Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רווק בן 30, תא, הכנסה מעט מעל הממוצע, עשר שנים רישיון אבל בפועל התחלתי לנהוג לעיתים קרובות רק לפני פחות משנתיים. לא מבין במכניקה של מכוניות. רכשתי את הרכב הראשון שלי השבוע,סיטרואן c4 1.6 רמת גימור pk שנת 2007, יש שלישית פרטית, 81.000 קילומטר בלבד . 15.000 ש״ח. מגיע עם מסך מולטימדיה מרכזי מקורי, תוספת מגיני רוח, וידיות פגושים בצבע המרכב( אפור) היתי שמח לקבל הסבר על התוספות שיש ברכב, כי אני חובב שכלולים ופיצרים למיניהם. בנוסף, מחפש המלצות לשיפור הרכב- מבחינה אסתטית או שימושית מה אפשר להמליץ לי ? דוגמאות שחשבתי : גג נפתח, גרר , מסך די וי די למשענות מאחור,( איך זה מגיע? האם קונים את זה ביחד עם המשענת ראש או מתקינים עליה? ) מגש מתקפל נפתח לגב המושבים מאחור.. (הזמנתי מאיביי משהו כזה שנתפס על המשענת ,אשמח לדעת אם יש משהו כזה שנראה יותר אינטגרלי עם ברגים ופחות חיצוני, שלא ישימו לב שזה חלק לא קשור ) אני מסיע את אחיינים שלי לכן חשוב לי שלא יהיה להם משעמם מאחור, בגלל זה לקחתי גם דגם עם משענת איחסון נשלפת מהמושב האחורי . ו מה עוד אפשר ?ומה מומלץ שיהיה אמין ולא יקר מידי? ואיפה?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם

מכל מקום, וו גרירה יקר ולא נראה לי שאתה באמת צריך אותו, גג נפתח יעלה כמו חצי מערך הרכב ולא יוסיף לערכו באמת, בסיטרואן בת 9 לא הייתי עושה שום שיפור שנוגע לחשמל או למכניקה. מעבר לכך אפשר להשקיע במערכת קול, דייטלינג-צבע, מגיני רוח, מדבקות-הכל עניין של טעם.

אני אישית הייתי שומר את הכסף לישור קו ותחזוקה נכונה ומקצועית, חשוב במיוחד לרכב אירופאי כזה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תתחיל ביישור קו מכאני.

4 צמיגים חדשים אם צריך.

טיימינג,

החלפת נוזלים, ברקסים, פילטרים, פלגים, טיפול בסיסי.

אחרי שהכל יהיה מסודר פיקס וישאר כסף, תעבור לקוסמטיקה.

פורסם

אם בא לך להשתולל תחליף לה גיר:) הרכב בידני כל כך יותר מהנה לנהיגה (במידה והנך בעל רשיון לידני ולא נוסע במרכז העיר כל הזמן)

סתם עצה לא פרקטית... (זה לא ממש כלכלי לעשות הסבה כזו)

בכל אופן, אם אתה לצורך העניין רוצה להנות יותר מהסאונד ממליץ לך (עם מינוס אחד מפסידים את השליטה מההגה) להעיף את הרדיו המקורי ולהביא צמות מתאמות מאיביי ורדיו דיסק עם בלוטות' בילט אין (אפשר למצוא בארץ דגמים של פיוניר ב 500 ש"ח), ואז יש לך גם דיבורית בלוטות', גם אפשרות לנגן דרך הבלוטות' וגם האיכות שלהם גבוהה משל הרדיו המקורי.

(עשיתי זאת ב C4 שלי כי הרדיו המקורי התחיל לזרוק דיסקים אז אמרתי עם כבר נלך קדימה במקום להביא עוד אחד כזה מפירוק).

בכל אופן האוטו מאוד נחמד, טפל בו יפה והוא ייתן לך נוחות ואמינות

• תוכן חדש...