Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי אצלהם לפני כ4 שנים. היה בסדר גמור גם מבחינת המחיר וגם מבחינת השרות, כך שמבחינתי - מומלץ. בכיף הייתי קונה מהם שוב, אילו היה להם את מה שאני רוצה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כ 5 שנים חבר של אח שלי לקח מהם 2 טנדרים חדשים באפס ק"מ. היה מחיר מצוין, מסירה במקום עם וו גרירה וכל מה שלוקח חודש להתקין. למי שצריך רכב אתמול ובא היום לקנות-זה אחלה פתרון. יותר פשוט ומהר מלקנות מקרר. ברצינות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהצלחה אמיר,

לגבי אחריות היבואן,

האם הג'טה החדשה 0 ק''מ תגיע עם 3 שנות אחריות או 100K

כי הבנתי שמליסינג זה רק שנתיים.

פורסם

אני שכרתי מהם רכבים במספר נסיבות, תמיד קיבלתי מחיר הכי אטרקטיבי (ועשיתי סקר שוק דיי מסיבי), שירות אדיב ואפקטיבי. כל פעם שמישהו מבקש המלצה לשכירת רכב, אני מפנה אליהם.

פורסם
בהצלחה אמיר,

לגבי אחריות היבואן,

האם הג'טה החדשה 0 ק''מ תגיע עם 3 שנות אחריות או 100K

כי הבנתי שמליסינג זה רק שנתיים.

תודה,

אין לנו ג'טה, כך שאני לא יכול לומר לך לגבי אחריות.

אמיר

פורסם

שלום,

יש לכם מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר שנת 2011-12?

כנ"ל לגבי סוזוקי סוויפט, או יונדאי I30?

תודה

פורסם

שלום,

לצערי אין לנו את המכוניות שאתה מחפש.

המלאי הזמין שלנו מעודכן כמעט ב real time באתר האינטרנט, ואם רכב מסויים נכנס או נרכש על ידי לקוח, החבר'ה דואגים לעדכן.

אמיר

• תוכן חדש...