Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E28 535

sagiarnon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ושנה טובה.אני מעוניין ברכב מהסוג הנ"ל והבנתי משיטוט בפורום וביד2 שבקושי יש אם בכלל.

שאלותי לחברי הפורום :

1.האם לייבא מארה"ב=פגושים מכוערים מנוע מוחלש שילוח יקר.כ 40k בערך בארץ.

2.לייבא מאירופה(מצאתי בספרד 535m)=רכב יפה. מנוע חזק.עלות הרכב גבוהה.50k בערך בארץ.

3. לקנות 518 מסכנה בארץ בזול.להחליף למנוע 3.5. e28-e34.האם בכלל יתנו לעשות החלפה כזו ?

תודה רבה.שנה טובה

שגיא.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

זכור לי מישהו עם סדרה 3 E30 שדלק לא אישרו החלפת מנוע.

ככה שאולי עדיף לרדת מהאופציה השלישית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבסיס שונה, מתלים, בלמים.

מילא להחליף בין תתי דגמים קרובים, בעבר היו מאשרים זאת על הe30.

היום זה כבר לא קורה, עדיף לחפש רכב מקורי (מוסיף גם למקוריות מבחינה אספנית )

פגושים ניתן לייבא, לא קל אבל ההיצע מעבר לים עשיר משמעותית

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

נראה לי שאנסה לחפש בספרד יוון פורטוגל.גרמניה כבר מזמן אבודה מבחינת מחירים.

אגב לא מצאתי שום שירשור לייבוא אספנות מאירופה.האם לכל מדינה באיחוד יש טפסים שונים.האם כל מדינות האיחוד נחשבות בתור מדינת הייצור או רק גרמניה(מבחינת מיסוי).ושאלה נדושה. בהנחה שאצטרך לעשות עסקה זריזה האם אהיה חייב לשלוח את האוטו רק אחרי הוצאת היתר ייבוא ?

תודה לעונים.

פורסם

שילוח הרכב חייב להתבצע רק לאחר קבלת רשיון יבוא,

במידה והשילוח מתבצע קודם (והמכס אכן בודק תאריכים של רשיון יבוא מול תאריך שילוח ) תאלץ לשלם עוד כופר קנס

(אם אני זוכר נכון מדובר בעוד 3% מס אבל יכול להיות ששונה / עודכן )

במידה והאוניה נכנסה לנמל לפני קבלת הרשיון , כאן יכולה להיות בעיה קצת יותר גדולה.

בכל מקרה , אם מדובר באירופה , אולי עדיף לאכסן את הרכב לשבוע / שבועיים תמורת תשלום פעוט במקום להתעסק עם זה.

אני מניח שכל מוכר / משלח תמורת תוספת של 100 אירו יסכים לשמור את הרכב אצלו לעוד שבוע / שבועיים שזה הזמן שלוקח להוציא רשיון אם הכל תקין ומוגש בזמן

(ללא חגים כמובן )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ממליץ על הספר הבא:

http://www.bookdepository.com/BMW-5--6-Series-Restoration-Tips--Techniques-Andrew-Everett/9781855209626?ref=grid-view/

יש לך ניסיון עם BMW אחרות?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מתחיל ללמוד הנדסאי רכב בנובמבר מקווה שאוכל להתחיל לעבוד עליה.אגב, מחפש מוסך במוו לעבודה בתור שוליה מתחיל(אם זה עדיין נהוג).חוץ מזה אני לומד לעומק את הדגם בפורומים בחו"ל.הרבה mye28.

פורסם

ודאי שיש

גם m5.

אבל הם מוסתרות בחדרי חדרים.

יהיה קשה לשים יד על אחת.

הייתה 518 למכירה לא מזמן.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

יש תמיד הרבה 518 ו520.הייתה למכירה 528 אבל אוטומט וגםרצה עליה כ 30k.במחיר הזה עדיף כבר להביא 535.שלא נדבר על התרמית של קמור כשהביאו מכוניות מופשטות לחלוטין ואנשים שילמו על כל תוספת הון.בחו"ל הן הגיעו מאובזרות בכל טוב כסטנדרט.

מחפש גם ברוסיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...