Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . הייתי היום באחת מחברות הליסינג בגדולות בקשר לרכישת רכב יד 2 . בסופו של דבר בחרתי ברכב הנל טויוטה קורולה 2012 קמ 97000 . הרכב עמד לפי איך שהוא היה נראה הרבה מאוד זמן בנוסף היו לו הרבה מאוד שריטות ומכות . הסוכן אמר לי " זה רכב מטרייד אין " הרכב יעבור השבחה ואחרי זה יגיע לכאן . השאלה שלי היא איזה השבחה עובר הרכב ? והסוכן אמר שאין אחריות לא על הגיר ולא על המנוע הגיוני ? כמובן ששילמתי לו מקדמה של 1500 שקל על שמירת הרכב .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השבחה זה בד"כ ניקיון פנימי וחיצוני ותיקוני פחחות זולים אם צריך. בד"כ הם מתקנים שריטות עם מכחול וחוסכים ככל האפשר כך שאל תצפה לקבל רכב שנראה חדש ונוצץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי שהוא אסיים את ההשבחה לא הייתה לא אפשרות לפני . וגם לא חתמתי על שום חוזה קיבלתי קבלה על המקדמה ועם מספר הרכב וזהו תמתין.

פורסם (נערך)

גם אם נתת מקדמה זה לא אומר שהעסקה תצא לפועל. זה רק לשריין את הרכב. אני כבר קיבלתי מקדמות חזרה. ההשבחה זה שטיפה לפני שמראים לך את הרכב כי מצבו כנראה קשה. לגבי אחריות : אין פה כלל ברזל. יש מגרשים שנותנים חצי שנה יש שנה ויש אפס. תלוי במבצע. ממילא הרבה פעמים האחריות היא כסתח עם מיליון כוכביות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
גם אם נתת מקדמה זה לא אומר שהעסקה תצא לפועל. זה רק לשריין את הרכב. אני כבר קיבלתי מקדמות חזרה. ההשבחה זה שטיפה לפני שמראים לך את הרכב כי מצבו כנראה קשה. לגבי אחריות : אין פה כלל ברזל. יש מגרשים שנותנים חצי שנה יש שנה ויש אפס. תלוי במבצע. ממילא הרבה פעמים האחריות היא כסתח עם מיליון כוכביות .

עד היום לא היה לי רכב . היה לי ליסינג של העבודה . וזה רכב ראשון שלי בגדול . עכשיו ה 1500 שקל אומר שלא ניתן למכור את הרכב לאדם אחר כי הוא משוריין לי . אבל שאלת גם את הסוכן הוא אמר לי שכל תקלה שקיימת ברכב המוסך שלהם מתקן אותו וקשה לי להאמין לזה . "שאלתי אותו יש תקלה בגיר ובמנוע מתקנים והוא ענה בחיוב" נראה לך הגיוני ?

פורסם
והסוכן אמר שאין אחריות לא על הגיר ולא על המנוע הגיוני ? כמובן ששילמתי לו מקדמה של 1500 שקל על שמירת הרכב .

״כמובן״? מה הניע אותך לשלם עבור ״שריון רכב״ שאין לך מושג מה מצבו, ואולי גם אף אחד אחר לא ירצה אותו?

השבחה יכולה להסתכם בטיפול בסיסי, שטיפה, שאיבת אבק, עץ ריח ואזיקונים מהודרים לטאסות.

להבא כשאתה רואה רכב שמור, במצב טוב, עם דוח בדיקה שלהם שמעיד שהוא במצב טוב, רק אז קח אותו לבדיקה במכון אחר, מטעמך.

היית משלם כסף אצל הירקן שישמור לך אבטיח שאין לך מושג אם הוא רקוב או לא, בשוק מלא ירקנים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מיום ליום כל מגרשי הליסינג האלה דוחים אותי יותר ויותר. מעולם לא רכשתי מהם, וככל הנראה שלא אעשה זאת גם בעתיד... אבל עם ישראל דווקא מאוהב בהם קשות.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

דבר ראשון קרא את הנעוץ בתחילת הפןרום כי זה רכב ראשון שאתה קונה.

דבר שני, כשהרכב יגיע מ"השבחה" קח אותו לבדיקה במקום שאתה בוחר ורק אחרי זה מחליטים א ם קונים או מבטלים. בביטול המגרש לפעמים משאיר אצלו ₪300 מהמקדמה.

פורסם (נערך)
השבחה זה בד"כ ניקיון פנימי וחיצוני ותיקוני פחחות זולים אם צריך. בד"כ הם מתקנים שריטות עם מכחול וחוסכים ככל האפשר כך שאל תצפה לקבל רכב שנראה חדש ונוצץ.

אם כבר יצבעו כללי את כל הרכב או את החלקים הפגועים. אם היית יודע את המחיר שהקבלן פחחות לוקח על צביעה כללית לרכב...

עדיין קורולה שמורולה , לא הייתי רוצה רכב שנת 2012 עם 100 אלף ק"מ.

אם זה לא היה קארספורום הייתי די בטוח שמדובר כאן בטרוליזם טהור...

ממוצע 25 אלף ק"מ, לא הרבה ובטח שלא הרבה לרכב ליסינג.

מניסיון עם קורולה 2013 שכבר על 130 אלף עם נסיעות אגרסיביות, הכל תקין בלי הפתעות מיוחדות.

פותח השרשור מדובר על הקורולה החדשה או הדור הקודם?

יש חברות ליסינג שדווקא יחסית כן משקיעות בהשבחה מבחינה מכאנית כמו החלפת בלמים, בכל מקרה כמו שהציעו לך פה קח את הרכב לבדיקה אל תסמוך על הטופס שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

לפי דעתי המחיר יפה. בהתחשב בזה שנוכחתי לדעת רק השבוע שמוכרים קורולות 2012 מפרטי גם ב 85 אלף שקל.(כמובן שמורות להחריד).

קח בחשבון שקורולה זה באמת רכב אמין מאוד עם מינימום הוצאות כנראה האמין מכל הרכבים שיש על הכביש בכלל אבל:

100 אלף של ליסינג אתה יודע מה זה אומר ?

לפי דעתי המעטפת יפה אולי גם מושלמת, הבפנים כנראה רקוב.

אישית, אמיתי, אם כבר הגעתי עד הלום תוסיף עוד חמישייה וקח קורולה 2013 צורה חדשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מאידך.

אם תוכל להוכיח שזה ליסינג נהג יחיד ואולי לדבר עם הבחור שנהג עליה במידה וזה רק אחד, ויש הסטוריית טיפולים.

אז זה בהחלט שווה במחיר שווה.

תבדוק תפשפש לעומק. תבדוק עם הרכב היה ביזקת חברת הייטק או חברת בטונים/חברות בנייה/אבטחה לא עלינו וכו.

אם לא ייתנו לך מידע תדע שחגגו על הרכב הזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...