Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא לי לקרוא בפורום על הרבה אנשים שמתלוננים ששרטו להם את הרכב בכוונה עם מפתח וכו' מכוון שהרכב "מושך עיניים". אני תוהה לעצמי מדוע לא לכסות את הרכב כאשר חונים במקום ציבורי?

הדבר יכול להועיל גם נגד לכלוך אבק וכו' (במידה ולא חונים בחניון תת קרקעי) וגם נגד משיכת עיניים לרכב.

מדובר בפעולה שלוקחת לכל היותר כמה שניות.

נראה כמו פתרון פשוט וזול שיועיל גם מעבר למשיכת עיניים..

פורסם

כי להוריד את הכיסוי לפני כל נסיעה ולשים אותו מחדש זה מבאס.

מכסים אוטו שעומד הרבה יותר ממה שהוא נוסע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וגם לצאת מהבית אחרי שאתה מקולח,מבושם,מתוקתק ואז להוריד את הכיסוי ולשים אותו מחדש ייגרום לך להזיע ולשנוא את היום לפני שהוא התחיל בכלל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טרחה מעצבנת אפילו לרכב שנוסע מעט יחסית. מזיק לצבע אלא אם הרכב חונה במקום בלי רוח - אחרת גם צריך לקשור וזה מוסיף שוב טרחה וזמן. כל חתולי וכלבי הרחוב משתינים על הכיסוי ואז אתה נהנה מהריח כשהוא באוטו.

ואם כל זה לא מספיק, אז מניסיוני כשמגיע הוונדליסט החביב, זה רק נותן לו עוד משהו להרוס לך מלבד את הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיסוי זה לא אמצעי הגנה פרקטי לרכב בשימוש יום-יומי.

רוב האנשים גם לא מקפידים לשטוף בשטיפה ידנית בלי מטאטא, אז אתה מצפה מהם לטרוח ולכסות את הרכב כל יום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשונה מבעבר, הכיסוי החיצוני היה שומר על

האקלים/טמפרטורה נוחה בחלל הרכב מפני התחממות.

עכשיו שכל הרכבים בארץ מצוידים במזגן לא קיים הצורך

להגן על חלל הרכב מפני האקלים חום והשמש היוקדת בישראל.

הפעלת המזגן מיד עם תחילת הנסיעה כאשר החלונות פתוחים

משנה מידית לטובה את האקלים השורר בחלל הרכב.

כמו כן רכבים רבים בישראל לא משויכים לנוהגים בהם (ליסינג/עבודה).

פורסם
טרחה מעצבנת אפילו לרכב שנוסע מעט יחסית. מזיק לצבע אלא אם הרכב חונה במקום בלי רוח - אחרת גם צריך לקשור וזה מוסיף שוב טרחה וזמן. כל חתולי וכלבי הרחוב משתינים על הכיסוי ואז אתה נהנה מהריח כשהוא באוטו.

לא מדוייק מנסיוני.

מחזיק עוד שתי מכוניות שלא נוסעות ביומיום. שתיהן מכוסות כמעט תמיד אם אני לא רואה בהן שימוש תוך יום או יומיים, בעיקר כהגנה בפני השמש. הכיסוי בשתיהן נקשר מתחת לאוטו בהתאם לצורך, הרוח עושה שמות בכיסוי. יש לי שכן שמכסה רכב אספנות שהביא בייבוא אישי, ושם בלוקים - אחד על מכסה המנוע והשני על תא המטען על מנת שהכיסוי לא יתעופף.

זה אכן גורם לי לחשוב פעמיים אם להוציא אחת מהן לטיול לא הכרחי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היו זמנים לפני 30-40 שנים ועוד קצת שהתופעה של כיסוי רכבים הייתה קצת יותר נפוצה מהיום. האמת שמזמן לא יצא לי לראות רכב מכוסה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתנאי שזה לא רכב סופר נדיר, לא רואה סיבה עם מיזוג מודרני לכסות ולהשקיע כמה דקות בכל פעם בהסרה והתקנה.

הידיים מלוכלכות מאבק וצריך לנגב, מזיעים אם זה בקיץ, בחורף אין על מה לדבר... בקיצור רק חסרונות.

פורסם

בהתחלה גם אני הייתי משתמש בכיסוי,הבעיה אם יש אבק זה גורם לסווירלים.

כשיש רוח זה סיוט לשים אותו או להוריד.

מאז עזבתי את זה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...