Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק LTZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רגע לפני רכישת של שברולט סוניק LTZ 1.6 שנתון 2013 אוטומט(גירסא עם סאן רוף ומולטימדיה)

ורציתי לשמוע קצת על הרכב מאנשים שיש להם את הרכב או כאלה שמכירים אותו או נהגו עליו.

אשמח לשמוע את דעתכם באופן כללי.

אשמח לשמוע התייחסות לגבי אמינות, צריכת דלק, עלות טיפולים ותחזוקה ועל הגיר ששמעתי שהוא קצת בעייתי.

ובכללי לשמוע דעה כללית על הרכב.

תודה רבה וחג שמח !

פורסם

דייהולט. אני אישית הייתי מתרחק ממנה. היא מזללת דלק, איכות נסיעה ממוצעת מינוס. שוק מתחת לקרשים - לא מזמן היה שרשור על מישהו שקנה שברולט מיד ראשונה במצב מצוייו 15k פחות מהמחירון (משהו כמו 40 אחוז פחות) לדעתי עדיף לך לכוון לכיוון היפני / קוריאני.

באיזה תקציב מדובר?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

את כל מה שאמרת אני כבר יודע. היא לא חסכונית, והשוק שלה בקרשים זה נכון אבל היא עדיין נחשבת בין הסופר מיני הטובים בקוטגוריה.

ולגבי התקציב זה 55K מתלבט בין הפיג'ו 208 לשברולט.

וכן לשניהם יש פה שוק חרא כי הישראלים אוהבים רק יפניות.

פורסם

בתקציב כזה עדיף יונדאי i25 או קאיה ריאו.

תוכל לקנות i25 2013 בכיף גם מנוע 1600 הגרסה המאובזרת.

השברולט גרועות לדעתי.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

בתקציב הזה תיכנס 208 עם מנוע 1600 ותיבת al4 . מנוע לא מוצלח. אלא אם אין בעיה עם גיר ידני ואז אפשר לקנות 208 עם מנוע 1200 .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מחפש רק רכב אוטמט.

הפיג'ו היית אופציה ואפילו היה לי הצעה מעניינת מאוד אבל רכשו את הרכב לפניי. יש לי הצעה מאוד מעניינת על השברולט ולכן אני רוצה לגבש דעה סופית. אשמח לעוד תגובות

פורסם

הייתי מתאמץ קצת ומוציא 50000 ואת היתרה בתשלומים ואז קונה 208 אוטומט מיד 1 ו 0 קמ. אלא אם אתה לא נעול רק על סוניק או פיג׳ו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...