Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב (גולף 2015 לבנה) חנה בכניסה לבסיס גלילות, מתחת לעצי תמר.

על מכסה המנוע, וגם קצת על הכנפיים, יש כתמים חומים. לא נראה לי כמו לשלשת של ציפורים. האם לעץ הזה יש הפרשה?

הרטבתי בהרבה מים, והעברתי מטלית עם ריכוז גבוה של onr כחול, וכעט כלום לא ירד. עברתי על איזור מצומצם עם פלסטלינה, וגם היא לא מורידה את הלכלוך.

ניסיתי אולי ווקס ימיס את הלכלוך, וגם הוא לא עשה כלום. עברתי עם פוליש/קומפאונד באחת הפינות, וחלק קטן ירד. לא רציתי לעשות עבודה ידנית, שתניב סוורלים, אז הפסקתי.

נראה לכם שרק פוליש יציל אותי? הצילו...

פורסם

אני משתמש בווקס הזה. הקופסא לא על ידי כרגע, אז אין לי מושג מה ריכוז החומר בו, אני לא בטוח שזה מופיע עליה.

מה זה דילולים של אלכוהול, איפה ניתן להשיג, והאם בדוק שזה מסיר כתמים מסוג זה?

פורסם

לעצי תמר אין הפרשה, יש לי שניים כאלה בבית.

כן יש להם נטייה למשוך עטלפים, ויותר מכך, יש להם נטייה למשוך דבורים.

יכול מאוד להיות שהכתמים החומים זה צוף , תכנס למדריך שלי, שיטת המטליות, ותגיד לי אם זה כתם דומה (יכול להופיע חום/צהוב).

"יאללה בירי".

פורסם

לפעמים יש מקרים של כנימות מסוימות שיש להם הפרשה דביקה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתה מוזמן לקפוץ אליי בכיף ללא עלות כמובן, אני גר במרכז.

אם מזדמן לך להגיע לאיזור יהוד, דבר איתי, חבל לי להזמין אותך במיוחד מכיוון שאני לא מבטיח שאני יכול לעזור, אבל יכול לנסות עם החומרים שיש לי (לחבר פורום אחר כבר הצלחתי לעזור השבוע).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...