Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה בסבלנות למכור כבר את הקיה ריו.

עד עכשיו הייתי נעול על טויוטה קורולה 2012-2013 כרכב שיחליף את הקיה ריו. לפני כמה ימים חשבתי לשקול את סיאט איביזה גיר ידני (אגב בידני עם איזה מנוע היא באה?)

רציתי לדעת כמה תהיה חסכונית האיביזה הידנית בהשוואה לקיה ריו 1400 אוטומטית שברשותי האם המעבר יהיה שווה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

עד 60 אלף שקל תקציב שנתון 2011 עד 2013 גיר ידני בלבד לא מעוניין בDSG בגלל כל הבעיות שפירסמתם במלא אשכולות פה באתר

פורסם

אתה בטוח שאין בגוגל או באתר היצרן נתוני צריכת דלק?

נשמע לי מוזר שדווקא לשתי המכוניות שאתה בודק לגביהן, איביזה וקיה ריו אין נתונים ברשת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

את הקיה ריו אני מוכר כנראה יום שלישי באים לראות אותה מקווה שיסגרו עיסקה במידה ויהיו מרוצים.

לגבי איביזה בגיר ידני היא באה רק עם 3 דלתות או גם עם 5 ?

פורסם

יש לי פביה 2012, מנוע 1400 וגיר ידני - אותם מנוע וגיר כמו באיביזה, רק "האריזה" שונה.

צריכת דלק ממוצעת בנהיגה רגועה אבל לא נהיגת סבתא (בלי האצות חזקות בין רמזור לרמזור בעיר, אבל שיוט ב 120-130 קמ"ש בכביש מהיר כשהמצב בכביש מאפשר), במישור החוף, עם קצת פקקים - 15 ק"מ לליטר.

לפעמים עושה 16 ק"מ לליטר, לפעמים 14 כשנוסע יותר בתוך העיר, יותר בפקקים.

זה הסדר גודל, צריכה אמיתית - מדידות בתחנת דלק בין תדלוק לתדלוק.

• תוכן חדש...