Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על היוזמה לעזור בטרייד ומימון ללקוחות שלכם. אבל לא כולם מעוניינים בטרייד אין, או מימון.

יש כאלה שרוצים תכליס לקנות רכב חדש נטו. וכיום רכבים מהסוכנות יקרים, לפעמים בהרבה, מאלה שנמכרים בסוכנויות ליסינג {0 ק"ם, יד 1}. איך אתם באים לקראת הלקוחות הללו, במחיר? כידוע, רכב חדש זה רכב חדש. אין מה לבדוק בו. אצלכם או אצל האחרים, זה הרי אותו רכב בדיוק. עם אותה אחריות יצרן. מדוע הוא הרבה יותר יקר אצלכם, מאשר בסוכנויות ליסינג אחרות, ואפילו ממש זהה למחיר של היבואן הרשמי? {תגובה שלי #9,מקודם}.

רועי, תודה, הקדמת אותי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה של יוסי, הרי שבישראל להשיג מימון לרכב זה עניין פשוט ביותר ויש אינספור אופציות לכל אדם לקבל הלוואה מכל סוג שאפשר לעלות על הדעת, אז מה בדיוק הערך המוסף שלכם על פני כל שאר האופציות? במיוחד אם המחירים שלכם גבוהים ממחירי השוק.

פורסם

ערב טוב,

לעניין המחירים אצלנו ואצל היבואנים,

אנחנו יכולים לומר שהמחירים שלנו לעסקאות 0 ק"מ הם כאלה שלא ניתן לפרסם. אנחנו לא מנסים להתחמק ממתן תשובה, באמת אנחנו לא יכולים לפרסם אותם. תנסו אותו ותראו בעצמכם.

לעניין המימון, הגמישות במימון בעזרתנו גבוהה משמעותית ממקורות מימון אחרים. מי שמסתדר עם מימון לבד זה מצויין, היכולת שלנו לשלב בין מקדמה להחזר חודשי ולהחזר בסוף תקופה, לא דומה להצעות המימון שתקבלו בבנק או בחברת כרטיסי האשראי.

פורסם
בשעה טובה ובהצלחה!

נשמע אחלה של דבר ומקווה שיצליח.

הערה: בכל חברות ההשכרה אפשר לראות מחירי השכרה [לכל הפחות יומיים, אם לא טווח ארוך] ישירות באתר. אצלכם יש רק אופציה "לקביעת פגישה לחץ כאן". האם באמת אני אמור להטריח את עצמי עד הסוכנות כדי לדעת כמה יעלה לי לשכור רכב?

בבקשה? :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל ברוכים הבאים.

ציינתם אחריות 3 חודשים למנוע ולגיר אבל כידוע "מנוע וגיר" זו אמירה מאוד רחבה (האם מנוע כולל את המשאבות והאלקטרוניקה שלו, האם גיר כולל את מחשב הגיר, האם קלאצ'ים בגיר רובוטי נחשבים חלק מתבלה או כלולים באחריות, האם מנוע שמת בגלל כשל של משאבה או טיימינג למשל מכוסה באחריות). אשמח אם תבהירו מה זו אחריות למנוע ולגיר.

לגבי ליסינג, האם אתם עושים גם ליסינג תפעולי או רק מימוני והאם גם לפרטיים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברוכים הבאים, שתצליחו.

ניקו, ענו לך.

לעניין המחירים על עסקאות השכרה וליסינג, המדיניות שלנו היא אכן לתאם פגישה ולתת פרטים מלאים ומדוייקים שמכילים קצת יותר מאשר שורת מחיר. אנחנו יודעים שחברות נוהגות אחרת מאיתנו.

באמת מעניין מה כוללת האחריות שאתם מציעים, ואיפה ניתן לממש אותה במקרה הצורך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ב-טלפון, אתם מוסרים מחיר ל-0 ק"ם ליסינג, או שצריך להגיע אליכם, ולעבור "קורס מזורז" ב-מדוע המחיר אצלכם גבוה יותר?

{פשוט מאוד, קרוב משפחה משם-מה, לא הצליח להשיג אותכם גם בטלפון. לא עונים}

פורסם

שיהיה בהצלחה,אני פניתי לשירות הלקוחות שלכם בשבוע שעבר והשארתי את הפרטים במטרה רצינית לרכישה של פיגו 508,אני עדיין מחכה..לתשומת ליבך.

פורסם
ברוכים הבאים, שתצליחו.

ניקו, ענו לך.

באמת מעניין מה כוללת האחריות שאתם מציעים, ואיפה ניתן לממש אותה במקרה הצורך.

לא שמתי לב, תודה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלום לכולם,

מתנצל על התשובות המאוחרות, מבטיח לשפר את זמני התגובה,

לענייני הליסינג - ליסינג מימוני ופרטי הם למעשה אותו הדבר. מדובר בעסקת מימון מותאמת ללקוח. בסוף תקופה הלקוח יכול להחליט להמשיך ולהחזיק ברכב שכזכור רשום על שמו, ולהשלים את עסקת המימון כפי שנקבעה בהתחלה. הוא גם יכול להתקדם לעסקה הבאה, ואז מעריכים את שווי הרכב בהתאם לפרמטרים הספציפיים.

ליסינג תפעולי בהכרח יקר יותר, וכולל ביטוחים, טסט ועוד. הוא מוגבל בק"מ ויש בגינו שווי מס. הרכב נרשם על שם החברה ובסוף תקופה הוא חוזר אלינו.

לעניין האחריות - מכוניות חדשות כמובן נהנות מאחריות יצרן / יבואן. מכוניות משומשות, במרבית המקרים הלקוח מעדיף לקנות את הרכב ללא אחריות שלנו, שמוגבלת לשלושה חודשים. בכל מקרה כל מקרה נבחן לגופו. אנחנו רוצים לקוחות מרוצים.

שבת שלום,

אמיר

פורסם

אני יכול להעיד שעל אלפא אפס קמ הם הציעו מחירים מעולים. בסופו של דבר רכשתי מהיבואן משיקולים שלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה כשאני נכנס ללשונית ליסינג אצלכם באתר כל הרכבים באותו מחיר בלי שום הסברים. בשביל מה יש אתר? אם על הכל רשום החל מ1000 ש"ח לחודש. בעידן של היום לא אמורים לבוא לפגישה בשביל לברר מחיר...

פורסם
השאלה, ממנה אתם ממשיכים להתחמק, היא למה לפרסם רכב שנמכר מבעלות חברה (יד 1 / 0 ק"מ) במחיר של רכב חדש (יד 0 / 0 ק"מ), כאשר המחירון האמיתי לרכב כזה נמוך ב-10% לפחות? הרי הקונה מכם יאלץ להוריד סכום זה בהמשך כשירצה למכור (או לעשות טרייד אין).

לדוגמה רכב המפורסם אצלכם ב-80 אלף שקל, אבל מחירו כיד 1 לפי לוי יצחק הוא כ-70 אלף שקל. האם לקוח יקבל 10,000 שקל הנחה תמיד ובנוסף מימון נהדר וטרייד אין, או שמא אתם מנצלים את פער המחירים שלא כל קונה מכיר, כדי לממן את התנאים ה"טובים ביותר לרוכש"?

צודק לחלוטין!

באתי, ראיתי, ויתרתי...

בעסקאות של 0 ק"מ אני מחפש את הזול ביותר, וכמובן שצריך להיות הפרש משמעותי מול היבואן!

את "חווית הרכישה" אני משאיר בבגאז', כי מיד אחרי שאני יוצא מהמגרש אין לי יותר קשר עם המוכר.

קחו זאת לתשומת לבכם ובהצלחה בכל מקרה.

• תוכן חדש...