Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - מתיחת פנים בקרוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VW משיקים בתחילת נובמבר מתיחת פנים לגולף 7 כפי שניתן לראות בלינק

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%92-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%94%D7%91%D7%90-2016

זה כנראה עדיין לא הגולף 8.

אני מקווה שצמפיון ישכילו לאבזר את הרכב באיבזור בטיחות מתקדם כמו שמחלחל לשוק וקיים במתחרות (קורולה, אסטרה, פוקוס, מאזדה 3, ועוד בקרוב....) ובנוסף יאפשרו במערכת המולטימדיה AA ו Apple Car play עם אופציה Mirror Link.

הם חייבים את זה לשמור על התחרותיות של הרכב.

פורסם

מקווה שהם יחזירו את דגם הדיזל בארץ בגירסאות החל מ150 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

די מוזר שזה לא MK8.

הדור השביעי הוצג ב-2012, השישי ב-2008 והחמישי ב-2003.

מה שאומר שהדור השביעי ימשוך עוד כמה שנים מעבר ל-4 שנות דגם.

מצד שני יש לקחת בחשבון שהדור השישי גם היה מתיחת פנים מקיפה לדור החמישי - ככה שאולי יציגו אותה כ-MK8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זכור לי שהדור החמישי הוחלף מוקדם מהצפוי עקב עלויות ייצור גבוהות מדיי.

יש את הכתבה הזו בנושא , שמדברת על מתיחת פנים עם תוספת של מולטימדיה חדשה עם קליטת מחוות בין השאר.

פורסם

אני קראתי בעבר שדור 8 יצא מתישהוא במהלך 2018 ו VW יוציאו גירסאת ביניים של דור 7 כדי להתמודד עם התחרות. זה קצת מוזר שכם בעבר לא היו מתיחות פנים לגולף, אלר תמיד גירסא חדשה.

פורסם
מקווה שהם יחזירו את דגם הדיזל בארץ בגירסאות החל מ150 סוסים.

זה לא יקרה, ואני מוכן לשים את שתי הביצים שלי על זה.

צ'מפיון יתמחרו אותה באופן הזוי. ראה ערך גולף 5 TDI...

פורסם

התמונה היא של הקלאב ספורט ולא של דגם מתוח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
זה לא יקרה, ואני מוכן לשים את שתי הביצים שלי על זה.

צ'מפיון יתמחרו אותה באופן הזוי. ראה ערך גולף 5 TDI...

הביצים שלך בסכנה כי הפסאט TDI נמכרת בכ215K (כמו הדגם המאובזר של אוקטביה). אוקטביה בכ190K בדגם הלא מאובזר (כמו שלי). זה אומר שגולף בהחלט יכולה להימכר בסכום דומה לאוקטביה. למשל הייתי מעדיף גולף עם מתלה רב זרועות מאחור במקום אקוטביה (עם אותו מנוע וגיר זה פשוט מעולה) - אחל'ה שידרוג בשבילי לבינתיים עד שלא יהיה דגם מוזל לג'וליה.

נכון זה לא מחיר הפלואנס שהיא חביבת הפורום, אבל גם מנוע אחר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם נהגי מוניות לא היו קונים אותן הן לא היו נמכרות פה. כמה אוקטביות טורבו דיזל חדשות ראית על הכביש כפרטיות? כמה פאסאטים?

נהגי מונית יקנו גולף? לא נראה לי. תנסה להזכר כמה עלתה גולף 5 דיזל ועל הדרך תנסה להזכר כמה כאלה כבר ראית על הכביש. גולף חדשה כזאת תתומחר להערכתי בלא פחות מ-150 אלף, ובמחיר כזה מי לעזאזל צריך אחת.

פורסם

פסאט פרטיות, בהחלט ראיתי ולא בצבע לבן מונית. אוקטביה? אני חושב שאני המטורף היחיד על הכבישים.

אבל גולף, אני חושב דווקא כן היו קונים.

פורסם

גולף לא עושים מתיחות פנים אלא מוצאים דגם חדש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מעניין לקרוא על מתיחות פנים קרבות ובאות, אבל הקישור לאתר של cartube לא אומר כלום. נראה שסתם רצו להיות הראשונים לכתוב משהו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...