Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב עד סכום של 57K ש"ח - שנת 2014. אני בהתלבטות בין מאזדה 2 ליונדאי I20.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האמינות, צריכת הדלק והאבזור. וגם איזה רכב אתם ממליצים.

אם אתם חושבים שיש רכב אחר באותו מאותו שנתון (לפחות) שעונה על המחירים האלה הייתי שמח לשמוע גם.

תודה רבה,

פורסם

יש ברשותי מאזדה 2 בדיוק 2014. רכב די זריז ומהנה לנהיגה. האיבזור סבבה. צריכת הדלק לא משהו: 11:1 משולב.

שים לב שהרכב לא הכי נוח אם אתה גבוה ממש.

ב-57K לא יהיה לך קל למצוא אקזמפלר שמור, אולי אחד כזה שנרכש עם 0 ק"מ.

שני הרכבים שציינת נחשבים אמינים, I20 פחות זריז ובמחיר כזה לרוב תמצא את הדגם הפחות מאובזר.

פורסם

המזדה 2 ברמת גימור דינמיק או אקטיב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש ברשותי מאזדה 2 בדיוק 2014. רכב די זריז ומהנה לנהיגה. האיבזור סבבה. צריכת הדלק לא משהו: 11:1 משולב.

שים לב שהרכב לא הכי נוח אם אתה גבוה ממש.

ב-57K לא יהיה לך קל למצוא אקזמפלר שמור, אולי אחד כזה שנרכש עם 0 ק"מ.

שני הרכבים שציינת נחשבים אמינים, I20 פחות זריז ובמחיר כזה לרוב תמצא את הדגם הפחות מאובזר.

תודה רבה, דעתך שמאזדה 2 עדיפה מההיכרות עם הרכב?

פורסם (נערך)
המזדה 2 ברמת גימור דינמיק או אקטיב?

ב-2014 לא היה כבר ACTIVE, היה דגם יחיד: ACTIVE - DYNAMIC

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם
תודה רבה, דעתך שמאזדה 2 עדיפה מההיכרות עם הרכב?

לא יכול להגיד חד משמעית כי נהגתי ב-I20 רק פעמים בודדות, היא גם בסדר, במקומך הייתי מחפש גם וגם

פורסם

קח בחשבון שהיונדאי מציעה מנוע עם שילוב גיר די עצל. לצד צריכת דלק לא מרשימה,המזדה 2 אולי לא חיסכונית יותר אבל לפחות זריזה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...