Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kindle-גלישה באינטרנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גולש וקורא המון באינטרנט, וכתוצאה מכך אני מרגיש עייפות בעיניים.

מהמעט שראיתי, הקינדלים משתמשים בטכנולוגיה אחרת שאמורה להיות הרבה יותר נעימה לקריאה.

השאלה האם זה פרקטי לגלישה באינטרנט? האם מישהו ניסה? האם זה באמת מרגיש נוח יותר לעיניים?

פורסם

אתה מדבר על השחור לבן ?

החוויה תהיה קצת אחרת כמו שניתן לראות.

איך אתה קורא היום?

ניסית מצב שינה של המסך\להוריד את הבהירות?

פורסם

התשובה היא לא לא לא לא :)

יש לי קינדל וויג׳ , היה לי פייפרוויט - אלו מכשירים זוועה לגלישה באינטרנט.

(ואני מת עליהם! אבל לא לזה).

אם אתה מתעייף מקריאה מרובה באינטרנט - אתה כנראה צריך להתייעץ עם רופא עיניים ו/או לשנות את עמדת העבודה / קריאה שלך.

להיות בטוח שאתה משתמש בצג חד מספיק (לדוגמא 4K / רטינה של אייפד או טאבלט אחר - אצלי זה עושה הבדל משמעותי בעייפות העיניים) עם תאורה נאותה (בלי השתקפויות וכו) ובמספר נכון של משקפיים וכו.

אנחנו לא בימי המסכי CRT הנוראיים של שנות ה80/90 שמעייפים את העניים וכו - ומסביבי רוב האנשים עובדים עם מסכים (ומשתמשים בהם גם מעבר לשעות העבודה) בקלות 10+ שעות ביום + טלוויזיה + סמארטפון.

אז השימוש המרובה הוא לא מה שמעייף לך את הענייניים - אלא חוסר במספר נכון במשקפיים או ציוד וסביבה שלא אידאלים לשימוש ארוך

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא רק שהוא יהיה מאוד לא נוח לגלישה באינטרנט, אלא שהמכשירים האלה (כולם) גם חלשים מדי בשביל לספק מהירות גלישה נורמלית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בלי להעליב - I call bullshit on that.

יש במכשיר הזה שבב של 1 ג׳יגהרץ וחצי ג׳יגה זיכרון.

זה לא חזק בשום מובן - אבל עדיין זה שווה ערך נגיד למעבד של האייפון 4 ועם זכרון של 512 מגהבייט.

שילוב שבפני עצמו סביר ביותר לגלישה.

הדפדפן שם פשוט גרוע ולא חלק מושקע מהמערכת הפעלה וביחד עם הקצב עדכון של המסך פשוט לא עושים עבודה טובה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בלי להעליב - I call bullshit on that.

יש במכשיר הזה שבב של 1 ג׳יגהרץ וחצי ג׳יגה זיכרון.

זה לא חזק בשום מובן - אבל עדיין זה שווה ערך נגיד למעבד של האייפון 4 ועם זכרון של 512 מגהבייט.

שילוב שבפני עצמו סביר ביותר לגלישה.

הדפדפן שם פשוט גרוע ולא חלק מושקע מהמערכת הפעלה וביחד עם הקצב עדכון של המסך פשוט לא עושים עבודה טובה.

יכול מאוד להיות שאתה צודק, לא חשבתי על הכיוון הזה. אבל כך או כך, הגלישה מאוד איטית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...