Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קניתם רכב ספורטיבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי זו אחלה דרך להתעלל האישה כשהיא מעצבנת אותי.

אם לסכם הכל למשפט אחד- כי זה עושה לי טוב בלי לעשות רע למישהו אחר.

חוץ מלאישה המעצבנת. :lol:

פורסם

כי זו אחלה דרך להתעלל האישה כשהיא מעצבנת אותי.

מזכיר לי איך לפני כמה שנים ביקשו ממני להסיע קרובי משפחה ללא רכב, שגם קצת עיצבנו אותי לפני.

לרוב אני משתדל להיות נחמד לאנשים שאני מסיע ונוהג שונה ממה שאני נוהג לבד. אבל בנסיעה הזו, הפרצופים שלהם היו פשוט priceless :)

ואגב, אני לא חושב שזו צריכה להיות הסיבה לקניית רכב, אבל יש גם משהו נורא כייפים בגיבוש שמייצרים טיולי נהיגה טובים.

כמעט כמו לשחק כדורגל, רק דורש פחות כושר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כבר ענו הכל.

רק אוסיף שרכב ספורטיבי ( מה בדיוק ההגדרה הזו?) מודרני הוא לא בהכרח סיוט לנהיגה יום יומית ״רגילה״. גם ברכבים הספורטיביים יש דרגות שונות של ״ספורטיביות״. רובם מתנהגים היטב ומעניקים יופי של נוחות ואיכות נסיעה גם בנסיעה מנהלתית רגילה.

חוץ מזה בעבורי כמו שכבר כתבו אותם רגעים קטנים של לחיצה על דוושת ההנאה (לא טעות כתיב) שווים את זה.

פורסם
רק אוסיף שרכב ספורטיבי ( מה בדיוק ההגדרה הזו?) מודרני הוא לא בהכרח סיוט לנהיגה יום יומית ״רגילה״. גם ברכבים הספורטיביים יש דרגות שונות של ״ספורטיביות״. רובם מתנהגים היטב ומעניקים יופי של נוחות ואיכות נסיעה גם בנסיעה מנהלתית רגילה.

אסור שרכב ספורטיבי יהיה ״סיוט״ לנהיגה יומיומית. לכל היותר, הוא יכול להיות פחות נוח מרכבים אחרים או פחות קל לניהוג ביומיום.

אם הוא ״סיוט״ אז זו בעיה כי כשהרכב מתרסק - הוא לא אוחז.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כתבו מעליי כבר הכל.

בעיקר כדי להרגיש קצת "חיים" בשיגרה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כבר ענו הכל.

רק אוסיף שרכב ספורטיבי ( מה בדיוק ההגדרה הזו?) מודרני הוא לא בהכרח סיוט לנהיגה יום יומית ״רגילה״.

ממש לא סיוט, אבל תשקיע את הכסף שהלך על המנוע והדיפרנציאליים על רכב עם מתלים רכבים וכיסאות נוחים תקבל מן הסתם רכב נוח בהרבה ליום יום. כמובן שאפשר לקנות פורשה שתהיה גם סופר נוחה, גם סופר מפוארת וגם עם התנהגות מדהימה אבל אז הפשרה תהיה במחיר.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כי אז אפשר לעשות את זה:

IMG_4266.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...