Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המיאטה החדשה לא מתקדמת. כנראה שנסיים את הדגם עם פחות מ-100 יחידות עד שיוחלף.

עצוב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני לא בדיוק מבין איך כבישי ישראל מצליחים להתמודד עם כמות כזאת של מכוניות ובנוסף אני מאמין שהשנה כמות המכירות תעבור את 300000 ..

השאלה כמה כבר ירד השנה ולמה קונים כל כך הרבה מכוניות חדשות הרי שוק מפוצץ במכוניות , ובנוסף מלא מגרשים מלאים במכוניות למכירה ובנוסף מדינה מוצפת במכוניות ועדיין יש ביקוש .

מה קרה ? הורים התחילו לקנות מכוניות לילדים שלהם במקום צעצועים?

פורסם

כי היום לקנות רכב זה פשוט,לכן כניראה משפחות התחילו להחזיק 2 רכבים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל רכב זה עוד הרבה כסף למדינה, זה העיקר, לא משנה אם באמת צריכים או לא, העיקר למכור וכמה שיותר.

פורסם

בדקתי סטטיסטיקה.

היום יש בסביבות יותר מ 3.100.000 כלי רכב מתוכם 2.830.000 מכוניות פרטיות בישראל.במהלך 2015 הייתה עליה נטו 126 אלף מכוניות עליה של 333 אלף ונגרעו 207 אלף .

יש יותר מ4מליון בעלי רישיון נהיגה..

פורסם (נערך)

דבר מעניין - גיל ממוצע:

הגיל הממוצע של כלי הרכב המנועיים הגיע בסוף 2015 ל-6.9 שנים ( 7.0בשנת 2014 ו-9.6 בשמונה השנים

שלפניה .) נמשכת העלייה בגיל הממוצע של המשאיות מ-8.4 שנים בשנת 1997 ל-3.9 ב - 2015 .

וכמיליון -230 אלף (%40)מכלי הרכב הם כלי רכב חדשים בגיל עד 4 שנים (שנת ייצור 2011 ואילך), כמיליון ו-15

אלף (%33 )בני 5 עד 9 שנים ו-846 אלף (%27 ) בני 10 שנים ויתר.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

נתוני הגריעה אינם רשמיים אלא כוללים את כל המכוניות שרישיונן לא חודש, כך שיתכן שישובו לכביש בשלב זה או אחר.

גריעה רשמית כוללת מכוניות שרישיונן בוטל עקב גניבה, אבדן כללי בתאונה\שריפה או שבעל הרכב ביקש להשבית את המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

העיקר עם ישראל מתבכיין עד כמה רע לחיות במדינה הזאת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שמתי לב שאחד מרכבי הדובלו שהגיעו רשום כסינגל קבינה.

ייתכן ומדובר בגרסת הטנדר שקיימת באירופה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המיאטה החדשה לא מתקדמת. כנראה שנסיים את הדגם עם פחות מ-100 יחידות עד שיוחלף.

עצוב.

אני מהמר שגם לזה לא יגיעו.

איזה דור של המיאטה שווק לאורך כל שנות השיווק של הדגם?

אני מעריך שתוך שנה שנתיים מפסיקים את הייבוא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...