Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב ספריאל, הוא מקרה אבוד.

האירנים לא בסדר ששיקרו על הטילים ארוכי הטווח תוך התעלמות ממפעל הטקסטיל.

אני התייאשתי מלענות לאדם שטוף מוח.

• רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

ממפעל הטקסטיל.

אני מבין שבאיראן הם נקראים ״מפעלי שטיחים״.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

בגלל זה הפחתתי את הפעילות בשרשורים הפוליטיים. אבל לא לאפס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

את זה אנחנו נחליט בקלפי. הגיע הזמן שתתרגלו לזה

בבחירות האחרונות מפלגות הקואליציה קיבלו פחות ממחצית הקולות, ופחות ממפלגות האופוזיציה. ביבי ראש ממשלה בגלל באג, אבל למזל כולנו, הוא יהיה היסטוריה בעוד חצי שנה. 

בהצלחה בקלפי, שים שני פתקים ליתר בטחון.  

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

אבל הוא לא משווה, הוא מנסה להגיד שבגלל שהם שיקרו על הטילים אי אפשר לסמוך עליהם בהסכמים.

יש עוד מישהו ששיקר לנו, אבל איכשהו עליו חייבים לסמוך.

יש גם עוד מישהו, שקרן אבל שכולם אומרים שהוא לא משקר אלא מטריל, ועליו גם חייבים לסמוך. 

לפני 20 דקות, MiniMiz3r כתב:

ביבי ראש ממשלה בגלל באג

"באג"... זאת השיטה. תראה בהולנד, הקימו ממשלת מיעוט ויש מטומטמים שמבסוטים מזה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

אבל הוא לא משווה, הוא מנסה להגיד שבגלל שהם שיקרו על הטילים אי אפשר לסמוך עליהם בהסכמים.

ברור. כל המדינות חושפות את כל היכולות הצבאיות שלהן על בסיס יומיומי ורק הפרסים האלה שקרנים 

פורסם

לפני שעה, יבגניפ כתב:

סיכמת יפה את הביביזם בתגובה שלך.

אתם אכן תצביעו לו, לא משנה מה, ותסירו ממנו כל אחריות, לא משנה מה. המחשבה שיש אולי תנאי סף כדי להיות ראש ממשלה, בטח אחרי 30 שנים במצטבר של שקרים, לא קיימת אצלכם. ולמעשה די ההפך. כל המהות האזרחית היא להצביע ביבי. דווקא. 7.10? זו רק עוד סיבה טובה להצביע ביבי. להזכיר שוב שזו זכותכם ואתם מחליטים. וזהו. הישגים? כשלונות? מצע שיהיה בכלל על סמך מה להלחליט? לא אצלכם. בחירות זה לא להחליט בכלל. זה טקס לאשרר את הזכות הגדולה להשלט עי נתניהו. וגם להראות לשאר ששוב עשיתם דווקא

הקטע הדפוק הוא שאפילו הקטע של הדווקא הוא חלק מדף המסרים…

image.jpeg.c60815ab7db85df0e7d6e0d510370593.jpeg

• רעיון טוב! 2
פורסם

כן, שוב דבר לא משנה.

אני אומר שוב: הליכוד לא מפרסמת מצע כבר שנים. לאף אחד אין באמת מושג מה האג'נדה של המפלגה ומה היא רוצה לקדם. סתם לדוגמא, בשטח יש היום יותר מתפקדים חרדים במפלגה, שהם הרבה דברים, אבל ליברלים הם לא (גם אנשי ימין לא בטוח). חלקם צורפו ע"י חברת כנסת פעילים - העיקר שיהיו קולות. חלק אחר מהכוח של המפלגה בכלל קשור בועדי עובדים גדולים - בזמן שליכודניקים אחרים מספרים שהמטרה שלהם היא בכלל לסגור את ההסתדרות כי "שוק חופשי". 

אנחנו יודעים ברמת עובדות יבשות, לא פרשנויות, עובדות, שנתניהו שיקר על ה"אני מאמין" שלו, ולא הצליח ליישם דברים שהבטיח. יש לזה מגוון דוגמאות. השקר הכי סתמי זה הראיון הזחוח שבו דיבר על זה שאם לא תצליח ליישם מה שאתה מאמין בו בשתי קדנציות - לא תצליח אף פעם, אבל משום מאז נשאר לשלוט כאן לעוד עשור. יש את הסרטון שפרסם לאחרונה בן כספית, על ביבי ממחזר את אותן הבדיחות על קריית שמונה, עם אותן ההבטחות (ברקע שוב תושבים מפונים משם, הפעם כנראה עצמאית, כי הפעם המדינה החליטה שהם צריכים להשאר תחת אש עד הנצחון המוחלט הבא). יש מלא.

אבל זה לא מעניין. זה לא משנה בכלל. התפיסה הדמוקרטית של הביביסטים, כפי שגדי מטיב לתאר פה, היא שלא יוצאים להצביע למען מדינה טובה יותר, עתיד טוב יותר, בטחון, תשתיות, שום דבר. דמוקרטיה היא לעומתיות גרוטסקית למציאות מבחינתם. והזכות הדמוקרטית הכי חשובה, והיחידה שמשנה, היא להצביע "דווקא" למי שנכשל פעם אחר פעם.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

את זה אנחנו נחליט בקלפי. הגיע הזמן שתתרגלו לזה.

למה אתה מתחמק?

שאלתי אותך, לא את כלל ציבור הבוחרים.

אתה מביא כל מיני אמירות אנקדוטליות על האחריות של זה ושל האחר, ומי כשל שם או פה, אני שואל אותך על ביבי, למה אתה מסרב להביע דעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

אתם אכן תצביעו לו, לא משנה מה, ותסירו ממנו כל אחריות, לא משנה מה. המחשבה שיש אולי תנאי סף כדי להיות ראש ממשלה, בטח אחרי 30 שנים במצטבר של שקרים, לא קיימת אצלכם. ולמעשה די ההפך. כל המהות האזרחית היא להצביע ביבי. דווקא. 7.10? זו רק עוד סיבה טובה להצביע ביבי. להזכיר שוב שזו זכותכם ואתם מחליטים. וזהו. הישגים? כשלונות? מצע שיהיה בכלל על סמך מה להלחליט? לא אצלכם. בחירות זה לא להחליט בכלל. זה טקס לאשרר את הזכות הגדולה להשלט עי נתניהו. וגם להראות לשאר ששוב עשיתם דווקא.

לא מביע דעה בעד או נגד נתניהו אבל דמוקרטיה וזה…

אם אכן יהיה רוב בבחירות לקואליציית נתניהו - זה מה שהעם רוצה.

אם אכן יהיה רוב בבחירות למתנגדי נתניהו - זה מה שהעם רוצה.

אפשר לנסות להחליף את העם 😄 או למנוע זכות הצבעה ממי שלא מצביע נכון, אבל שוב - דמוקרטיה וזה…

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

אתם אכן תצביעו לו, לא משנה מה, ותסירו ממנו כל אחריות, לא משנה מה. המחשבה שיש אולי תנאי סף כדי להיות ראש ממשלה, בטח אחרי 30 שנים במצטבר של שקרים, לא קיימת אצלכם. ולמעשה די ההפך. כל המהות האזרחית היא להצביע ביבי. דווקא. 7.10? זו רק עוד סיבה טובה להצביע ביבי. להזכיר שוב שזו זכותכם ואתם מחליטים. וזהו. הישגים? כשלונות? מצע שיהיה בכלל על סמך מה להלחליט? לא אצלכם. בחירות זה לא להחליט בכלל. זה טקס לאשרר את הזכות הגדולה להשלט עי נתניהו. וגם להראות לשאר ששוב עשיתם דווקא.

מי זה "אתם"?   שטיפת המח של התקשורת, ופוליטיקאים מהצד השמאלי עובדת עליך יפה. הרי "אצלכם" אין מצב שמישהו יצביע או יתמוך בנתניהו מרצונו החופשי, או מתוך חשיבה רציונלית והחלטה מושכלת. מבחינתך, ומבחינת דומים לך פה, כל מי שמצביע או תומך בנתניהו הוא ביביסט, וכל מי שעבר מצד שמאל לצד ימין הוא או שופר, או עושה דווקא, או לא יודע מה.

ואתה רוצה לדבר על דווקא?   "אתם" הייתם מוכנים להחריב את המדינה כדי שנתניהו לא יהיה ראש ממשלה ולא יוכל למשול, אז בוא, הפוסל במומו פוסל וכדומה.

לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

ואנחנו כבר רגילים. אני מזכיר שדווקא אצלכם מספרים כבר עכשיו על אמינות ועדת הבחירות. ואצלכם המשיכו לקרוא לו "ראש הממשלה שלנו" גם כשהפסיד. מעניין אם סיפרו לו בכלל. אולי גם עוד פעם לא ידע. רק לנצח את איראן לדורות קדימה, כלומר לשמונה חודשים, הוא יודע כנראה.

ו"אצלכם"?   כשהוא מנצח אז אתם שורפים את המדינה, פעם זה מחאת הרפורמה, פעם זה "כולם בכל מחיר", פעם זה הגז.

וגם אתם מספרים לנו כל הזמן איך נתניהו יגנוב את הבחירות או יבטל אותן בכלל. אז בוא.

לפני 11 שעות, sperial כתב:

הכל טוב. בערב יום העצמאות שרה תדליק משואה, ובמוצאי יום העצמאות תקבל את פרס ישראל. כך תקבע שרת הטקס. עכשיו נותר רק להכתיר את דמות הפוטושופ שלה למלכת היופי.

אולי ברגע שתפסיקו להתעסק בדברים כמו האיפור או המראה של שרה, ואשכרה תציעו אלטרנטיבה ראויה, אולי אז יהיה לכם סיכוי לחזור לשלטון.

ובוא, מי ישמע אתם יותר טובים, עם ד"ר עינב צנגאוקר או ה"עיתונאי" רביב דרוקר.

אגב, אתה מדבר על העברת כספים לחרדים. ממש לא מזמן נאם איזה חבר קואליציה, ומנה את רשימת ההישגים והעברות הכספים של הקואליציה למגזר החרדי ולצרכי "יהדות". חברי האופוזיציה מחו, צעקו, התנגדו. ואז, טוויסט בעלילה - כל מה שהוא מנה זה למעשה כספים שהעבירה הקואליציה של בנט-לפיד. אז בוא, כספים לחרדים תמיד עברו ותמיד יעברו. גם לפיד או בנט היו מוכנים "לשלם" הרבה לחרדים כדי שאלו יתמכו בהם.

לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

עזוב ספריאל, הוא מקרה אבוד.

כן כן, אמר זה שמרגיש צורך להגן על האיראנים משום מה, או לספר איך אפשר בקלות להפוך טיל של 2000 ק"מ ל-4000 ק"מ, ואני שטוף מח.

כמו שכבר ציינו פה - הצורך הזה להגן על משטר ג'יהאדיסטי רצחני, שמצהיר מעל כל במה שמטרתו זה להשמיד את ישראל, ומיישם את זה בשטח, זה משהו באמת לא מובן, או נושא לעבודת מחקר במחלקה לפסיכולוגיה.

לפני 11 שעות, MiniMiz3r כתב:

בבחירות האחרונות מפלגות הקואליציה קיבלו פחות ממחצית הקולות, ופחות ממפלגות האופוזיציה. ביבי ראש ממשלה בגלל באג, אבל למזל כולנו, הוא יהיה היסטוריה בעוד חצי שנה. 

בהצלחה בקלפי, שים שני פתקים ליתר בטחון.  

מפלגות הקואליציה (אלו שהמליצו על נתניהו) קיבלו בבחירות 48.38% מהקולות, מפלגות האופוזיציה קיבלו 42.86% מהקולות, ואני עושה איתך חסד, ומחשיב גם את אלו שלא המליצו בכלל על לפיד לראשות הממשלה, למשל חד"ש.

אבל איזה כיף זה שאפשר לכתוב שטויות לא מבוססות, כאילו זה עובדה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני אומר שוב: הליכוד לא מפרסמת מצע כבר שנים. לאף אחד אין באמת מושג מה האג'נדה של המפלגה ומה היא רוצה לקדם.

ומה המצע של יאיר לפיד?   הוא משתנה כל יומיים, לפעמים אפילו כל יום, תלוי בשעה של היום.

מה המצע של גולן?   לסגור ערוץ פרטי, להפסיק להעביר כספים להתנחלויות?   אה בעצם לבתי ספר הוא כן יעביר, גם לכבישים, גם לעוד דברים. אז בעצם הוא לא מפסיק להעביר כספים?

מה בכלל מאחד בין ליברמן, גולן, לפיד והמפלגות הערביות שעליהן מבוססת הקואליציה שלהם?   כלום ושום דבר פרט ל"רק לא ביבי".

לפני שעה, falou כתב:

למה אתה מתחמק?

שאלתי אותך, לא את כלל ציבור הבוחרים.

אתה מביא כל מיני אמירות אנקדוטליות על האחריות של זה ושל האחר, ומי כשל שם או פה, אני שואל אותך על ביבי, למה אתה מסרב להביע דעה?

מה השאלה?   למה אני מגן על נתניהו או למה הוא צריך או לא צריך ללכת?

נתניהו, לצורך הדוגמה, הוא כמו עובד בינוני מינוס, שמקבל מכתב פיטורים אחרי כמה שנים בחברה, ואז מתחיל לתת עבודה מטורפת בחודש הודעה מוקדמת. ואתה, בתור מעסיק, חושב לעצמך - האם עשיתי החלטה נכונה?   אולי מגיע לו צ'אנס נוסף?

ככה אני רואה את נתניהו - תפקוד סביר עד סביר מינוס עד ה-7 באוקטובר, ותפקוד מצוין לאחר מכן, למרות כל הלחצים, מבית ומחוץ, למרות כל הקשקשנים וכל אלו שקראו לעצור את המלחמה בכל מחיר, ולמרות עוד הרבה דברים.

לכן, למרות שלא הצבעתי ליכוד אף פעם, אני בהחלט חושב להצביע להם כעת, וזאת ממספר סיבות:

1. מה שהסברתי קודם - מילד הכאפות של השכונה, נתניהו מוביל אותנו, יחד ותודות לטראמפ, למעמד של מעצמה אזורית אמיתית, תוך השמדה של כלל או רוב האיומים המשמעותיים סביבנו. גם מבחינת ניהול ענייני הפנים, ההתנהלות היא סבירה ביחס למצב (ויעידו על כך מדדים כלכליים שונים למשל).

2. האלטרנטיבה - בתור מי שהצביע לבנט, לליברמן, ולעוד שחקנים, אני רואה את ההתנהלות שלהם כרגע, ומבין שעם כמה שהליכוד זאת אופציה גרועה, האלטרנטיבות גרועות עוד יותר.

סמוטריץ ובן גביר, לדעתי, לא יותר מסוכנים או קיצוניים מיאיר גולן, רק ההבדל הוא שההשקפות של השניים הראשונים קרובות יותר אליי מאשר אלו של יאיר גולן, זה שמספר שאנחנו הורגים תינוקות כתחביב, או זה שיש אצלו ברשימה אנשים שחושבים שחב"ד זה כת קיצונית.

3. ה"דיפ סטייט" - יש פה מערכת, של פקידים, אנשי צבא ומערכת הבטחון, שופטים ועוד, שהיא לא פחות מושחתת, לא פחות "נפוטיזמית" ולא פחות גרועה מהממשלה, מסתבר. אף פעם לא הייתי תמים, ולא חשבתי שמערכת המשפט או ראשי מערכת הבטחון זה חבורה של אלטרואיסטים, בעלי מוסר עילאי ואוניברסלי, חפים מכל פגם או שחיתות, אבל מה שמתגלה בשנים האחרונות מצליח להפתיע גם אותי. הנה רק כמה דוגמאות:

א. פרשת הפצ"רית, ניסיון הטיוח והטיוח, לכאורה של חקירת הפרשה. אלופה בצה"ל שמתנהלת כאחרון העבריינים.

ב. התנהלות היועצת המשפטית, הלעומתיות לממשלה, הזלזול ואי ביצוע תפקידה, וההתנהלות הפוליטית המופגנת - הדחת בן גביר?   טיפול מהיר ויעיל כדי לזרז את התהליך. מצד שני, מינוי רואי כחלון - מושכת את הסוגיה הזניחה היחסית מעל שנה וחצי, כולל התעלמות מפניות חוזרות ונשנות, וכולל התעלמות מפניה של מבקר המדינה.

ג. סיכול ועדת הרוגלות, למרות כל הדברים שהתגלו על השימוש הלא חוקי שעשתה המשטרה, ולאחר שהמפכ"ל אלשיך טען שלא היה דבר. גם כאן מעורבת גברת יועצת משפטית, עם 23 בקשות דחייה למתן תשובה לבג"צ.

ד. ראשי שב"כ לשעבר שמנסים לסכל מינוי של ראש שב"כ חדש, עם שלל טענות שקריות ורכילויות, ונשאלת השאלה למה?

ה. יאיר גולן כסגן רמטכ"ל - כשאדם כזה היה סגן רמטכ"ל, אתה מבין עד כמה הפיקוד הבכיר בצבא שבור. אדם אלים, עם דעות קיצוניות, וחסר כישורי מנהיגות ופיקוד.

ו. פרשת קידום רינת סבן - שוטרת זוטרה, חסרת כל כישורים, שקודמה במפתיע לנהל את חקירות נתניהו, ביצעה פעולות חקירה לא חוקיות, שיקרה בבית המשפט, ננזפה, "לא זכרה" דברים, ועדיין קודמה לתפקיד סגן ניצב. עם או בלי קשר לבן גביר, זה מראה משהו גם על הפיקוד הבכיר במשטרה. ועצם העובדה שהיא מקבלת ייצוג חינם מהתנועה לאיכות השלטון, מדגישה את העובדה שהכל פוליטי.

ז. התנהלות תקשורת המיינסטרים לאורך כל הדרך, ובאופן כללי בשנים האחרונות - מאמצעי להעברת חדשות ועובדות, זה הפך למכונה משומנת של הנדסת תודעה, שקרים, מניפולציות ועוד.

יש כמובן עוד המון דוגמאות, אבל אני חושב שזה מעביר את הפואנטה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

נתניהו, לצורך הדוגמה, הוא כמו עובד בינוני מינוס, שמקבל מכתב פיטורים אחרי כמה שנים בחברה, ואז מתחיל לתת עבודה מטורפת בחודש הודעה מוקדמת. ואתה, בתור מעסיק, חושב לעצמך - האם עשיתי החלטה נכונה?   אולי מגיע לו צ'אנס נוסף?

ככה אני רואה את נתניהו - תפקוד סביר עד סביר מינוס עד ה-7 באוקטובר, ותפקוד מצוין לאחר מכן, למרות כל הלחצים, מבית ומחוץ, למרות כל הקשקשנים וכל אלו שקראו לעצור את המלחמה בכל מחיר, ולמרות עוד הרבה דברים.

ביבי הוא לא "עובד" הוא ראש המערכת שהוביל קונספציה שגרמה שהובילה לטבח אוקטובר.

בניגוד להשלכות של גוף כלכלי, שרווחים שבאים אחרי הפסדים יכולים למחוק אותם, אתה לא יכול להחזיר אנשים שמתו.

למעשה מה שאתה אומר זה שבגלל שניצחנו בסוף את מלחמת יום הכיפורים, גולדה לא הייתה צריכה ללכת.

אני אומר שכשיש כשל ברמה של טבח אוקטובר, האחראי הראשי חייב ללכת, לא חשוב כמה מוצלחים היו הצעדים שבאו אחריו, כי הרבה אנשים מתו בגללו.

וזה בלי להתייחס למידת ההצלחה שלו אחרי, שאת זה אנחנו עוד לא יודעים לשפוט, כי אנחנו עדיין בתוך האירוע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 13 שעות, gadik6 כתב:

את זה אנחנו נחליט בקלפי. הגיע הזמן שתתרגלו לזה.

לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

מי זה "אתם"?

כושי פליז. איך אומרים? "רואים לך".

• מצחיק 7

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 39 דקות, gadik6 כתב:

מבחינתך, ומבחינת דומים לך פה, כל מי שמצביע או תומך בנתניהו הוא ביביסט,

כן. זו בדיוק ההגדרה של ביביסט:

לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

ככה אני רואה את נתניהו - תפקוד סביר עד סביר מינוס עד ה-7 באוקטובר, ותפקוד מצוין לאחר מכן

לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

ה"דיפ סטייט"

לפני 43 דקות, gadik6 כתב:

הפצ"רית

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, gadik6 כתב:

כן כן, אמר זה שמרגיש צורך להגן על האיראנים משום מה, או לספר איך אפשר בקלות להפוך טיל של 2000 ק"מ ל-4000 ק"מ, ואני שטוף מח.

כמו שכבר ציינו פה - הצורך הזה להגן על משטר ג'יהאדיסטי רצחני, שמצהיר מעל כל במה שמטרתו זה להשמיד את ישראל, ומיישם את זה בשטח, זה משהו באמת לא מובן, או נושא לעבודת מחקר במחלקה לפסיכולוגיה.

קודם שיחקרו איך הגעת מזה שאומרים לך שכולם משקרים לזה שמגינים על המשטר האירני.

אבל ממי שחושב שהממשלה לא אחראית לטבח הכי גדול בהיסטוריה של מדינת ישראל אני באמת לא מצפה להבנה כלשהי.

לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

מפלגות הקואליציה (אלו שהמליצו על נתניהו) קיבלו בבחירות 48.38% מהקולות, מפלגות האופוזיציה קיבלו 42.86% מהקולות, ואני עושה איתך חסד, ומחשיב גם את אלו שלא המליצו בכלל על לפיד לראשות הממשלה, למשל חד"ש.

48.38+42.86=91.24. היתר הצביעו לאירנים?

• אהבתי 2

• תוכן חדש...