Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן אני רוצה לעשות טיפול דיטיילינג לרכב אבל מחוסר מקום/חשק/מוזה וכד' זה נדחה כל פעם

אפילו שטיפה לא עשיתי בסוף שבוע למרות שמאוד רציתי.

היום בבוקר החליטו העירייה שהגיע הזמן לנקות עשבים באזור שלי ודווקא צמוד לרכב שלי (אחרת איך יראו שהם עבדו בעמל רב...) אני מביט מהחלון ועיני חשכו. כל הרכב מלא בירק כאלו אחרי שתילת דשא סינטטי בטדי. הפעם זה היה יותר מדי. ידעתי שאם אני לא מנקה את זה למרות השמש החזקה יחסית יישארו כתמים של הפרשות שהיה קשה להסיר אותם לאחר שהתייבשו. כמה דליים של מים כולל ONR שמתגלה שוב כתרופת פלא והכל הוסר שעוד היה טרי. (מזל שראיתי בזמן)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן.

לאחר שכל מה שעשיתי לא עזר, קיבלתי הצעה שלא יכלתי לסרב לה. sciPoPo הציע לי שאגיע אליו, ובעזרת החומרים שברשותו וניסיונו הרב, הוא ינסה להסיר את הכתמים.

הדגש שלו היה, לנסות עם חומרי שטיפה וממיסים לפני שעוברים לחומרים שמורידים שכבת חומר.

ערב לפני שהייתי אמור לפגוש אותו, יצאתי לשטוף את הרכב, ונדהמתי לגלות שרוב הכתמים נעלמו. אדגיש שמדובר ברכב של אישתי, כך שאני לא צמוד אליו כל יום. הסתבר שהלילות הקודמים היו מאוד לחים בירושלים, וכנראה שהטל ריכך את הכתמים עד שנעלמו.

את הכתמים הבודדים שנותרו, היכן שהרטיבות לא הגיעה וגם שטיפות נוספות לא עזרו, הסרתי באמצעות ה-compound הזה, שנשאר לי מנסיון עבר לתיקון touch-up בפגוש האחורי.

מצד אחד שמחתי שהבעיה נפתרה, אבל היה לי חבל על ההזדמנות שפיספסתי לפגוש את גיל, ולקבל ממנו שיעור פרטי.

מודה לכולם על העצות המלומדות, ובמיוחד לגיל, על ההצעה להשקיע מזמנו האישי.

פורסם

שמח שהעניין נפתר בזכותה הרבה של אמא אדמה, אין טבעי וקל מזה :)

לא פספסת שום הזדמנות לפגוש אותי, אם תגיע לאיזור, אתה מוזמן, את הטלפון שלי יש לך.

שבוע דבש!

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...