Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השלבים מבחינת הניירות ליטוש? עם איזה נייר מתחיל, עם איזה נייר ממשיכים ועם איזה מסיימים? ודרך אגב זה הסוג צביעה הזו מתאימה למכות מקומיות(כמו בסירטון של טופ קולור?) או שזה מתאים גם אם אני רוצה לחדש את כל הטמבון האחורי למשל?

אם אני אראה לך תמונה של הטמבון האחורי תוכל להגיד לי?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על היוזמה,אין ספור פעמים רציתי לעשות זאת אך לא היה לי האומץ מחשש לתוצאה גרועה שתציק בעין.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• אחראי פורום
פורסם
מה השלבים מבחינת הניירות ליטוש? עם איזה נייר מתחיל, עם איזה נייר ממשיכים ועם איזה מסיימים? ודרך אגב זה הסוג צביעה הזו מתאימה למכות מקומיות(כמו בסירטון של טופ קולור?) או שזה מתאים גם אם אני רוצה לחדש את כל הטמבון האחורי למשל?

אם אני אראה לך תמונה של הטמבון האחורי תוכל להגיד לי?

תמונה תמיד תעזור.

כתלות בפני השטח, מתחילים עם לפחות 180 ומסיימים עם 400. אני נוהג אחרי היסוד לשייף שוב עם 400 אבל עם מים כל הזמן.

שיוף חומר פחחים אם יש צורך - 150-180.

צביעת חלקים גדולים פחות מתאימה לספריי, הריסוס שלו לא גדול וצפויים "עננים" של צבע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז בהתאם לשאלה שלי הוספתי פה עוד תמונות של טמבון הרכב שלי והגג. אני אשמח אם תגיד לי אם בחלקים האלו יש אפשרות לבצע את הצבעיה IMG-20160927-WA0014[1].jpgIMG-20160927-WA0013[1].jpg20160926_163648.jpg20160926_163623.jpg

עריכה אחרונה על ידי mr_nos
פורסם

^^היקף הפרוייקט שלך ענק, לפי מה שנראה מעל לחצי רכב צריך חידוש לכה. לא יודע עד כמה יהיה לך משתלם לעשות צביעה/חידוש באופן עצמי בזמן שיש לך מקומות כמו ריסטרוFX שמתעסקים בחידוש לכה ומראה צבע.

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי. התווכחתי על זה לא מעט עם חבר. למרות שמדובר רק בגג ובטמבון אבל עלות החומרים האלו עוברים את המחיר הכדאי לכל הפרוייקט הזה. בגדול עלות של צביעת כל חלק ברכב אצל פחח הוא משהו בסדר גודל של 600 ש"ח אם אני לא טועה נכון?

פורסם

לחלקים גדולים אתה תצטרך בפרויקט כזה לפחות 4 בקבוקי ספריי אם לא יותר, אפשר לקנות בקבוקי לכה יותר זולים מצאתי לקה של ראסט אולאום חברה אמריקאית מצוינת ב25 שח לבקבוק בבורג המפרץ בקריות. לא יודע עד כמה שווה לך להיכנס לכזה פרויקט כי אם לא יצא טוב זה הוצאה כספית נוספת. בקיצור תברר מחיר אצל פחח טוב.

פורסם
זה גם מה שאני חשבתי. התווכחתי על זה לא מעט עם חבר. למרות שמדובר רק בגג ובטמבון אבל עלות החומרים האלו עוברים את המחיר הכדאי לכל הפרוייקט הזה. בגדול עלות של צביעת כל חלק ברכב אצל פחח הוא משהו בסדר גודל של 600 ש"ח אם אני לא טועה נכון?

כן הטמבון והגג גמורים, אך שאר החלקים גם לא נראים משהו(גם קשה לראות כי הרכב מלוכלך), בכל אופן עבודה אצל פחח נורמלי זה 800 לחלק(אתה רוצה טמבון וגג את זה 800+800, אם מציעים לך פחות הייתי נזהר ולא מצפה לרמת עבודה נורמלית)

• אחראי פורום
פורסם

סביר שמקום שלוקח 600-800 לפאנל (מחיר מקובל לעבודה טובה), לא ייקח פי 2 על שני פאנלים שיבוצעו באותו זמן.

העבודה האיטית יותר היא הכנת הצבעים ומיסוך הרכב (שיעשה גם אם הוא יצבע רק חלק אחד).

לשייף עוד פאנל, במיוחד אם הוא לא צריך פחחות, זה פחות ביג דיל. זה בדיוק המקום להתמקח.

פורסם

בגג לדעתי תשים מדבקה שחורה מבריקה. 250 שקל כולל עבודה וסגרת את הפינה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• אחראי פורום
פורסם

עדיין יהיה צורך בשיוף ולפחות שכבת יסוד כדי שלא יתפתחו כל מיני דברים מתחת.

אם היו פני שטח בריאים אז זה מדבקה וזהו.

• תוכן חדש...