Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני משתעשע עם הרעיון ליבא פורד מוסטנג דור ראשון ורציתי לדעת כמה דברים.

מישהו יכול להסביר לי איך גיר אוטומטי בן 40 שנה עדיין עובד ברכב V8 עם 300 + NM מומנט ?

זה הגיוני לבחור אוטומט על גבי ידני במכוניות מהסוג הזה ?

האם יש קהילות טובות בעולם למוסטנג דור ראשון ? (איפה שאפשר לקרוא וללמוד)

האם יש סוג של ספר , סרט , דוקו , על הרכב הזה ?

בעיקרון אני מחפש מאגר מידע על המוסטנג דור ראשון, האם יש מקומות בארץ לטיפול ברכבים מהסוג הזה ? מקומות שמבינים מה יש להם בידיים, כי אני חושש לתת למוסכניק הישראלי הטיפוסי לגעת :(

ושאלה אחרונה :) הרכבים האלה עושים הרבה רעש בסל"ד סרק, ובכל סל"ד בעיקרון. הישראלי הטיפוסי לא בדיוק רגיל לזה, איך אנשים מגיבים ברחוב ? בשכונה ? איזה סוג של מבטים אתם מקבלים ? והאם החוק עושה בעיות עם רעש ? כי לפי מה שאני מבין מותר לי בעיקרון להתקין צינור אחד ארוך בלי שום דודים או ממירים בתור אגזוז ...

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה זה "ישראלי טיפוסי" אפילו מירי רגב לא מצליחה להגדיר...

בכל מקרה. לי יש גיר אוטומטי במוסטנג 1966 והוא מתפקד כמו כל מערכת ישנה שמתוחזקת כמו שצריך ומאז שיש לי את הרכב, 26 שנים, לא היתה תקלה בגיר.

הגיר מאד אמין והיה גם בפלקון, בקומט ומי יודע במה עוד..

עוד על הגיר קרא כאן

https://www.cartechbooks.com/techtips/fordc4c6transmissions/

ככלל המוסטנג הוא רכב פשוט מבחינה מיכנית ודי קל לטפל בו. הוא היה מבוסס על הפלקון שהיתה מכונית עממית ונפוצה מאד ולכן היה ויש יידע בארץ וחלקים בשפע בארה"ב.

יש המון ספרות ויש המון קהילות. תקיש מוסטנג בפייסבוק.

קל להשיג ויש לי את ספר המוסכים. שמשותף לפלקון ולקומט. חוצמיזה יש ספרות בלי סוף וגם אתרי אינטרנט שעוסקים במוסטנג, במיפרטים וגם ישנם מקורות טובים לחלקים כמו , CJ Pony,California Mustang, Mac's.

המוסטנג לא מרעיש! אני לא יודע מהיכן הבאת את התובנה הזאת.

ישנם מוסכים שמכירים את הרכב הזה, מתניה מהמועדון, מוריס, ובעצם כל מוסכניק ותיק כי הרכב, כמו שאמרתי, מאד פשוט מיכנית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה זה "ישראלי טיפוסי" אפילו מירי רגב לא מצליחה להגדיר...

דווקא נראה שהיא כן הצליחה להגדיר.

היא חילקה אותנו בבירור ל-"ישראלי טיפוסי טוב" ו-"ישראלי טיפוסי רע"....:-D

עודד

פורסם

הגיר עומד בעומס. קח בחשבון שהידניות הרבה יותר נדירות וכתוצאה מכך גם הרבה יותר יקרות. במיוחד ידנית מקורית.

ניתן לבצע הסבה לגיר גם לגיר ידני 5 הילוכים שיכול להחזיק גם הרבה מאות כס. וגם בוצע בארץ. יש את המכונאים שבני הזכיר אם אתה מעוניין בשימור המצב המקורי. בנוסף יש גם את איציק ראובני ממושב חגור, בחור צעיר אבל מוציא תחת ידיו הרבה אמריקאיות קלאסיות אבל חזקות (חלקן גם זכו במקומות גבוהים במירוצי הדראג המועטים שיש בארץ- הנעה אחורית כמובן)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...