Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ברשותי מגאן קופה 97 שרכשתי לא מזמן. ידוע לי שיש לי עוד הרבה עבודה על הרכב אבל הכל מאהבה.

גיליתי היום שפנסי הערפל לא עובדים בהתחלה חשבתי שמדובר בנורות שרופות אך לאחר התבוננות נוספת גיליתי שאיכשהו באחד הצדדים החוטים קרועים. האם יש חשמלאי אמין במחיר הגיוני שיוכל לבדוק ולתקן? אני מחדרה.

תודה לעוזרים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אם אתה רוצה יש לי קצת חלקים שנשארו לי ממגאן קופה שפירקתי ואני מוסר ללא תשלום נמצא בפרדס חנה, גיר אווטמטי (לא בטוח לגבי תקינותו),פנסים קדמיים ואחוריים, צמיגים וגנטים ברזל, מכסה מנוע,ועוד חלקי פלסטיק שונים, אולי אפילו רכשת את הרכב שהיה שלי בעבר....

• ספונסר פורום
פורסם

שלום יואל,

מהיכן אתה? איך נדע אם לשלוח אותך לחשמלאי מצוין בירושלים או בכרמיאל, ואתה בכלל מחדרה? מיקומך הגיאוגרפי יעזור מאוד.

עזרה

• ספונסר פורום
פורסם

התינוקות של עזרה גורמים לו להיות ער מדי בלילה, וישן מדי בבוקר, עזרה מתנצל.

תתקשר למוסך תלפיות בחיפה, תגיד ששלחו אותך מקארספורום, ותתאם איתם בדיקה ותיקון. הם אלופים במכוניות האלה, וכמובן מחזיקים את כל מה שצריך גם לחשמל של הרנו.

שתהיה שנה מוארת,

עזרה

• תוכן חדש...