Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קניתם רכב ספורטיבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ספורטיבי הוא תמיד פשרה, בין אם זה בנוחות, במחיר הקניה, בצריכת הדלק, בביטוח היקר, בפחד מונדליזם או דיעות קדומות ("רכב של ערסים") אבל עדיין אנשים קונים רכבי ספורט בישראל.

השאלה שלי היא למה *אתם* קניתם רכב ספורט\ספורטיבי? האם זה בגלל התדמית? העיצוב? חווית הנהיגה? רצון להתחרות בספורט מוטורי (קצת קשה בישראל, אבל אפשר לגרד אירוע או שניים בשנה)?

אז מה הסיפור שלכם? איזה רכב קניתם? למה קניתם אותו?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחת גם אחזקה.

רכבים ספורטיביים הם "מעניינים" יותר לנהיגה התעסקות וגם אחזקה.

יש להם גם ערך מוסף כלשהו (תלוי ברכב) לעומת רכב "סטנדרטי".

alfa 156 2.5.

פורסם

למה להשתעמם אם אפשר אחרת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש משפט יפה בנושא דומה: I don't make mistakes, I date them.

למרות שאני יודע שזו טעות אני לא מצליח להתאפק ומוצא עצמי ברכב ספורטיבי שוב ושוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשתתחיל לעלות עליות מהר יותר מירידות תבין.

ואם כבר מישהו טוחן לך תחשבון של הבנק עדיף שזה יהיה הרכב. לפחות מעלה חיוך

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כי מאז שאני ילד חלמתי על היום בו יהיה לי רכב מהנה כשאפרוש לגמלאות או משהו אבל אני לא מספיק חזק בדחיית סיפוקים :|

ואז אחרי שקלטתי שאני לא בנוי להייפרהאצ' החלפתי את הבראבו למשהו שפוי יותר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אצלי זה התחיל מהעובדה שעברתי מהרכב הידני הפרטי שלי לרכב ליסינג אוטומטי, בהתחלה חיפשתי רכב דיזל ידני שיתן לי גם את הכיף של ידני וגם את החסכון של הדיזל..עם כל רכב שהיה לי הייתי נהנה לצאת לטיולים ארוכים בדרום-צפון..מרגיע אותי ועם הרכב ליסינג האוטומטי(איביזה 1.2 TSI עם DSG) היה לי פחות כיף.

בסוף היה לי יום חופשי ונכנסתי לסוכנויות של לובינסקי וצ'מפיון בשורק והתחלתי להשתעשע בהוטהאצ'..אחרי נסיעת מבחן ידעתי שזה זה..הפיג'ו שנתנה לי את השילוב של הנוחות היחסית(יותר נוחה מהאיביזה שהייתה לי בליסינג לדוגמא) ומצד שני גם אפשר לעשות איתה כיף..אז נכון שבמקום ה1-18 של הריו הידנית אני היום עושה 1-12 או 1-13 אבל זה רכב עם אדד ווליו..גם זריז בשגרה גם כיף לי בפניות(אין לי מצד שני גם דרישות גבוהות - לפני כן הרכבים שלי היו דיילי רגילים לגמרי) אין לי משפחה\משכנתא כיום ויש לי עבודה שאני יכול להרשות לעצמי לממן את התחביב..אז למה לא?(ובחישובים האחרונים שאני עושה יוצא שאני אפילו מגיע לברייק-איבן ביחס לליסינג).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כי בעשור האחרון החלפתי מרכב לרכב,עד שחשבתי שמגיע לי רכב יעני ספורטיבי.

מקווה שבעתיד אגשים חלום ויהיה לי ספורטיבי אמיתי (WRX אהמ אהמ ודומיהם)

הכל יחסי כן? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצלי כרגע הוא הפך להיות "רכב סופש"ים", עד לא מזמן הוא היה גם דיילי.

אז ביום יום משלמים מחיר בדמות נוחות, דלק, אחזקה יקרה יותר, שוטרים מציקים לך יותר ולפעמים זה באמת מרגיש מיותר להחזיק רכב כזה כשאין תרבות מוטורית וספורט מוטורי מסביב.

מצד שני יש את הפניות שאתה מכיר ואוהב בדרך הרגילה שלך שמעלות לך חיוך כל פעם, יש מבט מעריך ממישהו שמבין עניין, יש טיולים בסופ"שים שהם כייף אדיר ומידי פעם גם ימי מסלול/אימון במתחמים סגורים. בשביל הרגעים האלה אני מוכן לשלם אקסטרה (כל עוד זה מתאפשר לי כמובן) ולהנות מהתחביב הזה גם אם זה במינונים נמוכים ממה שהייתי רוצה.

גילוי נאות - הרכב הספורטיבי שלי הוא על הקצה הזול של הסקאלה, הוט האץ' צרפתיה מתיישנת ומכונת חיוכים משומנת היטב :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למה רכב ספורטיבי?

כי זה המקבילה של משחק מקדים בסקס- רוצה להנות גם בדרך אל היעד.

כי אני אוהב את הנסיעות האלה שאין להם מטרה או יעד פרט לפשוט להנות.

כי זה נותן לי אחלה פאנץ' ליין כשדברים שואלים אותי "למה אתה לא עושה ספורט".

כי אני אוהב את הדינמיקות שזה לפעמים יותר באופן ספונטני על הכביש מול בעלי רכבים ספורטיביים אחרים.

כי זו אחלה דרך להתעלל האישה כשהיא מעצבנת אותי.

כי זה לפעמים עוזר לי לא לאחר במצב שהייתי מאחר big time עם רכב רגיל.

כי אני אוהב את התחושה של האדרנלין זורם בדם ומדי פעם מקבל תיבול של זיעה קרה.

אם לסכם הכל למשפט אחד- כי זה עושה לי טוב בלי לעשות רע למישהו אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...