Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קניתם רכב ספורטיבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל החיוך הדבילי שזה מוציא ממני :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם מתוך עניין, לא מתרגלים לכוח?

הרי ברור שבהתחלה זה כיף אדיר, יש את המכה בגב ואת ההרגשה בבטן, אבל מהר מתרגלים לזה וזה די נעלם,לא ?

אף פעם לא נסעתי ברכבים סופר קיצונים, אבל בכול הרכבים שנהגתי תקופה, זה די הסתכם לדבר כזה לצערי.

פורסם

תלוי מאיזה צד מתרגלים...

כשאתה "יורד" (מרכב חזק) לרכב סטנדרטי - זה כמובן חסר לך.

כשאתה מתרגל לרכב חזק - סביר להניח שתרצה עוד, או עוד יותר כח. לא בטוח שנעלם.

alfa 156 2.5.

פורסם

כי אחרי שלמדתי להכיר את פילוסופיית היצרן (בעקבות הקמת מועדון מאזדה ישראל), הבנתי שאני חייב לחוות את מה שרבים בעולם חווים ברגע שהם נוהגים על המיאטה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
סתם מתוך עניין, לא מתרגלים לכוח?

הרי ברור שבהתחלה זה כיף אדיר, יש את המכה בגב ואת ההרגשה בבטן, אבל מהר מתרגלים לזה וזה די נעלם,לא ?

אף פעם לא נסעתי ברכבים סופר קיצונים, אבל בכול הרכבים שנהגתי תקופה, זה די הסתכם לדבר כזה לצערי.

בהגדרה של רכב ספורטיבי, כוח זה רק אלמנט אחד. אצלי אפילו לא במקום הראשון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
למה רכב ספורטיבי?

כי אני אוהב את התחושה של האדרנלין זורם בדם ומדי פעם מקבל תיבול של זיעה קרה.

אם לסכם הכל למשפט אחד- כי זה עושה לי טוב בלי לעשות רע למישהו אחר.

עידן, הסיכום שלך אומר הכל :twisted:

ואוסיף - חייוך מרגע שאתה נכנס לרכב ונוהג, לא משנה אם זו נסיעה בעיר לסידורים או דבר אחר וודאי אם זו נסיעה מחוץ לעיר

חיוך אחד ומתמשך :-D

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אין לי רכב ספורט כי כרגע לא מתאפשר לי... אבל בוא נסכם את זה ככה: יש אנשים שקונים רכב כדי להגיע מנקודה א' ל-ב' - ויש כאלה שקונים כדי ליהנות על הדרך.

כמו כל דבר בחיים יש כאלה שמוציאים על בגדים יפים, יש כאלה על אוכל טוב, יש כאלה על חופשות בחו"ל... כל אחד וההנאות שלו :-)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

בעיקר כי זה גורם לי לחייך בכל פעם שאני נכנס אליו ובגלל החוויה המטורפת שבטיולי נהיגה שאי אפשר לחוות כמו שצריך בלי הרכב הנכון.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

איך בדיוק משהו שמיוצר בייצור המוני, משקף את האישיות הייחודית שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אף רכב שקניתי לא נשאר זהה לאיך שיצא מהמפעל.

ובלי קשר, יש קצת הבדל באישיות בין מי שקונה פריוס\קורולה למי שקנה אבארט

יש מכוניות שיש בהן משו מעבר, ויש מכוניות כמו קורולה ופינטו שהם פשוט להגיע מA לB.

• תוכן חדש...