Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי אופנוע שנרכש משומש במצב קוסמטי לא מזהיר, בלשון המעטה. שלל שריטות ושיפשופים בכל רחבי האופנוע.

מעוניין לשפר את המצב, אך מכיוון שמדובר באופנוע שיוחלף בעוד חצי שנה (הגדלת רשיון מתוכננת ובעקבותיה מעבר לנפח גדול יותר) אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול.

האופציות העומדות בפני הן הזמנת פלסטיקה סינית. סד"כ של 1,400 ש"ח בערך. האיכות לא זהה לפלסטיקה המקורית, אבל סכימת הצביעה תשאר זהה לנוכחית. החסרון - מיכל הדלק ישאר במצבו הנוכחי השרוט.

אופציב שניה היא - כאמור בכותרת - עיטוף האופנוע בויניל. להבנתי מדובר בעלויות נמוכות יותר מצביעה, ניתן לחזור לצבוע המקורי וניתן לבחור כל צבע שרוצים (יש לי כמה רעיונות מעניינים). החסרון - אין לי מושג לגבי עלויות.

האם כדאי לנסות ולבצע זאת בעצמי? הבנתי את הרעיון, יש לי את הזמן, הסבלנות והרצון. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי בתנאים ביתיים והאם תתקבל תוצאה משביעת רצון.

כמו כן, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות, דגשים והמלצות. בחיפוש לא עלו דברים יותר מידי רלוונטים.

תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מדובר בCBR250R. כביש, פול פיירינג.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

פלסטיקה סינית לא תשב טו.

ויניל יכול להתאים,תנסה לעשות פוליש וקצת תיקוני צבע כדי לקבל פחות שריטות,כל האופנועים בקטגוריה הזו שרוטים.

פורסם

״כדאיות כלכלית״ = רק אם העלות תאפשר לך למכור אותו ביותר ממה שהוא שווה עכשיו.

אם אתה לא מתכוון למכור ברווח - אין כדאיות כלכלית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כדאיות כלכלית - בהשוואה לרכישת פלסטיקה חדשה או צביעה רגילה.

הכי כלכלי ללכת ברגל.

Mewtwo -

פורסם

ציפוי נורמלית ולא זבל סיני שמזנימים מאיביי:

א. ציפוי עצמי יהיה קשה

ב.גם איש מקצוע יקלל את היצרן הסיני(במידה ואתה מזמין לו מאיביי/עלי/אמזון חומר סיני)

ג. עבודה על אופנוע תהיה קשה יותר מרכב מכיוון שיש יותר מקומות מעוגלים והרבה צורות.

ד. המחיר יהיה דיי קרוב לפלסטיקה סינית,כמובן לפני ציפוי במדבקה תצתרך לעשות תיקונים קטנים(שלייף ומילוי אזורים עם חריטות עמוקות)

ה.פיתרון נוסף עבורך שיהיה זול יותר זה ציפוי בפלסטידיפ שבדומה למדבקה ניתן להסיר בכל עת, אך עדיין תצתרך ליישר עם שלייף וחומר מילוי את האזורים הפצועים אם אינך מעוניין להבליט את זה.

פורסם

נכון, לאופנוע יש הרבה יותר קימורים וזויות, אבל מצד שני הכל פריק וניתן לעבוד על חלקי הפלסטיק בנפרד מגוף האופנוע, מה שמקל בהרבה על הגישה.

מהיכן ניתן לרכוש חומר איכותי? ומה העלות למטר לחומר בלבד?

פלסטידיפ פחות מצא חן בעיניי, לטעמי זה נראה פחות טוב, פחות עמיד וקשה יותר לניקוי.

תודה.

Mewtwo -

פורסם
הכי כלכלי ללכת ברגל.

ממש לא.

עם עלות הרכב ושעת שימוש בו עולים x, וחוסכים הליכה של שעה לעבודה שהיית מרוויח בה 2x, זה לא כלכלי ללכת ברגל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא בטוח שזה המקום לדיון הזה, אבל כשביטוח חובה לאופנוע עולה כמו חודש שכר מינימום - הליכה זולה יותר.

Mewtwo -

• תוכן חדש...