Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי התקנה של שלטים בכביש שלטי פרסום, בא לי שוטר מרגיז ומאיים עם קנס, אני עם אפוד זוהר משולש וצ'קלקה. עמדתי בצד שמאל, כביש בעל 4 נתיבים, ועוד בלילה שאין מכוניות. הסברתי לו שאני עובד לא משחק, הוא אומר שלא מעניין אותו, אסור לעמוד באמצע הכביש. הסברתי לו שיש לי עוד הרבה שלטים להתקין, ואני חייב את הרכב לידי שיראו אותי.

בסוף הוא לא נתן קנס, הוא אמר שהוא חייב לרשום דו''ח אירוע, הוא לקח פרטים שלי, מספר רכב, ופרטים של המעסיק שלי, אני שכיר. הוא אמר הוא מעביר את זה למפקד שלו, והוא יחליט מה לעשות, והוא גם צילם את הרכב, לא חתמתי לו על כלום. היו איתו עוד 3 שוטרים, משטרה כחולה לא תנועה, הוא אמר לי תעשה מה שאתה רוצה, אני ראיתי אותך אני חייב לדווח והוא נסע.

חייב לציין ששעה שלמה הוא דיבר איתי וויכוחים אני קיצרתי בסיפור.

*השאלה אם הוא יכול לסבך אותי עם קנס ונקודות? אני מזכיר לא חתמתי על כלום ולא קיבלתי העתק. מה הולך לקרות?

תודה.

פורסם

כמו שהוא אמר

המפקד שלו יחליט.

אם השוטר היה עם כובע אז צפה לפגיעה.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בלי כובע. ואיך אני אדע מה הוא החליט? מה הם יתקשרו אלי? הם לקחו מס' טלפון.

ומה הם יכולים להחליט הכי גרוע?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

כנראה מישהו התקשר 100 ודיווח על הנושא.

לכן הוא רשם דוח אירוע.

עם כל הכבוד לכך שאתה עובד - זה לא נותן לך היתר והכשר להפר את החוק (לא התעמקתי בנושא - אלא מתוך תגובתך אני מבין שיש כאן איזו הפרת חוק).

איך תדע מה הוחלט ? אולי תקבל יום אחד "מתנה" בדואר. ואולי לא.

כרגע - תמשיך בחייך.

ואם לא הבנת - ההערה לגבי הכובע הייתה בדיחה

פורסם

במידה ועצרת בשוליים ולא הפרעת לתנועה למה הוא בא ונופל עליך לא מובן לי גם ??

מקווה בשבילך שלא תקבל שום דוח והסיפור יסתיים כלא היה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אז איך אני אדע מה התפתח?

מה זה לא חוקי ועבודות בכביש זה חוקי?

ראיתי מיליון עובדי עירייה שמבצעים עבודות גיזום ותחזוקה ועושים ככה.

הצבתי משולש, צ'קלאקה, 4 ווינקרים, אפוד זוהר, זה שלטים שצמודים לכביש, חייב שהרכב יהיה לידי שיראו אותי.

עבודה אחרי 12 בלילה שבקושי יש מכוניות. כבישים שהמהירות המותרת 50קמ''ש.

sfargol זה לא בשוליים זה בנתיב השמאלי ביותר.

פורסם

אני לא יודע למה זה לא חוקי. לא אני המצאתי את החוק.

עבודות בכביש זה כן חוקי.

הדרך הכי טובה לדעת מה יתפתח זה להמתין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ניקו פ. הבעיה שזאת העבודה, יום יום אני עושה ככה, כבר שנה. בחיים לא פנו אלי שוטרים, רק שאלו מה אני עושה ונסעו, יהיו לי עוד פגישות עם שוטרים בעתיד, אז אם מעכשיו כל יום יפתחו לי דו''ח אירוע, לא תישאר לי משכורת ורישיון. אני בסה''כ שכיר.

השוטר אומר שלא מעניין אותו כלום, מצידו שאני לא יתקין שום שלט. בסוף הוא אמר תעשה מה שאתה רוצה, אני חייב למלאות דו''ח אירוע, וזה יעבור לטיפול של המפקד שלי והוא נסע, ואחר''כ חזר עוד פעם לראות איך אני עובד, המשכתי להתמקם בשמאל.

*אני שואל אז למה הוא לא נתן דו''ח במקום? ואזהרה על הפסקת עבודה על המקום?

*באמת שאין דרך אחרת לבצע את העבודה הזאת, אז אם אני ישים את הרכב בשוליים בימין, ויעבוד בשמאל ידרסו אותי. המעסיק ראש קטן אומר תשתדל להחנות בימין, ואני לי יסכן את עצמי אין זה לא אפשרי ולא בטיחותי לעבוד ככה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

כי אולי הוא לא רצה לתת לך דו"ח בגלל שיש איזו הנחיה לגבי אנשים עם עבודה כמו שלך שהוא לא מכיר [כמו שיש הנחיות לא לתת דו"חות על עבירות מסוימות].

בדקת מול המעסיק שלך האם זה חוקי ובמידה ולא האם יש לו פתרון?

לתחושתי את המעסיק שלך לא ממש מעניין מה יקרה לך כל עוד השלט ימצא עצמו תלוי. יחד עם זאת, כדאי לעלות את העניין גם מולו, במיוחד למקרה שיגיע קנס. הוא מבקש ממך לעשות משהו לא חוקי, עליו לשאת בעונש.

לדעתי לחסום נתיב שמאלי כדי לתלות שלטים זה לא כמו לחסום נתיב שמאלי, עם קונוסים, תמרורים ואורות מהבהבים שיש בשיפוצים בכביש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. אל תשווה בינך לבין מי שמבצע עבודות שיפוץ בכביש. להם יש אישור חוקי לבצע זאת (אישור מרשות מקומית ו/או משטרה, תלוי בנסיבות). אישור זה כולל היתר לחסימת כביש ו/או עבודה בשעות מסוימות.

לך אין היתרים כאלו, כך שמה שאתה עושה, מבחינת החוק היבש - איננו חוקי.

2. חסמת את הנתיב השמאלי - זאת עבירה נוספת. ובל נשכח אי ציות להוראת שוטר (להזיז את רכבך)

3. אני אגלה לך סוד קטן (אבל שיישאר בינינו. אל תגלה לאף אחד) - רוב השוטרים הם ראש קטן. הם עושים מה שאומרים להם. לא טיפה יותר.

למה השוטר לא נתן לך דוח במקום ? אולי אין לו דוחות איתו. אולי לא היה לו חשק. יש 101 אפשרויות. חבל לנחש. באותה מידה - הוא יכול למלא אח"כ דוח פנימי שישלח אליך בדואר.

שורה תחתונה - לגבי המקרה הזה - אין טעם להתייסר במחשבות מה יקרה. מה יהיה.

אם המחשבה על זה ממשיכה להטריד אותך, אתה יכול בעוד כחודשיים לפנות למפנ"א או לחוקר תנועה ולבדוק האם יש כנגדך דוחות תנועה שלא משולמים (אני מעריך כי ייקח כחודשיים עד שדוח יוזן למחשב המשטרתי - בהנחה שיהיה דוח).

פורסם (נערך)

אני בטוחה שהחיים חשובים לך יותר מכל דוח או נקודות.

אל תהיה בטוח שרואים אותך, ואל תסמוך על כך שהנהגים אכן נוהגים על פי חוק במהירות של 50 קמ"ש בלילה.

מספיק נהג אחד, לא יותר שינהג מהר מידי יאבד שליטה ויתנגש בך,

בדר"כ המכונית "מנצחת" מול הולך רגל.

יש דרך לסגור כביש ובדרכים המקובלות, כדי שלא תפגע ותעשה את עבודתך.

ל'

עריכה אחרונה על ידי נהגת שודים
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומה הדרך המקובלת לסגור כביש ?

לשים קונוסים וכו' - הוא לא רשאי.

להזמין שוטר בתשלום שיסגור את הכביש כאשר הוא עובד - המעסיק לא יהיה מוכן לממן.

האם החמצתי משהו ?

פורסם

דוח אירוע = השוטר קיבל קריאה מהמוקד , והוא חייב לדווח איך הוא טיפל בקריאה הזאת ( לרשום שעת הגעה, מה קרה במקום, איך האירוע נסגר ).

אני לא חושב שפותח השרשור יקבל דוח. אולי אלה היו מתנדבים/ מתגברים בסיור - הם כנראה דיווחו לראש המשמרת, והוא מבחינתו ( גם בגלל עומס הקריאות ) לא יעשה עם זה שום דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...