לא מאוד זולה לביטוח.

לגבי האיביזה, ציינת שאתה אוהב את העצוב והיא כמעט בתקציב שלך כחדשה.

מחיר הביטוח מורכב מהמון משתנים, בניהם מקום מגורים, גיל, עבר וכו'. אני ביטחתי במחיר סביר יחסית עם נהג חדש וצעיר ככה שסקר שוק נכון יחסוך לך לא מעט כסף.

מסכים.אני לוקיח את האיביזה כאופציה טובה

אעדכן. תודה

פורסם
מה לגבי סקודה פאביה החדשה

בהתחלה הייתי די סגור לגביה אבל לאחר קריאת ההסטוריה בפורום ראיתי שהיא לא מופיע ברשימת המומלצות כמעט

מה הסיבה? (אני מדבר על הדור השלישי החדש)

השמח להסבר מקיף כי ממש אהבתי אותה

אפשר התיחסות בבקשה

• תוכן חדש...