Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC90 T8 - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הקודמת שהווולוו XC90 היה אצלנו במבחן הוא השאיר אותנו עם רושם של כלי רכב שיודע לעשות כמעט הכל וברמת ביצוע יוצאת מן הכלל. החל במראה החיצוני וכלה בתמחור ששומט את הקרקע תחת מתחריו לקטגוריה כמו מרצדס GLE, ב.מ.וו X5 או אודי Q7 שנשארים בעיקר עם הפוזה הנובורישית ומעט מאוד הצדקה למחיר.

אז כדי להיות בטוחים שהוא באמת כל כך טוב, ביקשנו מצמד הפיינשמייקרים של הפורום - razmel ודניאל ספיר, שחידדו את בלוטות הטעם בסדרות מבחני הדרכים שלהם למכוניות הסאלון שפורסמו כאן - לקחת אותו לסיבוב לכתוב מה הם חושבים על גרסת הפלאג אין הייבריד.

את המבחן שלהם תוכלו לקרוא כאן

2.jpg7.jpgINT.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

יופי של כתיבה

האם הנע(א)ה 4X4?

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה וולוו לא תופסת חזק אצל מי שהממון הרב בכיסו? אאודי ומרצדס נותנת יותר "שואו"?? על פנוי זה רכב מושלם ביותר, ובגרסת 4 מקומות הסופר מפוארת שהגיעה כעת לישראל אני לא רואה מה חסר בה שצריך לשלם למתחרים יותר.

פורסם
יופי של כתיבה

האם הנע(א)ה 4X4?

תודה.

ההנעה כפולה וההנאה מכופלת. מנוע בנזין לגלגלים קדמיים ומנוע חשמלי לאחוריים.

על פניו זה רכב מושלם ביותר, ובגרסת 4 מקומות הסופר מפוארת שהגיעה כעת לישראל אני לא רואה מה חסר בה שצריך לשלם למתחרים יותר.
הגרסה שאתה מתייחס אליה "אקסלנס" תעלה כ-100 אלף ש"ח יותר מגרסת המבחן שנהגנו בה. (שמחירה כ-600 אלף ש"ח).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נהניתי לקרוא, עושה שרושם שממש הצליח להם הפעם.

ובכלל, אני אוהב את הכיוןן של וולוו בשנים האחרונים. בהחלט רואה את עצמי קונה אחת בעתיד הרחוק.

*תיקון קל בכתבה, במחילה: "רמת הגימור בתא הנוסעים" במקום "תא הנושאים".

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

*תיקון קל בכתבה, במחילה: "רמת הגימור בתא הנוסעים" במקום "תא הנושאים".

תודה על הפידבק למבחן.

ולגבי שגיאת הכתיב - שוב תודה. אני נוסא באחריות. ;)

יתוקן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דוושת הבלם כמו בכל רכב היברידי החלק הראשון של הבלימה הוא באמצעות המנוע החשמלי\גנרטור ואז הבלמים

לכן התחושה הלא ליניארית...

STI 2004

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אוהב את העיצובים החדשים של וולוו. הם אולי היחידים חוץ מאאודי שמציעים עיצוב מכובד ואלגנטי אבל בלי כל הפוזה והמוחצנות של BMW למשל או מרצדס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה וולוו לא תופסת חזק אצל מי שהממון הרב בכיסו? אאודי ומרצדס נותנת יותר "שואו"?? על פנוי זה רכב מושלם ביותר, ובגרסת 4 מקומות הסופר מפוארת שהגיעה כעת לישראל אני לא רואה מה חסר בה שצריך לשלם למתחרים יותר.

התשובה הפשוטה היא כן. לוולוו אין את אותו גורם משיכה כמו הגרמניים.

הרכב נראה מדהים ואני שמח שנפטרו מעיצוב הקונסולה המטופש שהיה להם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...