Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב פונטו גרנדה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
IMG-20160825-WA0005.jpgאהלן חברים, אני צריך את החוות דעת שלכם לגבי הבדיקה. ישנם בעיות והמחיר יהיה בהתאם, השאלה אם שווה ללהשקיע ולתקן את הרכב או לוותר על הקניה. תודה
פורסם

"לחזור לשמיעת מנוע " - זו בדיחה?! מס' מנוע לא נבדק?! לתאם מנוע?! נראה כמו בדיקה מאוד חובבנית.

בכל מקרה סה"כ נראה בסדר, רק לא ברור לי מאיפה יש לרכב חלון בגג... הרי פונטו גרנדה לא הגיעו עם חלון בגג. אם זו התקנה מקומית - בדוק את האטימות על ידי שפיכת מים על הגג.

פורסם

רע מאוד- תיקונים בגג הרכב בשילוב המנוע שבעדינות אינו במיטבו היה מספיק לי לרדת מהרכב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
"לחזור לשמיעת מנוע " - זו בדיחה?! לתאם מנוע?! נראה כמו בדיקה מאוד חובבנית.

בכל מקרה סה"כ נראה בסדר, רק לא ברור לי מאיפה יש לרכב חלון בגג... הרי פונטו גרנדה לא הגיעו עם חלון בגג. אם זו התקנה מקומית - בדוק את האטימות על ידי שפיכת מים על הגג.

זה דווקא סעיף סטנדרטי בהרבה בדיקות.

החשד שלי,שחלילה קיים סיכוי ולו הקטן ביותר,שמספר המנוע אינו זהה לרשום ברישיון ואז זו צרה צרורה,שעלולה לעלות גם בהחלפת מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרוב כסת"ח. ואין שם שום דבר חריג שלא הייתי מצפה לראות בבדיקה של רכב עם כמעט 140K.

ביררת למה תיקנו את הגג? אם לא אז כדאי לברר. תיקון בגג יירשם במשמעות גבוהה גם אם זה ברד וגם אם זה התהפכות.

V5

פורסם

דווקא ההערכה שלי שבדרך כלל אם הקורות לא נפגעו ואין סימני תיקון - כנראה שהרכב לא התהפך או חטף מכה רצינית כדי שיהיה צריך לתקן את הגג. יכול להיות שהייתה חלודה, אם סתם עשו תיקוני צבע עקב משהו שנפל על גג הרכב. זה משהו שיכול לקרות, ולדעתי לא צריך לוותר על רכב בגלל הסעיף הזה.

פורסם

לא אמרתי שהוא צריך בהכרח לרדת מהרכב. רק אמרתי שכדאי לברר לעומק מה מהות בתיקון בגג.

כל שאר הבדיקה היא סבירה בעיני, שום דבר חריג לרכב עם נתונים כאלה.

V5

• תוכן חדש...