Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

ברשותי פריוס 2011 עם 265000 קמ

בהרבה פוסטים אמריקאיים מומלץ לעשות החלפת שמן גיר. atf ws toyota

במוסך מורשה טויוטה ,מוסך השפלה, אמרו לי שאין צורך.

הגיר של טויוטה ולהבנתי אינו גיר סטנדרטי עם מספר הילוכים ו דיסקיות ,כך שהסכנה לנזק נראית לי לא רלוונטית.

העבודה הכרוכה הינה פשוטה ,לא יותר משעה ובסיוע של משאבת שמן חשמלית.

מה דעתכם המקצועית,

תודה מראש.

פורסם

אני בהחלט בעד החלפות יזומות וקיצור מרווחי ההחלפה של שמן הגיר. זה עושה רק טוב.

ספציפית לגבי המקרה שלך, רכב עם 265,000 ק"מ, אם עד היום לא בוצעו החלפות סדירות - החלפת שמן הגיר עכשיו עלולה לגרום לבעיות.

דבר נוסף שיש לבדוק הוא מהו סוג תיבת ההילוכים שברכבך, למיטב זכרוני הפריוס מצויידת בתיבה רציפה ואני לא בטוח ששמן ה ATF WS של טויוטה מתאים לה. יש לבדוק בספר הרכב מהו נוזל התיבה המתאים, האם ה WS או שמן גיר CVT לגיר רציף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן בגיר של רכב שלך זה סוג שמן

פשוט החלף ללא חשש

לא יהיה שום נזק

הגיר ברכב שלך הוא לא כמו גיר אוטומטי סטנדרטי לכן לא יהיה שום נזק ידוע

• תוכן חדש...