Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברוכים הנמצאים לכל גולשי קארספורום,

אנחנו buy & drive ואנחנו שמחים (וגם קצת נרגשים) להיות עימכם כאן בפורום. בהתחלה קראנו המון, ועכשיו הגיע העת לקפוץ למים הסוערים.

בוודאי כבר שמעתם בעבר על buy & drive, או ראיתם פרסומים שונים שלנו, אבל תרשו לנו להציג את עצמנו 'רשמית'. buy & drive היא חברה שפועלת בתחום מכירת, השכרה וליסינג של מגוון כלי רכב ומגוון עסקאות. אנחנו פועלים בעולמות הרכב מזה כ 20 שנים, וכיום מסניף בנתניה (לא רחוק מאיקאה וטמפו) אליו צמודה חניה פרטית גדולה ובה כל המכוניות שבמלאי.

מה אנחנו מציעים ובמה אנחנו מתמחים:

המומחיות שלנו היא רכבי 0 ק"מ, ואצלנו תוכלו למצוא כמעט כל דגם שמשווק בארץ במחירים אטרקטיביים. מי שצריך את עזרתנו בתחום המימון, אנחנו יודעים לספק פתרונות מימון, ויחד איתכם נוכל להתאים את העסקה הנוחה ביותר עבורכם, לדוגמא 100% מימון ללא מקדמה או לחילופין מקדמה (אפילו הרכב הישן יכול להיות המקדמה) + תשלום חודשי + תשלום בסוף תקופה. (אם תרצו דוגמאות נשמח להביא).

עבור כל אחת ואחד נוכל לסייע במציאת העסקה הנכונה והאישית עבורכם, בהתאם לצרכים האישיים הספציפיים.

לא אחת מגיעים לקוחות אלינו בבוקר, ובסופו של יום הם כבר בבית עם הרכב החדש שלהם, אחרי שסיימו את כל התהליך. זה יכול להיות גם טרייד אין על רכב ישן, מימון ומסירת הרכב החדש בו במקום.

נישה נוספת, מעניינת וייחודית אותה אנו ממלאים היא בשוק רכבי היוקרה – מכוניות חדשות ויד שניה, מהיצרנים היוקרתיים בעולם דוגמת מרצדס, יגואר, ב.מ.וו, קדילאק, ו...יש אצלנו בסוכנות גם פרארי קליפורניה אחת מ 2012 שמחכה לקונה מאושר.

בעסקאות עימנו אנחנו מתחייבים לטרייד אין עתידי ללקוחות שרכשו מאיתנו מכוניות, ועושים הכל על מנת שהעסקה תהיה הוגנת לשני הצדדים. ההצלחה שלנו נמדדת בלקוחות החוזרים שלנו, שהפכנו עבורם להיות 'קצין הרכב המשפחתי' – לקוחות שניסו אותנו פעם אחת, ומאז הם לקוחות קבועים.

בנוסף, אנחנו סוכנות להשכרת רכב וליסינג לטווח ארוך, אז אם עולה אצלכם הצורך בליסינג ארוך או בהשכרה – נשמח לסייע.

אתר האינטרנטשלנו מעודכן ב real time ככל שניתן, כולל מלאי המכוניות הזמין שלנו. הצ'אט שבאתר הוא עם נציגים אמיתיים ולא וירטואליים – תבדקו אותנו.

אנחנו כאן לשרות גולשי קארספורום – נשמח לענות לשאלות (נשמח שהשאלות יהיו בפורום הפתוח על מנת שעוד גולשים יקראו את השאלות והתשובות, וכמובן נענה להודעות פרטיות) ספציפיות וגם כלליות.

מאמינים שזוהי תחילה של ידידות מופלאה,

שלכם,

אמיר

מנהל מכירות ופיתוח עסקי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשעה טובה ובהצלחה!

נשמע אחלה של דבר ומקווה שיצליח.

הערה: בכל חברות ההשכרה אפשר לראות מחירי השכרה [לכל הפחות יומיים, אם לא טווח ארוך] ישירות באתר. אצלכם יש רק אופציה "לקביעת פגישה לחץ כאן". האם באמת אני אמור להטריח את עצמי עד הסוכנות כדי לדעת כמה יעלה לי לשכור רכב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפשר במילים יותר פשוטות?

אתם בעצם מגרש?

איזו אחריות אתם נותנים?

ממי המכוניות?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המון בהצלחה.

הערה קטנה, משו שתמיד מציק לי באתרים ומגרשים דומים לשלכם, ניקח לדוגמה את הגולייטה תלתן האדומה יד ראשונה 0 ק''מ.

אתם מציינים שהמחיר מחירון שלה הוא 246, בפועל זה לא האמת ואני מניח שיש עוד דוגמאות.

פורסם (נערך)

תודה על השיתוף, ובהצלחה!

לעניין אחר:

לגבי ה"ספארק" 0 ק"ם 1400 אוטו"[יד 1 ליסינג מן הסתם?]

Chevrolet Spark

לפי התמונות, מדובר בדגם הפשוט, ללא MY LINK או חישוקים קלים, שעולה בתור חדש, "יד 0" בסוכנות אותו מחיר, לפני "וויכוחים, והוצאת קיטור על הנחות."

ועדיין לא דיברנו על ימי מבצעים של UMI.

אז איפה הכדאיות? לא מדובר ברכב הזה, מן הסתם?

שברולט ספארק 1.4 LT אוטומט - 2016 החדשה - motodeal אתר מבצעי רכב חדש - הגדול בישראל

או שאני טועה?

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

ברוכים הבאים.

התרשמתי כבר בעבר מהצי המגוון והייחודי שאתם מחזיקים.

הערה אחת קטנה יש לי, או בעצם אני קצת תוהה לעצמי, יוצא לי להיתקל בלא מעט מודעות שלכם ביד 2 לפיהן הרכבים נמכרים עקב "ביטול עסקת ליסינג מימוני". בד"כ הרכב הפרסום במודעה טוען לכמה אלפי קילומטרים בודדים אבל הרכב בתמונות תמיד חדש לחלוטין ועדיין עטוף בניילונים. סברתי במהלך הזמן כי מדובר באיזשהי שיטה למכירת רכבים חדשים עם 0 קילומטרים ולדעתי זה קצת "מוזיל" את כל העניין ופשוט לא משדר משהו חיובי.

יכול להיות שאני טועה כמובן ואם כן אני מקווה שלא באמת מתבטלות כל כך הרבה עסקאות.

בכל אופן ברוכים הבאים שוב ובהצלחה.

פורסם

שלום לכולם,

ננסה להשיב לשאלות ששאלתם,

לעניין המחירים על עסקאות השכרה וליסינג, המדיניות שלנו היא אכן לתאם פגישה ולתת פרטים מלאים ומדוייקים שמכילים קצת יותר מאשר שורת מחיר. אנחנו יודעים שחברות נוהגות אחרת מאיתנו.

במילים פשוטות אנחנו לא מגרש. אנחנו חברה שעוסקת בהשכרה, ליסינג ומכירת מכוניות, גם 0 ק"מ וגם יד שניה. כאשר לקוח קונה אצלנו רכב ומבקש שהרכב הישן שלו ישמש כחלק מהתשלום עבור הרכב החדש בעסקת טרייד אין, את הרכב הישן שלו נציג למכירה כרכב יד שניה.

עסקאות מימון כולל מקדמה ובלון לסוף תקופה ניתן לבצע אצלנו גם למכוניות יד שניה.

אחריות - אנחנו נותנים אחריות למנוע ולגיר למשך שלושה חודשים בהתאם לתנאי העסקה.

לגבי מחירים של מכוניות בכל הסגמנטים, צריך להשוות את הדגמים המדוייקים. נאמר בצורה גלויה, אנחנו לא מחפשים להיות הכי זולים בכל קטגוריה, בכל רכב. זו לא אחת מהמטרות שלנו. אנחנו מחפשים לתת שילוב של עסקאות אטרקטיביות עם התחייבות אמיתית לטרייד אין עתידי, ולאפשר ללקוחות שלנו לבנות יחד איתם את העיסקה שהכי נכונה להם בהתאם לצרכים שלהם.

לגבי עסקאות ליסינג שמתבטלות - כן, זה קורה לא מעט מהמון סיבות. אנחנו עובדים מרבית מהיבואנים, וכשיש עסקה שאנחנו חושבים שנוכל למנף אותה לטובת לקוחות שלנו במחיר אטרקטיבי נרצה להיות שם.

שלכם,

אמיר

פורסם

היי אמיר, עדיין לא ענית לי על סוגיית המחירון, שאתם מציינים מחירון אתם סביר להניח מתכוונים ללוי יצחק לא?

אז יצא לי לבדוק מחירונים אמתיים לאומת שלכם, אתם לא תמיד מדייקים.

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה.למה להעדיף לרכוש רכב 0 ק''מ ממכם אם היום בכל אולם תצוגה נותנים כל סוגי תנאים והלוואות? אתם זולים יותר?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

חשוב מאוד - תודה לכולם על הברכות!

לעניין המחירון - אנחנו עובדים עם מחירון לוי יצחק, ומתמחרים כל עסקה וכל רכב בהתאם למאפייני העסקה ומאפייני הרכב המשתנים. בסופו של דבר אנחנו חוסכים מהלקוחות שלנו שעושים טרייד אין את כל התהליך הכרוך במכירת הרכב המשומש שלהם ונותנים מחיר הוגן על הרכב הישן.

למה כדאי אצלנו - אנחנו מאמינים שהחבילה שאנחנו מציעים היא הטובה ביותר לרוכש. מצד אחד אנחנו יודעים לתפור עסקאות מימון שמתאימות ללקוח ספציפית, מקדמה שמתאימה לו, תשלום חודשי שהוא יכול לעמוד בו ללא בעיה, ותשלום בסוף תקופה מתוכנן מראש ליכולת ההחזר. אין שני לקוחות זהים מהבחינה הזו. האם אנחנו הכי זולים בכל מחיר ובכל רכב? לא. אנחנו לא הכי זולים, אנחנו בין הזולים ביותר, וכשאתה מצרף לזה טרייד אין הוגן וגמישות גבוהה מאוד במימון, אז ללקוח זה חוסך זמן והרבה ריצות, ואנחנו סבורים שגם זה שווה משהו. בשורה התחתונה יש לנו הרבה לקוחות שחוזרים אלינו כבר שנים, עסקה אחרי עסקה.

פורסם

השאלה, ממנה אתם ממשיכים להתחמק, היא למה לפרסם רכב שנמכר מבעלות חברה (יד 1 / 0 ק"מ) במחיר של רכב חדש (יד 0 / 0 ק"מ), כאשר המחירון האמיתי לרכב כזה נמוך ב-10% לפחות? הרי הקונה מכם יאלץ להוריד סכום זה בהמשך כשירצה למכור (או לעשות טרייד אין).

לדוגמה רכב המפורסם אצלכם ב-80 אלף שקל, אבל מחירו כיד 1 לפי לוי יצחק הוא כ-70 אלף שקל. האם לקוח יקבל 10,000 שקל הנחה תמיד ובנוסף מימון נהדר וטרייד אין, או שמא אתם מנצלים את פער המחירים שלא כל קונה מכיר, כדי לממן את התנאים ה"טובים ביותר לרוכש"?

• תוכן חדש...