Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביחידת דיור בבית חדש שנכנסתי אליה לפני שבועיים.

חדר האמבטיה כולל מקלחת, אסלה וכיור עם ארון. המקלחת אינה סגורה במקלחון, כלומר פתוחה לגמרי.

לריצפה לא קיים שיפוע מספק לכיוון פתח הניקוז של המקלחת, למעשה אני בספק אם קיים שיפוע כלל.

באופן טבעי לאחר כל מקלחת כל החדר מלא מים והמגב עובד שעות נוספות.

ניסיתי לשים וילון מקלחת כך שהחלק התחתון שלו יגיע לריצפה, בתקווה שזה ימנע מהמים להציף את החדר, אמנם זה הקטין את כמות המים שזרמו החוצה אבל זה לא פתרון.

מן הסתם אני לא הולך להתקין מקלחון וגם בעל הבית לא.

איזה פתרונות ניתן ליישם במקרה שכזה?

יום טוב גם לך

פורסם

המקלחת פינתית?

תזמין אצל איש שיש שני פסים באורך המתאים ובגובה 3-4 ס"מ (אפשר משאריות), ושיעגל את החלק העליון. תדביק לרצפה עם סופר-7 כדי ליצור מעין אגנית.

:turn-l:
פורסם
המקלחת פינתית?

לא ממש,

החדר הוא צר וארוך והמקלחת בקצה שלו.

הפתרון שהצעת ישים כעיקרון, השאלה היא כמה בעל הבית יאהב אותו..

יום טוב גם לך

פורסם

אני חושב שהוא אמור להבין שלא הגיוני מצד אחד להתקמצן ולא להתקין מקלחון [שזה הפתרון הנורמלי], ומצד שני לא לתת לך לפתור את זה פרוביזורית.

אולי תנסה להגיע איתו ל"פשרה" שהוא ישלם את עלות המקלחון ואתה את ההתקנה [אתה חבר כנופיה, נכון? אז חוש טכני יש...]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תתקין וילון שנוגע ברצפה עם חפיפה של כ-1-2 ס"מ.

בכל תחילת מקלחת, תשפריץ מים על התחתית כדי "להדביק" את הוילון לרצפה.

אמור למנוע מעבר של רוב המים מחוץ לוילון.

ניתן לעשות גם בצידיו של הוילון דבר דומה.

משכנתא זה קל

פורסם

השאלה היא כמה בעל הבית יאהב אותו..

יאהב, כי שדרגת את הנכס. ואם לא, הוא הפיך לחלוטין. אין בעייה להכניס מברג שטוח ולפרק את פסי השיש המודבקים, ואז לגרד את שאריות הסופר-7 מהרצפה.

:turn-l:
פורסם
בעל דירה הזוי וקמצן.

אומרים לו שההצפה גורמת לרטיבות בכל החדר, מגיעה לדלת ויכולה לעלות בסיבים של המשקוף, מרטיבה את הארונית כיור (אם יש) ולגרום נזק נוסף בדירה. לא חראם?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עם אנשים כאלה, לא בטוח שיש ארונית בכלל, והמשקוף שירקב.

לא מבין את זה. פתחו "עסק" דירה להשכרה. מינימום השקעה כדי שיהיה לשוכרים נעים ולשמר את הריצוף והדלתות לא עשו.

פורסם
עם אנשים כאלה, לא בטוח שיש ארונית בכלל, והמשקוף שירקב.

יש ארונית, רק שהיא צפה כ20 ס"מ מעל הריצפה.

אני אלך כניראה על הפתרון שyuvk הציע, בתקווה שהוא אכן הפיך, במקרה ובעל הדירה יתעקש כשאני אעזוב.

משהו מכיר בעל מקצוע באיזור באר שבע שניתן לרכוש ממנו חתיכת שיש קטנה? או אלומיניום?

יום טוב גם לך

פורסם

אפשר להשתמש ב"סף דלת" יש בכל מיני צבעים וזויות שונות , ככה האצבע ברגל תסבול פחות

מדביקים בסיליקון והפירוק קל מאוד (סכין יפני)

כמובן שאת כל העבודה אפשר לעשות לבד

אם בכל זאת אתה רוצה משהו בסגנון של פס שיש תבקש ממישהו שבדיוק סיים לרצף פאנל אחד שנשאר לו ספייר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תזהר על הרגליים יגאל, זה יכול להיות כואב.

אפשר לאלתר כמו שאמרו בדיוק כמה חתיכות שיש עם סיליקון לתחתית בצורת מקלחון כדי לתחום את האיזור. זה נראה לי הפתרון היחיד.

ובעל הדירה הזה טמבל, מצטער.

Opel Adam S 2017

פורסם

וריאציה על הפתרון של yuvk - פס מתכת בגובה 2-3 מ"מ, מהסוג שמותקן בבסס של מקלחונים כדי לאטום את הדלת. לא ישבור את האצבעות אבל בהחלט יעצור לפחות חלק מהמים.

את הוילון לתלות נמוך, אבל שלא יגרר על הרצפה, כיון שוילונות נוטים לצבור עובש, ואלה הנגררים פי כמה. תשאיר רווח קטן (מילימטרים) מהרצפה ,ושהוילון יהיה מעל (או בתוך) אותו פס שהזכרתי, כך שהמיים שיגרו ממנו יתנקזו לכיוון המקלחת.

אם יש בעית שיפועים בדוק כבר כעת את המרפסת, כיוון שאם אין שיפוע (או, גרוע מזה, השיפוע לא נכון) תזכה להצפה של כל הדירה בגשם הראשון. אפילו שפוך כמה דליי מים ובדוק כיצד הם מתנקזים. אם יש בעיה דרוש פתרום כבר כעת, לא כאשר כל הרהיטים שלך ספגו מים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, את המרפסת בדקתי, גם שם השיפוע שואף לאפסי אבל המסילות של הדלת זכוכית שמובילה למרפסת מונעים מהמים להכנס לדירה.

אם אני לא אמצא שיש במחיר הגיוני אני אלך על פס מתכת..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...