Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרי חשמל למטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לכשרות - בעיקרון אפשר להסתדר עם תנור תא אחד ולהכשיר אותו בין שימוש בשרי לחלבי אחרי המתנה של 24 שעות.

ההתלבטות היא האם לחסוך את ההתעסקות עם התנור ולרכוש דו תאי או באמת לרכוש תנור תא אחד ולהסתדר איתו.

שיקול נוסף לקחת תנור דו תאי הוא שיהווה תחליף לטוסטר אובן במקום שהטוסטר אובן יתפוס מקום בשיש.

בנוגע למידות המקרר - אנחנו כן רוצים מקרר כמה שיותר גדול ומוכנים להשקיע אפילו קצת יותר מהתקציב מכיוון שאין לנו עוד מקום בבית לאחסן מקרר/מקפיא נוסף בעתיד.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קנינו לפני חודשיים תנור פירוליטי של זנוסי, דגם ZOP38903XK, עובד בסדר גמור (אשתי אופה הרבה מאוד). עוד לא ניסינו להשתמש בניקוי הפירוליטי. התלבטנו בהתחלה בין התנור הזה שהוא יחסית זול לתנור של שולטס, בסוף אשתי ויתרה את המותג היקר.

פורסם
יכול להיות שלתנור הנ"ל אין אופציה לניקוי עצמי?.

שזו האופציה הכי מטופשת שנתקלתי בה.

נקראת בשפת הטכנאים "בלאי עצמי"

בא קח תנור ותראה לי איך הוא יוצא נקי...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ה"ניקוי העצמי" שורף ומאדה את כל הנתזים מדפנות התנור. עובד יפה מאד. עולה הרבה חשמל ואני תמיד מוטרד מחימום יתר.

אצלי הניקוי מבצוע בתדירות של 1-2 פעמים בשנה (פעם פני פסח, לפעמים גם בסתיו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ה"ניקוי העצמי" שורף ומאדה את כל הנתזים מדפנות התנור. עובד יפה מאד. עולה הרבה חשמל ואני תמיד מוטרד מחימום יתר.

אצלי הניקוי מבצוע בתדירות של 1-2 פעמים בשנה (פעם פני פסח, לפעמים גם בסתיו).

זו גם התדירות המומלצת ע״י המשווקים עצמם.

עובד מדהים.

פורסם

אצלי בתנור בוש הניקוי פשוט המיס את גופי החימום עצמם, העליונים.

ומה שרשמתי בהודעה הוקמת אלו דברי הטכנאי שראה יותר מתנור אחד בחייו

פורסם

אצלי בדירה הקודמת היה דה דיטריש פירוליטי שבחיים לא הפעלתי אותו. המלצת הטכנאי הייתה לא להשתמש בזה. 500 מעלות מחממות מאוד את כל המנגנון ומקצרות אורך חיי התנור יחד עם עיוותים בארון BI עקב התחממות.

בנוכחית ויתרתי על התענוג וקניתי טקה.

פורסם (נערך)

באופן כללי, אנחנו מאוד אוהבים בוש וכמעט כל המוצרים אצלנו שלהם.

לגבי הגז, קח כיריים 5 להבות שמסודרות עם להבה חזקה באמצע והשאר מסביב, כך יש רווחים גדולים ואפשר לשים סירים גדולים. לנו יש אחד כזה של בוש עם משטח זכוכית והפתח בשיש סטנדרטי, למרות הגודל.

כזה - http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-hobs&db136625=136674&db8668=8670

לגבי תנור, מציע לך להשקיע בדלת כפולה שלא מתחממת. הילדים שלי מאוד אוהבים להסתכל מה קורה בתנור ונוגעים בו בלי סוף.

עוד משהו - בסוף מי שעובד הכי קשה במטבח זה הטוסטר אובן/מיקרו והטוסטר משולשים. כדאי להשקיע בהכי גדולים שיש, כי זה גרושים יחסית ולא תרצה להפעיל תנור בילד אין בשביל לחמם חתיכת פשטידה.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם אני מרוצה מאד מהמוצרים הלבנים של בוש. היתה לי נפילה רק עם מוצר אחד שלהם - שואב אבק שכנראה היה קצת יותר מדי מתוחכם בעיית חיישנים, כמו ברכב מודרני).

פות"ש למה לא כיריים אינדוקטיביים? אני יודע שמצריכים השקעה בסט סירים (או שניים, הרי תזקק לכמה כלים לפסח), אבל משלבים את מהירות הבישול של גז ונוחות השינוש והניקוי של חשמליים, וגם נותנים פתרון לקירור מהיר של ה"להבה" בסיום הבישול (יתרון בטיחותי). אנחנו עברנו לכיריים אינדוקטיביים בעל כורחנו (סיפור עם תשתית הגז בדירה) - ואשתי מאושרת מהשינוי. וככל הנראה גם חוסכים בעלויות השימוש, כיון שהם הכיריים היעילים ביותר אנרגטית. בכל מקרה, אני ממליץ לך אם הדבר אפשרי, להכין תשתית של חשמל תלת פאזי באזור הכיריים, למקרה שתשנה דעתך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רכשתי כיריים אינדוקציה של סימנס, קיבלתי סט סירים ומחבתות ממש איכותיים תוצרת גרמניה והאמת יש בסט הזה מעל ומעבר למה שצריך להיות בבית וגם רוב הכלים שכבר היו מתפקדים יפה על האינדוקציה כי פשוט כמעת כל הדברים שנמכרים בימינו מתאימים לאינדוקציה

פורסם

תודה רבה לכולם!

בנוגע למקרר, יש המלצות לחברה/דגם ספציפי?.

נכנסתי לזאפ וראיתי כמה דגמים שנראים לי וביצעתי השוואה בניהם:

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-fridge&modelsid=506212,887585,752303,587426

אני רואה של LG יש נפח הקפאה קטן יותר לעומת ה SHARP, ככה שאולי זו נקודה שצריך לקחת בחשבון.

האם למישהו יש ניסיון עם הדגמים הנ"ל?.

תודה רבה.

פורסם

לא הייתי מוסיף לתנור פירולטי.

אני ממליץ על הדגם הזה של AEG, תנור שכיף לעבוד איתו, חלל גדול, נוח לניקוי ומתפרק בקלות.

http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=814686

ובכת מקרה על איזה תנור שתילך בסוף כדאי לך להוסיף לו מסילות טלסקופיות לתבניות ולרשתות. זה אחד הדברים הנוחים ביותר.

ל-AEG הוספתי.

שים לב שיש שתי יבואנים. י' שלום ומיניליין. עדיף לך לקחת של מיניליין הוא מגיע יותר מאובזר גם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

חברת AEG לא קיימת ככזו כבר די הרבה שנים. הזכויות למותג נמכרו לאלקטרולוקס, אשר נותנת לחברות שונות רשיון להשתמש בו. מדובר במשהו שהוא על גבול מוצר מדבקה.

פורסם

ברור ש-AEG היא כיום חלק מקונצרן אלקטרולוקס.

אך להגיד שהיא כיום כמוצר מדבקה הדבר רחוק (מאוד) מהמציאות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אלקטרולוקס נותנים לכל מיני חברות רישיון להשתמש במותג. בערך כמו טלפון אלחוטי "יונדאי" שהיה לי, ולחבר היה מוצר זהה בשם "נאון".

מהניסיון האישי הדל שלי עם מוצר ממותג AEG/Electrolux (מכונת כביסה) האיכות היתה ירודה ביותר.

• תוכן חדש...